Dodaj do ulubionych

Psychofani

25.01.13, 22:15
Odeszli, pewnie jutro wpadną, och otrzasnąć się nie mogę, już tyle nicków zmieniłem ale na tym się ostaje.Ile można kryć się przed fanami, no przeta nie mogę tak ciągle ,muszę wyjść do ludzi,pokazać się, pozwolić rękę potrzymać o ich zadowala,pragną tego.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Psychofani 25.01.13, 22:44
      [img]https://emotikona.pl/emotikony/pic/ludek-pa-pa.gif[/img]Ach ktoś Ty/
      • ditta12 Re: Psychofani 25.01.13, 22:46
        Co oni z tymi bordelain?I to w dwóch egzemplarzach?
        To jeszcze czub się podpiął?Ona to lubi wypić i dzioba robi do kielicha jak tatkuś :D
        • ex.vinci Re: Psychofani 25.01.13, 22:54
          co? szto? ja nie poniał:)
          • ex.vinci Re: Psychofani 25.01.13, 23:10
            psychofani się wykańczają z z bólu i tęsknoty nie rozumiałem tej radości, kiedy im napisałem że nikt nie jest w stanie uwierza zbanować,kasacje haseł, bany na nicki a uwierz wyciągał swą dłoń w ich stronę i czuł ten pisk i krzyk w niebowzięcia tych wszystkich psychofanów.
            Ten zykfryd_kiełbasa był tak wierny z resztą która się kryła za kurtyną, że nie omieszkam łezki puścić że już odeszli w otchłań nocy.
            • ditta12 Re: Psychofani 25.01.13, 23:15
              A ja Cię podtrzymam na duchu :)
              www.youtube.com/watch?v=UfAeLzq6gYo
              • ditta12 Re: Psychofani 25.01.13, 23:20
                A u nas to dziewczyny wyglądają mniej więcej tak:
                https://img715.imageshack.us/img715/8473/kariokaportret.jpg
              • ex.vinci Re: Psychofani 25.01.13, 23:35
                Fajny kawałek, mnie ditta nikt i nic nie jest w stanie wykończyć, kilkanaście dni będąc w psychozie walczyłem z trollami, z psychozy wyszedłem 30 krotnie silniejszy niż byłem teraz, złamać mnie może tylko kochana kobieta.
                • ex.vinci Re: Psychofani 25.01.13, 23:39
                  ooo źle napisałem, walczyłem z całym światem, nawet z Bogiem, nie chciałem się mu poddać, powiedziałem że dam radę i czym by mnie nie oświecił wszystko wytrzymam.Dawał mi tak czadu przez te dni że w dzień u uśmiechałem się do słońca a w nocy wyłem do księżyca.Byłem sam, nikt nie był w stanie mi pomóc, nie wiem czy to zrozumiecie ale wolałbym chyba służyć dwa lata gdzieś w afganistanie na pierwszej linni niż to samo przechodzić przez kilka dni.
                  • ditta12 Re: Psychofani 25.01.13, 23:49
                    < walczyłem z całym światem, nawet z Bogiem>

Ja też walczę z bogiem a marant to bóg.
                    Ona(on,ono)nie ma sumienia,ni duszy.
                    Ona nie kocha ludzi tylko własną jaźń i kasę co jej płaci jakiś palant co swój face face pokazuje tu na górze,ale co tam.
                    Oni żywią się naszymi odchodami li tylko -partykuła :D Li
                    4444!
                    • ex.vinci Re: Psychofani 25.01.13, 23:59
                      a mi Marrant nie przeszkadza, praca to praca ma taką i musi ja wykonywać.
                      • ex.vinci Re: Psychofani 26.01.13, 00:01
                        Ditta choćby gazeta zbanowała całą polskę to moje wpisy by tu widniały bo bym sobie przez Ameryke wszedł, a może przez Rosję lub przez czechy, zależy od chumoru, udawłabym zagranicznego bywalca wielkich salonów:D
                        • ditta12 Re: Psychofani 26.01.13, 08:05
                          Oni banują a Ty wchodzisz :D
                      • ditta12 Re: Psychofani 26.01.13, 08:04
                        ex.vinci napisał(a):

> a mi Marrant nie przeszkadza, praca to praca ma taką i musi ja wykonywać.>

ciekawe ile płacą za taką pracę.Może to społeczna ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka