venus22 15.01.04, 21:18 ...Linkamocwiatru, Janis, I INNI - gdzie sie podziewacie? mam nadzieje ze migrenka was opuscila i dlatego tutaj nie zagladacie.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ypsilon Cześć 16.01.04, 12:14 Nic z tych rzeczy, podglądam czasami, ale na razie nie mam czasu, aby coś składnie wtrącic. Koło nowego roku miałam wolne i głowa dała mi odpocząć przez ten czas. Ledwo sie pozbierałam, uzupełniłam zapas ZOMIG-u (dostałam z USA, tam jest ze zniżką), po czym wróciłam do pracy i zaczęło się - praca, samochód, ból, jedna tabletka, druga, złe samop[oczucie i tak wkoło Macieju. A nie chce mi się ciągle narzekać. Pozdrawiam w nowym roku wszystkie migrenki i migrenów. Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Cześć 16.01.04, 16:54 Witaj Ypsylon znow!!Widze,ze jednak sters i pospiech sa czynnikam wywolujacymi,nerwy..Pozdro tara Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Cześć 16.01.04, 16:56 Wyslalm ddpowiedz i mi ja wcielo..Pozdrawiam Ciebie Ypsilon serdecznie! tara Odpowiedz Link Zgłoś
sabba :)) 02.02.04, 11:00 To prawda, mam wyrzuty sumienia ze nie zagladam. Migreny bywaly, nawet gorsze niz normalnie, ale akurat bylam w rozjazdach i tamtejsi lekarze mnie leczyli. Jestem znow na badaniach u innego neurologa i potem wybieram sie na akupunkture, ale terminy sa odlegle a ja nie mam czasu:((( Egzaminy mnie czekaja... Czesto miewam tez bole glowy, "cisnieniowe" duzo mniejsze niz normlanie ale starsznie dokuczliwe. No i moj maz tez miewa dokuczliwe, praktycznie wiekszosc czesc tygodnia budzi sie obolaly...:(((( nTyle ze u niego pewnie jego tzryb zycia, papierosy i malo sportu.... Odpowiedz Link Zgłoś