IP: *.smrw.lodz.pl 12.04.11, 13:25
Zaczyna się Migraine Blues. Ból się nasila ale jeszcze daję radę. Póki co chyba na razie nudności są silniejsze od bólu. Jeszcze nie wymiotowałam i mam wrażenie, że brak torsji znowu nasila u mnie atak. Jest mi coraz bardziej niedobrze więc pewnie w końcu zacznę wymiotować. Oczywiście światłowstręt i dreszcze już mam. Odruch wymiotny zaczyna potęgować ból. Też tak macie?
Jak Wasze głowy dzisiaj?
Pozdrawiam
meg22
Obserwuj wątek
    • annthonka Re: ... 12.04.11, 14:21
      Ta durna pogoda mi też nie służy. Sześciopak Cinie 100 poszedł w niecały tydzień, do tego NLPZy garściami. Nie mam się już nawet siły zastanawiać nad tym, kiedy mi wątrobę wywali.
      • minniemouse Re: ... 13.04.11, 00:24
        U nas tez pogoda straszna. Po tygodniu calkiem niezlej zrobilo sie bardzo zimno, w nocy zero
        i tez mnie leb napieprza. do tego w krzyzu bardzo lamie...

trzymajcie sie dziewczyny. tak szybko watroby wam nie pojda :)

Minnie
        • voxave Re: ... 13.04.11, 04:11
          W moim przypadku z wieloletniej praktyki walki z migreną zauważylam,że jak sie nie ociagalam z zażyciem środka p.bólowego to migrena była łagodniejsza a przebieg krótszy :)

..a jednak można żyć bez powietrza -Maria
          • annthonka Re: ... 13.04.11, 07:21
            Voxave, ja też od razu łykam i migrena jest wtedy lżejsza, ale niestety często wraca. Chyba po prostu musi się wyboleć i tyle.
            Miłego dnia bez bólu życzę :)
            • Gość: meg22 Re: ... IP: *.smrw.lodz.pl 13.04.11, 15:40
              Dalej boli... Mimo leków. Mdłości dobijają. Musimy dać radę.
              meg22
              • voxave Re: ... 13.04.11, 18:54
                A nagłe wejście do bardzo goracej wody--czasami pomagało--albo nagrzewanie suszarka głowy tez czasem zadziałało :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka