depresyjka 19.08.03, 10:21 szukajac nowych informacji o migrenie znalazlam nowy lek - Phapax homeomed.com.pl/main/produkty/lehning/leki_lehning/phapax.html slyszeliscie kiedys o nim? Moze ktos probowal ... depresyjka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: Phapax 19.08.03, 17:02 Niestety nie znam,ale chetnie sprobuje jesli moja przyjaciolka mi zechce wyslac /mam na szczescie takowa w w-wie/.Tylko jeden problem czy te krople nam nie zaszkodza? Warto by bylo "wybadac" kogos,kto zna sie na ziolach i na homeopatii! Pozdrowka tara Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka Re: Phapax 20.08.03, 08:06 postaram sie cos poszukac na ten temat :-) depresyjka Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektorka11 Re: Phapax 13.10.03, 23:57 Witam cierpiących.Niepokoi mnie ten digitalis w składzie leku.Niestety już mam sklerozę,ale może jakiś lekarz się odezwie.Dyrektorka11 z pozdrowieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Phapax 14.10.03, 04:28 ja rowniez nie znam tego leku, ale chcialam nadmienic o digitalisie, czyli naparstnicy. Z digitalisu robi sie lek nasercowy, o ile pamietam - kardiamid, ale nie jestem pewna. Stosowany umiejetnie, nie powinien zaszkodzic, chyba ze sie przedawkuje. Wyobrazam sobie ze jak na serce to dziala uspokajajaco, stad moze jest tu zastosowany. venus Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Phapax 14.10.03, 11:24 Witam,wiem,ze przedawkowany digitalis grozi zatruciem smiertelnym!!!!! Trzeba sie skonsultowac na forum ziola,ale OSTROZNIE z digitalis,to wiem napewno!!!!Ktos z naszej rodziny omal nie umarl z powodu tych kropelek nasercowych wlasnie!! pozdrawiam tara Odpowiedz Link Zgłoś