Gość: Azja IP: *.chello.pl 01.06.10, 20:38 Mozecie poleciec jakies tanie linie, wyszukiwarka na listopad wyrzuca mi jakies 500PLN - to troche drogo.Ile trwa podroz droga lądowa- czy trzeba jechac do granicy i tam zmienic czy mozna bezposrednio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
somtam Re: Bangkok-Phnom Penh lot 04.06.10, 02:00 mysle ze cena jest w normie. Zdecydowanie odradzam droge ladowa,umeczylam sie okrutnie dojazdem do Arkoru, a to jeszcze daleko do Phnom Penh. Z BBK dojedziesz do granicy, a tam przesiadasz sie do taksowki lub busu, nie radze.Od granicy 4-5godzin:(Ale pojedz koniecznie,to co tam zobaczysz to prawdziwa perelka,....CUD:),pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
piolac Re: Bangkok-Phnom Penh lot 05.06.10, 15:35 A Air Asia? Doskonałe - leciałem w lutym. Tanio, punktualnie. Warto zajrzec na ich stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek naj Air Asia ! szybko tanio na czas . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 10:23 naj Air Asia ! szybko tanio na czas . pozdr neronek moje podróże : www.neronek.geoblog.pl Singapur -Borneo- Malezja 2010 neronek41.blog.onet.pl/ Birma Tajlandia 2009 neronek5.blog.onet.pl/ Hongkong-Chiny -Tajlandia: neronekbyd.blog.onet.pl/ Tajlandia -Kambodża-Laos: darekneronek.blog.onet.pl/ Wietnam-Tajlandia: neronek2.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: naj Air Asia ! szybko tanio na czas . IP: *.chello.pl 09.06.10, 07:50 Air Asia- niby 65USD, a koncowa cena cos kolo 110USD- sam nie wiem czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: naj Air Asia ! szybko tanio na czas . 09.06.10, 09:02 ja leciałem 3 lata temu bankok - sieam reap www.bangkokair.com/ a dwa miesiące temu latałem po malezj, tajwanie, hong kong ,indonezji i londyn - kuala lumpur - właśnie air asia - bardzo dobre linie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś