salsa_caliente Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 14:04 dobranoc pchły na noc ale jakoś mi smutno Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 14:31 wchodziłam do baru wyłącznie przez TDP przez watek " przeprowadzka ". Wyślijcie mi na@gazetę link , hasło...pls. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 18:12 salsa_caliente napisała: > już wysyłam Dzięki !! Odpowiedz Link
betty Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 18:49 A dlaczego wlasciwie nikt nie ma skoro wyslalam? Hm... I kto jeszcze nie ma? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 18:59 betty napisała: > A dlaczego wlasciwie nikt nie ma skoro wyslalam? Hm... > I kto jeszcze nie ma? ja jak zwykle nie umiem wpisać w ulubione fora. Moze mi wpisz ty. Jakoś wygaszanie reaktora ktoś mi wpisał..... Odpowiedz Link
betty Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 19:12 Jak rozpoczynasz nowy watek? Masz po prawej na granatowo "rozpocznij nowy watek" i tam klikasz,prawda? Ciut wyzej jest szary napis "dodaj do ulubionych forow". Klikasz w to i juz masz w ulubionych :) Odpowiedz Link
owca Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 19:23 albo kliknąć na ten link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20424&s_action=f_add i już masz w ulubionych ;-)) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 19:23 betty napisała: > Jak rozpoczynasz nowy watek? Masz po prawej na granatowo "rozpocznij nowy > watek" i tam klikasz,prawda? > Ciut wyzej jest szary napis "dodaj do ulubionych forow". Klikasz w to i juz > masz w ulubionych :) Niestety...ja tam mam : " dodaj swoją reklamę " :((( Odpowiedz Link
betty Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 19:24 Patrzaj na Owieczke. Ona to wynalazla i raz mi cos dodala mimo mojej woli :-) Hm.. Zapomnialam o tym zupelnie. Odpowiedz Link
owca Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 19:26 tak można dodać sobie do ulubionych nawet fora, do których nie masz dostępu ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
betty Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 19:31 Sie mi zapomnialo o tym sposobie. Padalec uratowany! :-) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 19:27 betty napisała: > Patrzaj na Owieczke. Ona to wynalazla i raz mi cos dodala mimo mojej woli :-) > Hm.. Zapomnialam o tym zupelnie. Udało sie !!!! Juz mam w ulubionych . Vivat Padalec !( ale bez Betty jam żaba, raczej kijanka - a nie padalec ) Odpowiedz Link
aankaa Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 20:47 "Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne" minuta ciszy czy kwadrans pląsów ? Odpowiedz Link
ulalka Re: tedepe zamknięte 14.06.04, 22:00 najpierw, w odruchu nie chowania staroci do kieszeni - mialam skasowac linke do ulubionego.. a potem zrobilo mi sie tak.. smutno... i nie zrobilam tego.. heh.. kiedys wywale, jak te potluczone filizanki ulomki, kiedy wynosilam sie do siebie.. trzymane sentymentalnie ;) heh.. czlowiek by sie nie mogl wyniesc nigdzie, jakby tak zostawial wszystko, bo to od... a tamto bylo od.... Odpowiedz Link