Dodaj do ulubionych

Chyba wszyscy zdrowi....

31.03.04, 03:21
.. bo nikt nic nie pisze..
ja na razie mam sie OK..
Venus
Obserwuj wątek
    • sabba Re: Chyba wszyscy zdrowi.... 31.03.04, 09:42
      ja tez, choc nie mowic hop nalezy. Moj wlasny maz powiedzilam mi dzis z samego
      ranka, pieknego bo sloneczko, niebieskie niebo, lekki przymrozek....ze od kilku
      dni wygladam blado i szczerze mowiac okropnie:) Sama wiem ze przynajmnien trzy
      razy bylam pewne ze bede czula sie zle migrenowo a mimo to jakos w stalam
      nastoenego dnia bez bolu. Pelny sukces! Aha, no i chodze wczesniej spac...mysle
      ze dobrze mi to robi...:)
      POzdrawiam:)
    • n_nadia Re: Chyba wszyscy zdrowi.... 31.03.04, 09:43
      venus22 napisała:

> .. bo nikt nic nie pisze..
      > ja na razie mam sie OK..
      > Venus

Niestety. Wybralam sie wczoraj do fryzjera. Zapach farb, mycie glowy, nie wiem co, ale wieczorem ledwo zylam. To byl najgorszy z mozliwych bolow, z mdlosciami, swiatlowstretem itp. Dzisiaj juz nie boli, bynajmniej nie tak, troszke cmi, za to dziwnie sie czuje. Glowa ciezka, tak jakby mi cos w niej jezdzilo. Do tego cala noc snily mi sie leki przeciwmigrenowe.
      pozdrawiam
      • n_nadia n_nadia = nessq 31.03.04, 09:53
        przepraszam, ze robie zamieszanie, ale za nic nie moge zalogowac sie na swoje konto (nessq). Mam nadzieje, ze nikt sie nie pogniewa.
        • venus22 Re: n_nadia = nessq 31.03.04, 09:59
          no cos, ty!
          Nadia, nawet ladniej!
          A te sny o tabletkach- tez mam!
          Potem budze sie i okazuje sie ze mam potworna migrene!
          Venus
          • marialudwika Wszyscy zdrowi... 31.03.04, 10:31
            Dwa dni nie mam /dopiero/ migreny.Czuje sie jak wrak,nic mi sie nie chce
            aswiadomosc ile mam zaleglosci pogarsza sytuacje.Wiem,ze ostatniatak zapowiadal
            gwaltowna zmiane pogody/z zimnicy na ocieplenie do 17 stopni/.I mnie czeka
            fryzjer,odkladany z tygodnia na tydzien..Pozdrawiam i zycze B>B>G>
            ml
            • brydzia1972 Re: Wszyscy zdrowi... 31.03.04, 15:29
              ano ja zdrowa . trochę dziś porządków w ogrodzie zrobiłam . powolutku coby
              zrywu do prac polowych nie przypłacic migreną . co do snów - oj ja miewam noce
              pełne historii , zdarzeń , faktów zupełnie nie zwiazanych z rzeczywistością .
              tak sie cieszę tym moim stanem bezmigrenpowym że jak wróci mąż to pewnie cała
              radość , beztroska i ten strach że może gdzieś czyha(migrenisko) i ta radość że
              jest już blisko mnie mój mąż , zaowocować może migreną . pozdrawiam wszystkich
              a w szczególności chyba najczęściej cierpiącą Marięludwikę!!!
              • marialudwika Re: Wszyscy zdrowi... 31.03.04, 19:27
                Dzieki Ci.Ostatnio miala istotnir pecha!!!Dzis i ja uprztalam,z mezem,
                nasz "ogrod",czyli spory taras."Uzbieralo sie" 6 worow smieci po zimie!!!Na
                szczescie rosliny jakos przetrwaly te ciagla wilgoc!!Cud,ze nie pognily.Oby na
                przyjazd ukochanego meza nie rozbolala Ciebie z radosci glow!!Bede trzymac figi
                by NIE!!!POzdro
                ml
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka