Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 14.03.12, 22:35 Jak często można przyjmować Ketonal by było to bezpieczne dla wątroby i nerek? Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: Ketonal 15.03.12, 01:54 sadze ze to zalezy od dawek w pierwszym rzedzie, ale w ogole to chyba najbardziej jest on niebezpieczny dla zoladka?... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnapanienka Re: Ketonal 15.03.12, 10:51 Mnie już dawno ostrzegano przed tym lekiem. Ile raz pytałam o niego lekarzy, zawsze mówili, że tylko nie ketonal, że to najgorsze, co może być dla żołądka i wątroby. Ja nie biorę.... Odpowiedz Link Zgłoś
stef63 Re: Ketonal 15.03.12, 18:24 Mi ketonal zupełnie nie pomagał przy migrenie. Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Ketonal 16.03.12, 17:20 Ja też nie biorę, bo się okazał zupełnie nieskuteczny. Zdaje mi się, że Ketonal przede wszystkim zwiększa ryzyko owrzodzenia żołądka i wzmaga działanie leków przeciwzakrzepowych, czyli trzeba uważać na ewentualne krwotoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anais Re: Ketonal IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.12, 00:00 ja na swoje migreny biorę tylko Ketonal w zastrzykach - polecam !!! nie mogę w tabletkach ponieważ po 1. podczas migreny mam torsje i wymioty, a po 2. niszczy żołądek i wątrobę, więc zostają zastrzyki. Mnie po nich przechodzi albo ból się uspokaja/ucisza, nie jest aż tak silny. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiiia1313 Re: Ketonal 22.04.12, 18:04 Dokładnie, ja też biorę w zastrzykach jak tylko pojawi się u mnie aura. Najpierw biorę Summamigren, następnie jade na zastrzyk Ketonalu, po powrocie kładę się na godzinkę i głowa nawet nie zaczyna mi boleć. Również polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś