Dodaj do ulubionych

Daosin - pytanie

15.06.16, 10:20
Czy ktoś kto podejrzewa u siebie uczulenie na histaminę a co za tym idzie prawdopodobne migreny spowodowane tą pseudoalergią próbował tego specyfiku? Zastanawiam się czy sobie tego nie kupić na próbę ale nie wiem czy mam problem z tą histaminą czy nie a trochę to drogie jest.. Ten specyfik to jakiś enzym który rzekomo rozkłada histaminę.. Byłabym wdzięczna za jakieś opinie na jego temat. Czy komuś na diecie niskohistaminowej przeszły migreny??

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Daosin - pytanie 21.06.16, 02:16
      Nigdy o tym nie slyszalam. jestem alergikiem i codziennie biore Reactine,
      ale nie zauwazylam aby to jakos szczegolnie wplywalo na czestotliwosc migren.
      Ja bym kupila, i moze nawet kupie jesli lekarz mi powie ze to sie "nie kloci" z tym co ja biore.

Minnie
      • effi23 Re: Daosin - pytanie 22.06.16, 11:40
        Maja swoja strone nawet po polsku... No ale boję się że to kolejni hochstaplerzy, sprzedający jakies suplementy za duże pieniądze... daosin.pl/ tutaj link dla zainteresowanych ja na razie sie wstrzymam. Odstawiłam na 60 dni gluten, niektórym podobno przechodzą migreny...
        pOZDRAWIAM!
    • mila.111 Re: Daosin - pytanie 26.08.21, 23:56
      minęło trochę czasu? czy to była rzeczywiście histamina? mam ciągłe bóle główy od niewielkiego do uciązliwego, ale są praktycznie codziennie. Poza ciążą, gdzie nagle minęły. Znalazłam informację, że pasuje to do histaminy. Zauwazyłam, że ból nie reaguje na leki. Mam problemy z jelitami. Raz na jakiś czas swedzenie skóry - ręce albo nogi. Nie wiem od czego, podejrzewam cytrusy. kupiłam odpowiednik daosin, ale się zniechęciałm bo ból był nadal, ale nie było diety. W kręgu podejrzeń był glutem, ale celiaklia nie wyszła w badaniach krwi. Może jakieś podpoiwdezi, doświadczenia. Ból ogranicza funkcjonowanie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka