Dodaj do ulubionych

stomatolog dla dziecka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 09:39
witam,
szukam stomatologa dla dziecka, z odpowiednim podejściem i dobrego
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: stomatolog dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 12:06
      polecam d.kurek na franciszkanskiej z tylu apteki.jest dosyc droga ale podejscie
      ma rewelacja .moje dzieci chodza od malego i wogole sie teraz po latach nie boja
      stomatologa ,.super
      • Gość: gość Re: stomatolog dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:19
        to jest vitadent??
        • Gość: gosc Re: stomatolog dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 13:16
          tak to jest vitadent .polecam
    • Gość: polecam Re: stomatolog dla dziecka IP: *.zabrze.net.pl 10.03.09, 14:04
      Pawłowska-Cieplik Irena, lek. stomatolog. Gabinet
      41-800 Zabrze, Nad Kanałem 66
      woj. Śląskie, pow. Zabrze, gm. Zabrze

0322762516

Chodze do tej Pani od 7 roku zycia :-)
    • Gość: młody Re: stomatolog dla dziecka IP: *.zabrze.net.pl 10.03.09, 22:43
      "uśmiech" w M1 naprawde rewelka chodze z córą od miesiąca i mała
      sama sie pyta kiedy pójdziemy znowu. polecam
      • Gość: gość Re: stomatolog dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 11:55
        dzięki za odpowiedzi.a nazwisko lekarza który w m1 przyjmuje??
        • Gość: gość Re: stomatolog dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 12:05
          rozumiem ze w m1 nie maja podpisanego kontraktu z NFZ więc ceny
          jakie?? do przeżycia?
      • Gość: ale jakieceny Re: stomatolog dla dziecka IP: *.zabrze.net.pl 11.03.09, 13:05
        Ale jakie ceny maja w M1!
        U dr Cieplik plomba to 60zł i ma podpisany kontrakt z NFZ.
        • Gość: Grażka Re: stomatolog dla dziecka IP: *.netia.pl 11.03.09, 15:15
          Polecam dr Cieplik
          • Gość: gość Re: stomatolog dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 09:30
            a był ktoś u dr Lilianny Chojnackiej-Adamczyk na ul.Cieszyńskiej?
            • Gość: jezeli Re: stomatolog dla dziecka IP: *.zabrze.net.pl 12.03.09, 14:06
              ja chodze do dr Cieplik od 24 lat to nie znam zadnego innego
              dentysty - logiczne :-))
              • Gość: misia Re: stomatolog dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 11:45
                a ja polecam dr Regiewicz na Traugutta, super podejście, moje dzieci od dawna
                tam chodzą i są bardzo zadowolone, a przede wszystkim nie boją się, oczywiście
                nic nie płacimy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka