Gość: XYZ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.05.09, 22:13 Jaki Waszym zdaniem powinien być prezydent marzeń w Zabrzu? Piszcie cechy charakteru, opis wyglądu... itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macie-jow Pani Prezydent jest OK! 15.05.09, 22:45 Oglądałem dzisiaj TVN. Nasza pani prezydent była w wiadomościach razem z b. prezydentem Wałęsą, prof. Buzkiem, posłem Olbrychtem itd. Wszystko to w Zabrzu. Myślę, że jest dobrze pod względem prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryl Re: Prezydent marzeń w Zabrzu IP: 95.160.249.* 15.05.09, 22:55 Powinien to być czowiek, kery umi zarzundzać, kery wie, co wożne a co miej wożne, kery nie jezd ino politykierym, co to ino wszystko robi dlo poklasku, kery jok widzi TV abo inszy łobiektyw to od rozu uśmicho się w jokiś toki fałszywy sposób, że aż normalnym ludzium rzygoć sie chce na tyn widok. Powinyn tyn człek nie dunżyć do wywyższonio sie nad innymi, kerzy mu doli robota na tym urzyndzie, mnij zasiodoć za różnymi stołamy prezydialnymy, oddzilajuncymi go od "poddanych" a być wśród luda, troskać sie troskami tego luda i co sie do - realizowoć. Wyglund - obojyntny. Ludzie powinny czuć, że tyn prezydynt robi wszytko dlo ich dobra, po to, żeby było lepij, sprawnij, a nie pod publiczka, żeby być ino znowu wybronym na łurzund. Wspomnijta swe matki: wiynkszość storo sie o swe pociechy nie chconc niczygo w zamian, ale wy to wicie i za żodne skarby byśta inszych matek nie chcieli. I toki - w marzyniach - powinyn być Prezydynt. Po łowocach ich poznocie, po łowocach. A nie po ciungłym dziamdzianiu, że łowoce już niedugo byndom. Pywnikiem groszki na świerzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdewqwt Re: Prezydent marzeń w Zabrzu IP: *.bater.net.pl 16.05.09, 00:36 oooo - widzę, że akcja wyborcza się zaczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Prezydent marzeń w Zabrzu IP: 95.160.248.* 16.05.09, 10:28 Wczoraj się zaczęła w DMiT. Zaczęła się wraz ze zbliżeniem do PO. Tylko tu pisowski trup w każdej szafie /spółce/. Jak zrobić ten manewr aby wszystko było dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZGuido Re: Prezydent marzeń w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 10:24 nic nie zmieniac! Ja osobiscie nie narzekam a dane mi obietnice zostaly spelnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Prezydent marzeń w Zabrzu IP: *.mironet.pl 16.05.09, 10:49 jeśli chodzi o Guido, to wiemy że tam wszyscy zostali nagrodzeni przez Panią Prezydent i sa zadowoleni ze stanowisk w promocji. szczyt marzen! gratulujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMD Re: Prezydent marzeń w Zabrzu IP: *.vectro.com 16.05.09, 10:51 1 Uzebiene w kolorze bialym! 2 Maksymalnie jeden podbrodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lsd Re: Prezydent marzeń w Zabrzu IP: 95.160.234.* 16.05.09, 11:04 merytoryczny,bez politycznych obciazen,bez skutecznego parcia na szklo i kase.Wiek do 40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogul Re: Prezydent marzeń w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 21:32 Panie Borysie Budka, gratulujemy sukcesów w bieganiu, ale może by Pan wystartował w biegu do fotela prezydenckiego! Wyborcy czekają na kogoś sprawnego intelektualnie i fizycznie, młodego i niezależnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Prezydent marzeń w Zabrzu IP: *.za.digi.pl 19.05.09, 07:51 Butka to może być najwyżej kierownikiem Schroniska dla zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Prezydent marzeń w Zabrzu IP: 95.160.242.* 19.05.09, 10:02 Butka może tak. ale tu jest mowa o Budce a nie Butce, panie, pożal się boże, nieskuteczny znawco. Odpowiedz Link Zgłoś