Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 02.01.10, 19:14 Może to głupie, ale przy ostatnim ataku wypiłam w końcu herbatę hiacyntową. O dziwo atak zaczął słabnąć i powoli odpuścił.Sama nie mogłam w to uwierzyć. Gdyby ktoś chciał spróbować... Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga1200 Re: herbatka 02.01.10, 21:30 No pewnie,ze chce spróbować:) Gdzie można ja kupić?Jakiej firm? Szukałam w internecie i nic nie znalazłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: herbatka IP: *.smrw.lodz.pl 02.01.10, 23:31 Jak pisałam to pomyliły mi się kwiatki. Herbatka jest chryzantemowa. Dała mi ją przyjaciółka ( również cierpiąca na migreny). Teraz znalazłam ją w aptece internetowej Vitanea Mam nadzieję, że te informacje na teraz wystarczą. Jak znajdę inne źródło to napiszę Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.s. Re: herbatka IP: *.smrw.lodz.pl 02.01.10, 23:47 Czasami podobno pomaga również sok z czarnego bzu. Tylko, że nie daję gwarancji bo nie próbowałam. Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: herbatka IP: *.smrw.lodz.pl 02.01.10, 23:48 Sorry napisałam p.s. w polu autor Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: herbatka IP: *.smrw.lodz.pl 03.01.10, 00:55 Ależ nie ma za co! Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: herbatka 03.01.10, 14:16 Ja polecam herbatkę z pokrzyw. Pomaga opanować mdłości i uspokaja żołądek, więc przynosi pewną ulgę zarówno w migrenie, jak i przy problemach żołądkowych. A tej z chryzantem też chętnie spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: herbatka 03.01.10, 16:09 Ja z kolei piję miętę na wiaderka podczas ataku migreny :) Zamiast awiomarinu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: herbatka IP: *.smrw.lodz.pl 03.01.10, 16:22 Naprawdę nie ma za co! Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migreniczka Re: herbatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 11:06 Czasem pomagają mi mentosy "mint" (nie strong!). Odpowiedz Link Zgłoś
wolnaa1 Re: herbatka 04.01.10, 15:13 Cieszę się, że ci pomogła. Ja niestety nie moge tego powiedzieć. Piłam tę herbatkę (swoją drogą rzadkie świństwo, błe...) i doraźnie i profilaktycznie przez dłuższy czas i nic. Wyciąg z chryzantemy jest też w postaci kropli (bodajże mariomigren) i w postaci tabletek, nazwy nie pamiętam, ale też cos jakby ...migren... Żadna z tych postaci mi nie pomogła :( Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: herbatka 04.01.10, 21:56 meg, przstraszylas mnie nie na zarty hiacynty to b silna naturalna trucizna, wiec w pierwszej chwili pomyslalam sobie, ze... hm... chcesz DEFINITYWNIE rozwiazac problem migren :/ ale jak tylko chryzantemy to ok :) Odpowiedz Link Zgłoś