kruwsko66 18.02.09, 17:28 Witajcie drodzyforumowicze co u was słychać dawno sie niodzywałem ale byłem taki przymulony bez życia a teraz mam dużo pomocy odezwijcie sie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: CICHO WSZĘDZIE GUCHO WSZĘDZIE CO TO BEDZIE 18.02.09, 18:01 Wpadałam tutaj od czasu do czasu.Ale Ciebie ani widu ani słychu.Napisz parę słów co dzieje sie z Toba?Czy pracujesz?Kim sa osoby,ktore Ci pomagają. Odpowiedz Link
pluskat Re: CICHO WSZĘDZIE GUCHO WSZĘDZIE CO TO BEDZIE 18.02.09, 19:18 czesc Michal, no wlasnie, co u Ciebie? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: CICHO WSZĘDZIE GUCHO WSZĘDZIE CO TO BEDZIE 20.02.09, 16:19 co u mnie uczeszczam do karitasu to jest srodowiskowy dom samopomocy dla osub niepełnosprawnych jest mi tam dobze mam tam zajecia od 8 do 15wsparcie psychologa a mamy kochana pania psycholog tam czuje bardzo dobrze a co u was opowiadajcie sucham Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: CICHO WSZĘDZIE GUCHO WSZĘDZIE CO TO BEDZIE 20.02.09, 16:53 Dobre miejsce sobie wyszukałeś.Przynajmniej masz zajecie jak nie m asz pracy.A Psycholog z ktorego jestes zadowolony to samo szczescie. U mnie wszystko po staremu .Siedze w domu borykam sie ze zdrowiem,lecząc się to ambulatoryjnie to w szpitalu.Na szczęscie moja kochana rodzinka odwiedza mnie i wspomaga psychicznie. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: CICHO WSZĘDZIE GUCHO WSZĘDZIE CO TO BEDZIE 05.03.09, 14:29 w najwazniejsza jest rodzina i jej wparcie a mnie tylko robert wspiera bez niego to bym zginol i moja terapeltka i pani psycholog zawsze moge liczyc jak mam jakis problem a najwazniejsza jest rodzina czego ci mikan zazdroszcze Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: CICHO WSZĘDZIE GUCHO WSZĘDZIE CO TO BEDZIE 05.03.09, 14:33 pluskat muwisz ze sie zakocham na wiosne niewieze w to kazdy mi muwi ze mam czekac a wybranka sama sie znajdzie tylko niepowiedziqne kiedy Odpowiedz Link
pluskat Re: CICHO WSZĘDZIE GUCHO WSZĘDZIE CO TO BEDZIE 24.02.09, 11:44 to bardzo dobrze, ze jestes wsrod zyczliwych ludzi. przyjdzie wiosna, to zaraz Ci bedzie razniej na duszy. moze znowu sie zakochasz? u mnie po staremu, borykamy sie z zyciem, boimy sie kryzysu, ale jakos to bedzie. Odpowiedz Link