venus22 31.07.03, 20:56 jak sie macie, migrenicy, cos nikt nie pisze.. mam nadzieje ze to znaczy tylko jedno - jest nam zbyt dobrze zeby zawracac sobie glowe migrenami.. haha - glowe migrenami.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: jak sie macie 31.07.03, 21:23 O,fajnie,ze sie odezwalas.Jakas "martwota" na naszym forum a szkoda bo mozna by i o czyms innym napisac przy okazji.Tez pomyslslam sobie,ze albo to efekt wakacji albo nikogo glowa nie boli,czego wszystkim zycze.Migreny chwilowo/odpukac,odstukac nie mam/,ale normalne bole glowy miewam-biore panadol. Ciagle skacze cisnienie i jest nadal upal.Normalne bole glowy to w porownaniu z migrena BETKA.Jak tam na wakacjach,kto opiekuje sie pieskami??? Pozdrawiam Tara Odpowiedz Link Zgłoś
emfa Re: jak sie macie 31.07.03, 22:11 Nie ma tak dobrze, żeby nic nie bolało. Kończę tłumaczenie, a to oznacza wielogodzinne siedzenie przy komputerze. Tak było wczoraj, a dzisiaj rano- niedobrze, ćmienie w oczodołach, ogólny zły nastrój itp. Znacie to wszystko? Dzięki Wam, drogie migrenki dowiedziałam się, że istnieje coś takiego jak migrenol. Kupiłam i muszę powiedzieć, że przynosi mi ulgę. Wprawdzie "jedzie" ode mnie ziółkami na odległość, ale to nieważne. W niedzielę wybieram się z córką na dwa tygodnie "do wód", m.in. będę korzystać z basenu solankowego. To dobre na głowę i na wszystko. Pozdrawiam serdecznie. emfa Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka Re: jak sie macie 01.08.03, 12:21 witam Was migrenki, mnie niestety trzyma od 2 dni ... znowu musze siedziec w pracy ....chwilami czuje ze umieram. Zrobie to co najpilniejsze i uciekam do domku trzymajcie sie depresyjka Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: jak sie macie 01.08.03, 21:09 To prawda, nie musimy ciagle rozstrzasac tematu tylko migreny.. mozemu takze popisac "przy okazji'.. Pieskami opiekuje sie maz. Poniewaz pracuje sam dla siebie, moze przyjechac do domu na lunch, wypuscic psy do ogrodka, pobyc z nimi a potem po pracy bierze je na co najmniej poltorej godzinny spacer. a ja tesknie za nimi okropnie!! Ja tez mam lekkie bole glowy, nie migrenowe, prawie codziennie. Pza tym ma teraz syndrom przedmiesiaczkowy, wiec czasami mnie jescze cholerka bierze bez powodu! Ale jakos daje sobie rade.. Trzymajcie sie! venus Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: jak sie macie 02.08.03, 23:49 Fajnie,ze masz mile wakacje.U nas tez tak jest,ze maz pracuje dla siebie i moge ewentualnie na krotko wyjechac,wybieram sie we wrzesniu do W-wy.Wtedy tez tesknie sa psiakami.Pozdrawiam tara Odpowiedz Link Zgłoś