Dodaj do ulubionych

Jaki polecacie samochód na Ślub i skąd ??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.08, 01:59
Znacie jakąś firmę co ma jakieś wyjątkowe samochody do ślubu ??
Chciałbym zaskoczyć czymś swoją narzeczoną.
Obserwuj wątek
    • Gość: BANANOWIEC ZABRZE Re: Jaki polecacie samochód na Ślub i skąd ?? IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.08, 02:05
      allegro.pl/item401692256_ferrari_f355.html na ślask tez mozesz
      wypozyczyc jak bedziesz ja mial w zabrzu daj znac chetnie cykne fotki tej ferrarce
      • Gość: młody Re: Jaki polecacie samochód na Ślub i skąd ?? IP: *.zabrze.net.pl 19.07.08, 13:51
        popatrz tu
        allegro.pl/item397934954_limuzyna_lincoln_wynajem_limuzyny_slub_wesel_slask.html
    • Gość: a Re: Jaki polecacie samochód na Ślub i skąd ?? IP: *.down.debacom27.183.Cieszynska.e-zabrze.pl 19.07.08, 16:27
      mozesz wypozyczyć zabytkowy samochód z muzeum zabytkowych samochodów na wolności to jest tak bliżej zaborza. a pytać sie musisz u zegramistrza na przeciwko pierwszego liceum. my wypozyczaliśmy daimlera :) tego co jest na zdjeciu
      zabrze.naszemiasto.pl/imprezy/99347.html
      • Gość: joko Re: Jaki polecacie samochód na Ślub i skąd ?? IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.08, 23:19
        frajerskie dajecie mu propozycje ja podbijam do pierwszej propozycji...którą
        zresztą sam zapodałem.
        • Gość: slub w sierpniu Re: Jaki polecacie samochód na Ślub i skąd ?? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 20.07.08, 00:00
          tym FERRARI F355 to moze chciałaby jakas blachara pojechac ,
          dziewczyne z klasa tylko takim 100-letnim!
          • Gość: bas Re: Jaki polecacie samochód na Ślub i skąd ?? IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.08, 17:42
            Po co samochód!
            Per pedes, Panowie,
            per pedes.
            Będzie tanio i zdrowo!
            • Gość: Moze bryczka? Moze bryczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 18:05
              www.klub-roman.za.pl/bryczka.html
              • Gość: zonaty Re: Moze bryczka? IP: *.stk.vectranet.pl 21.07.08, 15:40
                Ja jechałem niedawno Chrysler PT Cruiser - wersja cabrio. Wspanialy wybór. Ja i
                moja żona była bardzo zadowolona - przemiły kierowca, świetnie ubrany - rewelka,
                na rocznicę też sobie go wynajmę, aby zawiózł nas do jakieś knajpki i do hotelu
                - to będzie mój prezent dla niej.
                Acha, samochód jest do wynajęcia u fotografa na Guido - Foto-Makar na rogu ul.
                3-go Maja i Rymera.
                • Gość: cykmyk yk Re: Moze bryczka? IP: *.xnet.org.pl 02.08.08, 11:12
                  Ale jazda PT-kiem u Makara drogo kosztuje!!! Ja propoonuje jazde do
                  ślubu kultowym BMW 750 e38 klima tv biała skora i bulgot przy
                  ruszaniu uuuuuu bajerka widziałem ostatnio cos takiego i kosztuje to
                  tylko 500zł za dzień ślubu to chyba niedrogo?
                  • Gość: Pipi Re: Moze bryczka? IP: *.gprs.plus.pl 17.08.08, 20:42
                    INTER CAR w Zabrzu. Tam możesz kupić lub wypożyczyć coś
                    niepowtarzalnego...
              • Gość: pobożny Re: Moze bryczka? IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.08, 11:10
                Tak, najbardziej "klimatyczna" jest bryczka!
                • koniak96 Re: Moze bryczka? 18.08.08, 11:49
                  Szczególnie, jak leje!
                  • Gość: Rafał80 Re: Moze bryczka? IP: *.xnet.org.pl 18.08.08, 22:56
                    A co powiecie na stara poczciwa Warszawę??? odnowiona na błysk i na
                    19 calowych felach za 400zł! to jest Klasyk a nie amreykańskie
                    czołgi typu 300C
                    • Gość: muchozol Re: Moze bryczka? IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 17:13
                      "Warszawa" to świetny pomysł! A wódkę etykiety "Baltic Vodka"
                      i "Vistula".
                      • marekpiec.zabrze Re: Moze bryczka? 19.08.08, 21:41
                        Może rikszą do slubu? Tak w duchu olimpijsko-pekińskim?
                        • Gość: Rafał80 Re: Moze bryczka? IP: *.xnet.org.pl 20.08.08, 00:08
                          No riksza była by wyjątkowa!!! Ale jednak ta Warszawa to całkiem
                          oryginalny pomysł,kolor kość słoniowa . niklowane wykończenia
                          19calowe niklowane felgi..mmmmmmmmmmm to by było i za 500-600stów:)
                          to jest okazja!
                          • Gość: muchozol Re: Moze bryczka? IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.08, 11:29
                            Świetny pomysł, też jestem za rikszą!
                            • Gość: Starożytna Re: Moze bryczka? IP: *.gprs.plus.pl 06.09.08, 19:38
                              Co myślicie o lektyce? Niesionej przez umięśnionych Nanibijczyków?
                              • Gość: muchozol Re: Moze bryczka? IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 16:49
                                Lektyka? Super! Ale Nubijczycy moglib być na wrotkach.
                                • Gość: SPEED Re: Moze bryczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:41
                                  Mercedes S classe z 2008 r l ub jaguar zadzwoń tel 0 502 352 330
                                  koszt 500zł za dzień
                                  • koniak96 Re: Moze bryczka? 18.09.08, 06:42
                                    Czy w ofercie nagi negr za kierownicą?
                                  • Gość: Lila ? S ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 11:34
                                    A jaki kolor tego merca?
                                    • Gość: SPEED Re: ? S ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 16:53
                                      www.allegro.pl/item441246476_mercedes_s_klasse_do_slubu_wesele_itp.html
                                  • Gość: ożenek Re: Moze bryczka? IP: 83.230.20.* 04.02.09, 23:57
                                    Czy oferta jest aktualna - bo telefon jakby nikt nie odbierał
    • Gość: gliwiczanka Re: Jaki polecacie samochód na Ślub i skąd ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 15:05
      Jeżeli w stylu retro to tylko z wypożyczalni przy Skansenie Królowa
      Luiza. Jak współczesny, to bardzo fajne ma Makar (ten od zdjęc) też
      w Zabrzu.
      • Gość: ZADOWOLONA Re: Jaki polecacie samochód na Ślub i skąd ?? IP: *.stk.vectranet.pl 05.02.09, 00:42
        www.fotomakar.pl
        Zobaczcie to auto i tego szarmanckiego kierowce.Wynajeliśmy to auto w czerwcu i buliśmy zachwyceni.Super nałgośnienie,klima,kultura kierowcy,calemelon kolor.Super atrakcja dla gości.Jedyny taki egzemplarz w Polsce.Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka