eni40 08.02.08, 14:19 pani ginekolog polecila mi brac przez 3 miesiace ten preparat..ze niby moje migreny moga zelzec..czy macie z tym jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marzena38 Re: castagnus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.08, 19:59 też cierpię na migreny i wypróbuję..mojej córce castagnus pomógł na nieregularne miesiączki..po prostu rewelacja natury..polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: castagnus 13.12.08, 22:25 Nie slyszalam o tym a tym bardziej nie bralam ale tu znalazlam informacje: www.herbapol.pl/pl/index.php?dz=produkt&id=castagnus i byc moze ma szanse pomoc na napady pochodzenia hormonalnego. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
frag-ila Re: castagnus 28.01.09, 08:29 Biorę Castagnus od miesiąca i powiem szczerze dwa dni temu była migrena i owszem ale słabsza i po jednej tabletce Cinie 50 przeszła i co zdażyło się od bardzo dawna nie wymiotowałam:)Wierzę, że to nie przypadek i na moją migrenę menstruacyjną coś to pomoże choć trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysia17 Re: castagnus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:08 NIe,nie jest na recepte,kosztuje coś ok. 10 zł.Kupiłam go sobie,ale biorę inne leki hormonalne i nie wiem czy można je łączyć,przy kolejnej wizycie u lekarza spytam go o to. Odpowiedz Link Zgłoś
frag-ila Re: castagnus 26.02.09, 17:45 Nie mam migreny od 2 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest jakiś cud. Biorę Castagnus od 2 miesięcy i nie miałam migreny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Głowa lekko bolała mnie w środku cyklu i oczywiście przed okresem ale co to był za ból żaden. Wzięłam 2 Solpadeine i po bólu:):) Spróbujcie pobrac Castagnus przynajmniej te 2 miesiące może i wam pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: castagnus 26.02.09, 21:21 O widzisz to moze twoje migreny sa bardziej homronalne. Gratuluje :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta78 Re: castagnus IP: 89.16.78.* 08.12.09, 13:19 Poza migrenami menstruacyjnymi mam ostatnio również problemy z bardzo skąpymi miesiączkami...Czy myślicie,że Castagnus mógłby mi pomóc ?Czytałam ,że jest polecany przy obfitym miesiączkowaniu,a inni polecają go na regulację cyklu hormonalnego,więc już sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
eni40 Re: castagnus 08.12.09, 19:23 no prosze a ja calkowicie o tym zapomniaam..to i ja musze sobie kupic i brac.. Odpowiedz Link Zgłoś