Dodaj do ulubionych

Wróciła...

IP: *.smrw.lodz.pl 20.09.11, 14:33
Znowu boli...
I tak strasznie długo miałam spokój. Wzięłam już tryptany ale nie działają. Nie wezmę już nic bo jest niedobrze Strasznie mnie mdli...
Jak Wasze główki dzisiaj?
Pozdrawiam
meg22
Obserwuj wątek
    • azkk Re: Wróciła... 20.09.11, 14:47
      U mnie źle...Dzisiaj pojawiły się zwiastuny nadchodzącej migreny-od rana mroczki, osłabienie, ćmiący ból, ucisk w głowie i szereg innych...Teraz czekam czy konkretny, silny ból pojawi się jeszcze dziś wieczorem czy jutro :(
      • Gość: asia Re: Wróciła... IP: *.subscribers.sferia.net 24.09.11, 16:31
        no to jesteśmy już we trzy....
        od kwietnia miałam spokój - aż do wczorajszego wieczoru...
        mroczki, zygzaki tym razem kolorowe (zawsze miałam białe)
        ból głowy, wymioty, niemożność wypowiedzenia się, drętwienie twarzy...
        załamka
        • minniemouse Re: Wróciła... 26.09.11, 00:41
          trzymajcie sie dziewczyny.
          bylam w Polsce w sierpniu na wakacjach, zabraklo mi moich tabketek przecibolwych z narkotykiem.
          przekonalam sie ze PL dostac takie to marzenie scietej glowy.
          jest to po prostu nie-moz-li-we. lekarze nawet nie maja tej swietej "rozowej" recepty na to.
          nie mowiax o tym ze nawet o tym moim leku nie slyszeli.

teraz przepraszam tych ktorym wciskalam ze
          "maja po prostu sie upominac". :(

musialam sobie radzic Efferalganem 30. a co sie musialam nasluchac "jak to sie uzaleznie".
          az mnie skrecalo ze zlosci.

Nie mowie ze tutaj w Kanadzie i USA rozdaja leki narkotyczne na lewo i prawo, bo nie,
          tez jest trudno dostac. tez trzeba przejsc od "najnizszej polki" czyli paracetamol, aspiryna
          itd dopoki nie okaze sie ze nic nie pomaga. nieraz wiele lat uplynie zanim lekarz nabierze
          zaufania do pacjenta. tez sie wysluchuje o niebezpieczenstwie uzaleznienia.
          ale tez jest rozroznienie uzaleznienie -nalog a zaleznosc od leku w chroniczym bolu
          czyli cos jak zaleznosc od insuliny, np.
          niemniej jednak az takich hockow klockow jak w PL nie ma.

och wspolczuje wam, migrenikom w Polsce, bardzo wspolczuje :(

Minnie
        • annthonka Re: Wróciła... 26.09.11, 11:03
          To i ja dołączę. Nie chce mi się nawet pisać, ale bujam się od piątku. Wczoraj trochę odpuściło (adrenalina mnie trzymała), ale dzisiaj cyrk od nowa :(.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka