kohol 04.05.05, 11:04 Złazi mi skóra z nosa. Do krwi normalnie. W góry zabralismy czapki i szliki, nie wzięliśmy kremów do opalania z filtrami :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: Po długim weekendzie 04.05.05, 18:22 ja tez sie spiekłem:) a po jakich gorach biegałas? Ja byłem w bieszczadach Odpowiedz Link
kohol Re: Po długim weekendzie 05.05.05, 10:11 Po Beskidzie Żywieckim. Buty już uprałam, ale niewiele im to pomogło... Chyba wyniose je do piwnicy... Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Po długim weekendzie ... 04.05.05, 21:01 ... w dniu dzisiejszym zmoczyl mnie deszcz gdy sprintem pokonywalem odcinek praca - parking. Szkoda tylko ze zamiast trawy byl chodnik i zamiast bosych stop obuwie... ;-) Odpowiedz Link
bubster Re: Po długim weekendzie 05.05.05, 14:01 a ja jesetm wycieńczona długi weekend był przeznaczony na łażenie i jeżdżenie po rodzinie jeszcze jakieś 2/3 do zaproszenia zostało... liczną mam rodzinę :-) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Po długim weekendzie 30.05.05, 09:00 Mi chyba zacznie też złazic płatami! Woda w jeziorze była taka przyjemna, że aż się nie chcialo wychodzić a teraz cierpię bo ramiona mam spalone! Odpowiedz Link
kohol Re: Po długim weekendzie 30.05.05, 09:04 :) Ja ramiona, nogi i dekolt. W dziwnym stylu - bylismy na spływie, więc opalilismy się w plamy :) Cierpię bardzo :( Odpowiedz Link
kohol Re: Po długim weekendzie 31.05.05, 09:14 Hehe, na dekolcie mam taką plamę od schodzącej skóry że hej :) Ten typ tak ma, co roku przypominam sobie ten ból bul bul Odpowiedz Link
klle Re: Po długim weekendzie 31.05.05, 09:44 kohol napisała: > Hehe, na dekolcie mam taką plamę od schodzącej skóry że hej :) > Ten typ tak ma, co roku przypominam sobie ten ból bul bul > takkk... to musi być fajne strasznie! hi hi hi Odpowiedz Link