Dodaj do ulubionych

herbaty odchudzające

23.01.11, 12:00
witam
tytułem wstępu: korzystając z ostatnich dni wyprzedaży zimowych poszłam sobie do dorothy perkins i zajelam sie przymierzaniem fajnej kiecki
masakra
w życiu nie wyglądalam tak koszmarnie rozmarowo
wylewa sie ze mnie i zwisa
paw _normalnie sie prawie porzygalam
i kolejny raz szykuje sie do zastosowania diety jakiejs
i pytanie wlasciwe_ czy ktos z forumowiczow spotkal sie z negatywnym dzialaniem herbat odchudzajacych? przeczyszczajacych? którymi chce troche wspomóc odchudzanie?
chodzi mi oczywiscie o neg dzialanie w kwestii migren
pzdr :)
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: herbaty odchudzające 24.01.11, 02:21
      Nigdy takich nie pilam, wiec nie mam pojecia....

Minnie
      • mika_1 Re: herbaty odchudzające 24.01.11, 12:07
        Same herbaty odchudzające Cię nie odchudzą. Więc i chyba niewiele zaszkodzą na głowę.
        Jak chcesz się odchudzać to już lepiej jakąś dietą. Ja schudłam na Dukanie, którego polecam. Ale każdy powinien znaleźć coś dla siebie.
    • syrka1 Re: herbaty odchudzające 25.01.11, 18:15
      Odnośnie herbatki : na głowę nie zadziałają :D

Odnośnie samego odchudzania: ja osobiście polecam dobrego dietetyka, chociaż jedną wizytę. Też byłam na Diecie Dukana ale woreczek żółciowy się zdenerwował :). Z tarapatów wyciągnęła mnie właśnie pani dietetyk i udało się mi zrzucić 10kg. Pierwsze co powiedziałam - nie mogę się głodzi bo mam migreny :) i tak dobrała dietę, że poszłooo...i bez efektu jojo. Żeby nie było, nie neguje Dukana, tylko nie dla każdego jest widać. Trzeba jak napisała koleżanka dobra indywidualnie.

Kiedyś zaczęłam bra Linee czy jak tam i każde odstawienie lub pominięcie kończyło się napadem wilczego głodu. A efekty żadne. Podejrzewam że tak samo działają herbatki, proszki, cudowne saszetki wsypywane do wody i takie tam. Dobra dieta i ruch. Niestety prawda jest tylko jedna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka