atae 16.01.05, 20:20 Od ponad roku zażywam tryptany. Czy ktoś wie, jakie są ich skutki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clusterolek Re: triptany 16.01.05, 20:34 Hallo Atea, od roku je biezesz i jeszcze nie przecztalas kartki lekow ?????? ;-((((((((((((((((((( jak Tobie pomagaja to sie ciesz bo sa osoby ktorym nawet Tryptany nie pomagaja . Ja wzolem 784 Imigran Injektow w roku 2004 !!!! i zyje, ale co to za Zycie ? Pozdrawiam Olek Odpowiedz Link Zgłoś
atae Re: triptany 16.01.05, 20:41 Nie przeczytałam kartki, bo zgodziłam się na królika doświadczalnego i testowałam frovatriptan. Teraz zastanawiam się, czy próbować ściągać go zza granicy. Od lekarza dowiedziałam sie, że nie ma żadnych skutków ubocznych, w co nie za bardzo chce mi się wierzyć... Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: triptany 16.01.05, 21:07 To jest taka ulotka,dolaczona do leku!Jak ja czytam to biore tryptany i sie boje,ze glowa rozboli mnie jeszcze bardziej,jednym ze skutkow ubocznych,jest na ironie BOL glowy:( Czesto mi ,zreszta i triptany nie pomagaja! ml Odpowiedz Link Zgłoś
clusterolek Re: triptany 17.01.05, 10:49 Hallo Marialudwika !!!! Przepraszam ! ale mysle ze wybaczysz ! Otzywiscie hce sie podzekowac tagze u Ciebie Marieludwika !!! i zycze tobie przedewszystkim bez bolowego Roku 2005 !!!! Dzekuje za wspolprace ! Clusterolek Odpowiedz Link Zgłoś