foczka4 14.03.05, 00:55 Czy poduniecie mi prosze namiary na kogos zaufanego i doświadczonego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larsa Re: neurolog - Wrocław 14.03.05, 19:23 Witaj! Ja po niezliczonych godzinach i dniach bólu głowy,postanowiłam w końcu potwierdzić moje podejrzenia-że męczy mnie migrena.Wydaje mi się,że trafiłam dobrze.Byłam w Vicie na ul.Oławskiej u dr.Wójcickiej.Zostałam dokładnie zbadana,dostałam skieroawnia na eeg itd.Po ponownej konsultacjii Pani dr.postawiła diagnozę i podjęłam leczenie.Dziś nie miewam już takich migren i wymiotów.Jedynym minusem jest tylko to,że przychodnia Vita jest prywatna i trzeba za wszystko płacić,za badania również...pozdrawiam wszystkich cierpiących. Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: neurolog - Wrocław 30.03.05, 23:15 A ja leczyłam się u dr Koryny Kasprzak - neurologa. Przyjmuje w przychodni na Piłsudskiego we czwartki w godz. 15:00 - 17:30 (na rogu z Zapolskiej, wejście na przeciwko sklepu mięsnego). Niestety ona tylko wynajmuje tam gabinet, więc leczenie jest prywatne. Niemniej mogę ją polecić. Po zaordynowanej kuracji moje migreny może nie ustąpiły całkowicie, ale na pewno mają dużo łagodniejszy przebieg i pojawiają się rzadziej. Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia! W razie pytań - pisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś