Gość: olewna Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.crowley.pl 24.07.08, 16:03 Witam, dopisuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-jel Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 06.08.08, 10:07 Proszę pomóżcie, widzę że wymieniacie się nazwami leków które wam pomagają!!!! Ja cierpię na migrene od 7 lat. Próbowałam ja leczyć u neurologa, bez skutku. Nie pomaga mi żaden lek z apteki ani Imigran, Migea. Nie mam aury, migrena zaczyna się w nocy i trwa bite trzy dni, mam mdłości, nie chce mi sie żyć. Pomóżcie proszę Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: witam Was 13.08.08, 02:00 Witam serdecznie wszystkich nowo -przybylych a zebrala sie tego juz spora grupka! zycze aby forum okazalo sie pomocne pod kazdym wzgledem. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjkmjk mjkmjk IP: *.ists.pl 17.08.08, 08:43 Cześć Dołączam do zaszczytnego klubu. Marek, 32 l, Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
nonak23 wyszukiwarka osób 18.08.08, 23:49 Znalazłem ciekawy portal, gdzie chorzy łatwo mogą odnaleźć się po dolegliwościach tym samym wymienić informacjami i radami, bo z lekarzami bywa różnie... niestety Adres www.naszechoroby.pl Odnajdziesz tam osoby o tych samych schorzeniach z całego kraju. Stworzysz własną grupę znajomych i razem podejmiesz walkę z chorobą. Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
krop-la nowa 20.08.08, 21:26 Dorota...witam :) miło mi Was poznac, cieszę się że istnieje to forum, przynaję jednak, iż wolalabym nie znaleźć sie w tej grupie "wybrańców" :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka.333 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 21.08.08, 18:40 Witam! Moja migrena, niczym cień towarzyszy mi od 15 lat.Pozdrawiam, Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina.myslaca Witam ;) 30.08.08, 18:32 Jestem migrenowcem od (tak mysle) ponad 100 lat ;P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
canis77 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 31.08.08, 16:41 Niestety i mnie los nie oszczędził... Odpowiedz Link Zgłoś
adamuss34 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 02.09.08, 13:47 witam was cierpiacy w bolu!!ja od 15 roku życia mam migrene dziedziczoną po babci.stosuje rózne sposoby i za kazdym razem jest inaczej.......ból!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moniab28 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 03.09.08, 00:00 Witam wszystkich cierpiacych!!! Bardzo sie ciesze,ze istnieje takie forum.Mozna sie dowiedziec tylu ciekawych rzeczy i oczywiscie lagodzic bol na rozne sposoby.Lekarze po prostu wysiadaja.Rzadko sie zdarza,zeby ktorys wzial na powaznie problem migreny.Ale co tam.Wazne,ze jestescie tu i teraz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 05.09.08, 22:55 Witam również, migrenowiec od dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 06.09.08, 10:22 Witamy was serdecznie, migrenowcy! na forum jest juz prawie kazdy temat omowiony, nieraz kilkakrotnie, nie zalujcie czasu na wyszukiwarke, bo warto. Forum ma juz kilka lat... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka6 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 00:54 priviet wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dee.angel witam sie 24.09.08, 17:49 Nawet nie wiedzialam, ze jest takie forum! Mam nadzieje, ze tu znajde zrozumienie w trudnych chwilach :-) Pozdrawiam wszystkich migrenowcow Odpowiedz Link Zgłoś
super-historynka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 07.10.08, 18:20 No i jeszcze ja Historynka,cierpięna migreny od 7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
skucharek Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 09.10.08, 14:37 To jeszcze i ja się dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha3231 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.centertel.pl 09.10.08, 16:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona298 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.access.telenet.be 25.10.08, 20:59 ja sie wpisuje podwojnie za mnie i za moja mame, u mnie migrena zaczela sie odkad wyjechalam do Belgii, od 2 lat a mama okolo 10 lat. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
anugeru Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 26.10.08, 17:11 To ja też ja też :) Natalia, l.21 migreny...hmmm 5 rok. zazwyczaj po sesji egzaminacyjnej. pozdrawiam Was ciepło, nie wiedziałam że tyle nas O_o straszne troche :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kicipers Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 30.10.08, 09:48 Witam i o zdrówko pytam...;) Od kilku dni czytam forum i zarazem dopisuję się, bo łepetynka boli od 10 lat, a mam 29 :) Migrenowe+napięciowe+problemy z hormonami(od 4 lat brak miesiączki) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 31.10.08, 22:32 Serdecznie witamy najnowszych przybylych :) mam nadzieje ze wam tu bedzie dobrze :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
rejana2 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 07.11.08, 14:19 i ja tez od kilkunastu lat, silne bole, kilkudniowe z nawrotami, a zreszta co tu wam gadac jak wiecie.....................::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karrla77 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.bagu.cable.ntl.com 12.11.08, 18:35 witam wszystkie cierpiace.Wpisuje sie ,bo szukam pomocy od kogos kto czuje ten sam bol.Od 3 m-cy mam okropne bole glowy trwaja srednio przez 3 tygodnie w m-cu ,przy czym co kilka dni sa tak olbrzymie,ze chce skonczyc ze soba.Ma 31 lat i male dziecko , i myslalam do tej pory,ze zycie bede miala spokojne,ale tu nagle cos takiego.jestem diagnozowana teraz ,bo tak do konca nie wiadomo czy to tylko migreny,ale mam juz przepisane leki. jestem tu takze z takim zapytaniem,czy ktoras z Was brala PIZOTIFEN.Nie mieszkam w Polsce i mam informacje jedynie w angielskim jezyku i nie wiele znalazlam na necie na temat tego leku? Czy ktoras moze brala go ? Mam takze pytanie do Pan ,ktore dluzej choruja i maja doswiadczenie w lekach,jakie jeszcze mozna zasugerowac lekarzowi leki, bo jak widze u mnie wszystkie,ktore mi przepisuja nie sa dokonca trafione.Z gory dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcik7 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 12:41 Ja też mam od 12 lat migreny. Pozdrawiam Was migreniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcik7 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 12:40 I ja też mam od 12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nonak23 Wyszukiwarka migrenowców? 23.11.08, 10:11 Jestem z portalu społecznościowego osób o tych samych dolegliwościach jako migrenowiec. Zapraszam bo mili i pomocni ludzie. www.naszechoroby.pl Czym na w grupie więcej tym raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
ania2268 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 03.12.08, 19:59 Niedawno odkryłam tę stronkę. Dzięki, że jesteście- Ania Odpowiedz Link Zgłoś
albiniec Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 17.12.08, 21:59 Witam was "nowa stara" Migrnenowka Odpowiedz Link Zgłoś
kazdyjestok Wyszukiwarka migrenowców 28.11.08, 21:52 Witam. Jeśli chcemy bezpośrednio poznać osoby z problemem migreny zapraszam do portalu społecznościowego osób o tych samych chorobach www.naszechoroby.pl Tam tylko życzliwe osoby i choroby chyba wszystkie jakie istnieją Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Wyszukiwarka migrenowców 16.12.08, 09:32 Spadajcie z tymi reklamami. Odpowiedz Link Zgłoś
agoa Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 19.12.08, 17:37 witam wszystkich,nigdy nie myślałam,że jest nas tak sporo.właśnie skończył mi się ból trwający trzy dni nigdy sie nie leczyłam ale po ostatnich atakach postanowiłam coś z tym zrobić,może się uda :)) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.12.08, 23:43 Jestem nowa, chociaż nie mam pojęcia czy moje bóle głowy to migrena, czy spowodowane czymś... Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 31.12.08, 23:19 Witamy serdecznie. mam nadzieje ze forum okaze sie kopalnia wiedzy i duchowym wsparciem :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
dora200 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 06.01.09, 10:33 witam wsparciem napewno dla tych którzy cierpia, cierpie i ja. Odpowiedz Link Zgłoś