Gość: Kok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 14:55 Czy w Wiatraku mają abonament na jedne i tesame kapele??Może by sie trocha wysilili i ściągneli coś nowego,wielkie mi centrum alternatywne,buuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Wiatrak IP: *.zabrze.net.pl 28.11.08, 18:16 chyba jednak nie jest tak źle, skoro tyle tam ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Wiatrak 29.11.08, 18:16 skoro kapele ściągają dużo ludzi tzn że warto je cześciej zapraszać. podejrzewam że jakbyś napisał maila do wiatraka z jakąś propozycją to wzięliby ją pod uwage. krytykować jest najłatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wiatrak IP: *.zabrze.net.pl 29.11.08, 23:56 ze nie powiedzieć p..... panie dziejku.... Chciał wystapic u nich Czesław Śpiewa i to nawet nie odpisali na jego mejla ... Ale możne faktycznie wola żeby "gwiazdy większego kalibru" u nich grali... Odpowiedz Link Zgłoś
thermospeed Re: Wiatrak 01.12.08, 21:03 a mnie sie podoba i ludziom chyba tez skora takie tlumy tam wala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wiatrak IP: *.zabrze.net.pl 01.12.08, 22:26 no super ze ci sie podoba... popatrz ile ludzi bylo na muzycznym lecie w zabrzu .. chyba troche wiecej niz "tlumy w wiatraku"... czyli idac dalej w rozwazaniach, po co wiatrak, kiedy przychodzi tam pare setek ludzi kiedy na taka impreze przychodza tysiace???? Odpowiedz Link Zgłoś
lothian Re: Wiatrak 02.12.08, 07:57 Nie porównuj tej muzyki łatwej i przyjemnej z "Lata" z alternatywną muzyką w Wiatraku. Tam przychodzą ludzie chcący posłuchać ambitniejszej muzyki a nie "muzyków" pokroju Wiśniewski, Rubik czy "gwiazd" disco polo. To są dwie różne imprezy skierowane do różnych grup odbiorców. To tak jakbyś powiedział, żeby zamknąć filharmonię skoro mamy operę. Swoją drogą filharmonia cały czas działa, a ciekawe ilu uczestników forum było na koncercie? Może też zlikwidujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludek Re: Wiatrak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 08:51 Wiatrak to jedno z niewielu kreatywnych miejsc w tym mieście... ale rzeczywiście dla troche bardziej wymagających repertuar hmmm powielanie tych samych artystów jest meczace czasem myslę że niektóre kapele rzeczywiiscie maja abonament. Ale skoro ludzie przychodzą choć z drugiej strony dla mnie to nie jest argument. Wole pojechać do Katowic gdzie czasem bywaja artysci z innej półki.Dla zarządzających mam radę by czasem zaryzykowali i sprobowali kogoś innego moje typy to kapele folkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: Wiatrak IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 13:51 Pitu, pitu... Czesiu sobie taką kasę życzy, że się mózg lasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wiatrak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 14:36 Czesio chcial zagrac za bilety tzw Rozumiem czemu zaprasza sie te same zespoly juz .... bo sa tanie ;) Nie neguje słuchania ambitnej muzyki... i chodze do filharmonii (w zasadzie szkoly muzycznej) Ale nawet tam zmienia sie repertuar. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Wiatrak 02.12.08, 16:12 z tego co mi wiadomo to wiatrak jest stowarzyszeniem, jeżeli chcesz coś ambitnie zmienić -to spróbuj zostać członkiem i coś podziałać dla ogółu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wiatrak IP: *.zabrze.net.pl 02.12.08, 17:32 nie uwierzysz... wali mi to co się tam dzieje... irytuje mnie tylko pieśni pochwalne na temat jaka to wspaniała sprawa ten Wiatrak. Może na warunki zabrzańskie to jest to "wynalazek". Ale to nie jest chyba szczyt możliwości, nawet dla takich organizatorów jakim jest Wiatrak. W sąsiednich miastach sobie radzą... to i oni mogą... Jak mam czas i ochotę wsiadam w auto i jadę na to mnie interesuje a nie na to co akurat po taniemu udało się ściągnąć Wiatrakowi. Odpowiedz Link Zgłoś