Dodaj do ulubionych

Pani Marrant

24.01.13, 16:37
Czy mozna by bylo tak zrobic zeby pod naglowkiem forum wstawic kategorie "zdrowie" oraz "psychozy", "leczenie psychiatryczne" itp. tak jest na innych forach redakcyjnych np na Depresji, widzialam tez te kategorie na forach prywatnych.
Pozdrawiam

madau
Obserwuj wątek
    • varna771 Re: Pani Marrant 24.01.13, 16:41
      Dobry pomysł Madau! mozna by było napisać też coś o schizofrenii, o objawach, z kim porozmawiać, gdzie sie udać jezeli ktoś zauwazy niepokojące objawy. Może Pani Marrant przychylnym okiem spojrzy na te sugestie i uda się cos zrobić...
      • madau Re: Pani Marrant 24.01.13, 16:47
        Tak widzialam np na CHADzie, watki przyszpilone ale ludzie tam chyba sami podlinkowali "dobrych psychiatrow" znanych z autopsji.

Mnie chodzilo glownie o naglowki "zdrowie, "zdrowie psychiczne" itp by forum bylo bardziej widoczne

Ale moze strworzymy liste "bialych" psychiatrow badz watek z adresami i telefonami owych i wtedy Pani Marrant nam pszyszpili :)
        • madau Re: Pani Marrant 24.01.13, 17:24
          napisalam do p. Marrant tez na priva gdyby przeoczyla ten watek
          • monte_we_mgle Re: Pani Marrant 24.01.13, 17:29
            Na pewno przeoczy. Nie sądzę, żeby czytała to forum :-)))
            • madau Re: Pani Marrant 24.01.13, 17:33
              O Monte. fajnie Cie widziec. Wrociles juz z pracy?
              • monte_we_mgle Re: Pani Marrant 24.01.13, 17:35
                Tak, już się dowlokłem. Dziś lepiej, bo wreszcie przestał sypać śnieg i drogowcy sobie poradzili z odśnieżaniem :-)))
                • madau Re: Pani Marrant 24.01.13, 17:37
                  O, super. Bo ja tu sobie siedzialam tak samotnie na forumie a tu ani widu ani slychu, tylko Uwierz rano a potem Mask sie odezwal :)
    • ditta12 Re: Pani Marrant 24.01.13, 20:53
      <Dobry pomysł Madau! mozna by było napisać też coś o schizofrenii, o objawach, z kim porozmawiać, gdzie sie udać jezeli ktoś zauwazy niepokojące objawy. Może Pani Marrant przychylnym okiem spojrzy na te sugestie i uda się cos zrobić...>

Madau.Wtedy nie będziemy mogli już pisać na wolne tematy,pośmiać się,no nie wiem.
      Co będziemy mogli?
      Co możemy?
      Przeczytałam że nie wolno wstawiać więcej niż trzy wątki-pytam się dlaczego?
      Czy to coś przeszkadza gdy ich jest tu więcej?
      Czy my anarchiści może?
      • ditta12 Re: Pani Marrant 24.01.13, 20:55
        Madau a po co tu lista biłałych psychiatrów?Ja się ich boję w szpitalu,aż drżę brrrrrr :(
        • madau Re: Pani Marrant 24.01.13, 21:57
          To byl taki pomysl Ditto, moze niewypal z tymi psychiatrami

A co do watkow to mozna zakladac ILE SIE CHCE tylko przyszpilic, tam, na samej gorze mozna tylko trzy. takie przyszpilone watki, np o lekach czy leczeniu nie znikaja. sa caly czas na gorze.

A o etykietkach "zdrowie" etc to mialam na mysli to zeby forum stalo sie bardziej widoczne na problemy innych ludzi. Byc moze jest masa schizofrenikow ktorzy sie boja pisac i tylko czytaja. Oczywiscie nie chodzilo mi zeby zrobic z schiizofreni "powazne" forum. Chce zeby bylo jak dotad, zebysmy mogli rozmawiac na wszystkie tematy. Bo jakby na to nie patrzyl - takie rozmowy na luzny temat schizofrenikom ( i nie tylko) pomagaja.
          • ditta12 Re: Pani Marrant 25.01.13, 00:48
            Ja to sobie nie wyobrażam Madau nie rozmawiać z Tobą na forum.Dziś musiałam odpocząć bo mi psychika siadała po tym co Uwierzowi się przytrafiło a jestem bardzo wrażliwa na niesprawiedliwość bo przychodzili tu i go wkurzali czym popadnie i bawiło ich ze się wq...a a przecież schizofrenia to jest :
            Schizofrenia (stgr. σχίζειν, schizein, "rozszczepić" i stgr. φρήν, φρεν-, phrēn, phren...)

φρήν-fqrv(od fku...enia) chyba ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka