margo99 24.01.10, 13:54 Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem, czyli z uzaleznieniem od sumamigrenu, cinie, itp.? Czy ktoś ma namiary na neurologa leczącego takie uzależnienie w Warszawie lub okolicy? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: tryptany - uzależnienie 26.01.10, 05:09 Nie slyszalam o uzaleznieniu od tryptanu, jesli juz to o bolu polekowym od nich. O lekarzu zajmujacym sie tym tez nie, niestety. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
alkop5 Re: tryptany - uzależnienie 28.01.14, 18:38 A czym się objawia to uzależnienie? Bo może mam takowe, a nie zdaję sobie z tego sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
maadga Re: tryptany - uzależnienie 29.01.14, 10:44 Ból po bólu Tak czy przyjmujesz też inne leki np. Solpadine lub coś Z kodeiną lub kofeiną.Ja zawsze z cinie biorę dodatkowo solpadlinę i przy ciągłym bólu po jakimś czasie mam ból po bólu Z odstawienia opiatóW. Najprościej ale i najtrudniej to przestać brać, lubZastąpić czymś typu ibufen bez dodatków. Miałam takie sytuacje W swoimżyciui najwięcej daje wsparcie rodziny. Jesli masz pytania pisz tu spróbuję pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś