venus22 31.03.04, 03:21 .. bo nikt nic nie pisze.. ja na razie mam sie OK.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: Chyba wszyscy zdrowi.... 31.03.04, 09:42 ja tez, choc nie mowic hop nalezy. Moj wlasny maz powiedzilam mi dzis z samego ranka, pieknego bo sloneczko, niebieskie niebo, lekki przymrozek....ze od kilku dni wygladam blado i szczerze mowiac okropnie:) Sama wiem ze przynajmnien trzy razy bylam pewne ze bede czula sie zle migrenowo a mimo to jakos w stalam nastoenego dnia bez bolu. Pelny sukces! Aha, no i chodze wczesniej spac...mysle ze dobrze mi to robi...:) POzdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Chyba wszyscy zdrowi.... 31.03.04, 09:43 venus22 napisała: > .. bo nikt nic nie pisze.. > ja na razie mam sie OK.. > Venus Niestety. Wybralam sie wczoraj do fryzjera. Zapach farb, mycie glowy, nie wiem co, ale wieczorem ledwo zylam. To byl najgorszy z mozliwych bolow, z mdlosciami, swiatlowstretem itp. Dzisiaj juz nie boli, bynajmniej nie tak, troszke cmi, za to dziwnie sie czuje. Glowa ciezka, tak jakby mi cos w niej jezdzilo. Do tego cala noc snily mi sie leki przeciwmigrenowe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia n_nadia = nessq 31.03.04, 09:53 przepraszam, ze robie zamieszanie, ale za nic nie moge zalogowac sie na swoje konto (nessq). Mam nadzieje, ze nikt sie nie pogniewa. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: n_nadia = nessq 31.03.04, 09:59 no cos, ty! Nadia, nawet ladniej! A te sny o tabletkach- tez mam! Potem budze sie i okazuje sie ze mam potworna migrene! Venus Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Wszyscy zdrowi... 31.03.04, 10:31 Dwa dni nie mam /dopiero/ migreny.Czuje sie jak wrak,nic mi sie nie chce aswiadomosc ile mam zaleglosci pogarsza sytuacje.Wiem,ze ostatniatak zapowiadal gwaltowna zmiane pogody/z zimnicy na ocieplenie do 17 stopni/.I mnie czeka fryzjer,odkladany z tygodnia na tydzien..Pozdrawiam i zycze B>B>G> ml Odpowiedz Link Zgłoś
brydzia1972 Re: Wszyscy zdrowi... 31.03.04, 15:29 ano ja zdrowa . trochę dziś porządków w ogrodzie zrobiłam . powolutku coby zrywu do prac polowych nie przypłacic migreną . co do snów - oj ja miewam noce pełne historii , zdarzeń , faktów zupełnie nie zwiazanych z rzeczywistością . tak sie cieszę tym moim stanem bezmigrenpowym że jak wróci mąż to pewnie cała radość , beztroska i ten strach że może gdzieś czyha(migrenisko) i ta radość że jest już blisko mnie mój mąż , zaowocować może migreną . pozdrawiam wszystkich a w szczególności chyba najczęściej cierpiącą Marięludwikę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wszyscy zdrowi... 31.03.04, 19:27 Dzieki Ci.Ostatnio miala istotnir pecha!!!Dzis i ja uprztalam,z mezem, nasz "ogrod",czyli spory taras."Uzbieralo sie" 6 worow smieci po zimie!!!Na szczescie rosliny jakos przetrwaly te ciagla wilgoc!!Cud,ze nie pognily.Oby na przyjazd ukochanego meza nie rozbolala Ciebie z radosci glow!!Bede trzymac figi by NIE!!!POzdro ml Odpowiedz Link Zgłoś