kohol 13.05.05, 09:35 Świętujecie? Ja dziś idę na dziedziniec UW :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_linnhoff Re: Juwenalia 13.05.05, 11:12 Ano swietowac trza i juz. Zaraz zwolam w pracy Kolegium Magistersko-Doktorskie z propozycja "zaszyjmy sie w jakiejs zacnej piwniczce". A nawet jak nie bedzie pasowalo, to bedzie przelozone. Bo tak naprawde liczy sie powod, coby w wesolej kompanii spedzic czas.. ;-) Odpowiedz Link
sajgonetka Re: Juwenalia 20.05.05, 11:10 oj, przypomnialo mi sie, jaka frajda byly Juwenalia, jak sie jeszcze studiowalo.. a teraz? to nie to samo.. Odpowiedz Link
klle Re: Juwenalia 20.05.05, 14:27 ale teraz jakie są pokazy sztucznych ogni... siedząc na dachu samochody opdziwiałem niebo... bo na juwenalia to już wiek nie ten... Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Juwenalia 21.05.05, 13:00 klle napisał: > bo na juwenalia to już wiek nie ten... taaaa, bo ty "stary" jestes ;-) Jakie znaczenie ma wiek... tak naprawde liczy sie wewnetrzny "power" a nie jakas metryka; zdolnosc postrzegania szerokiego horyzontu; umiejetnosc "smakowania" zycia (przy czym nie chodzi zeby zawsze bylo slodko bo to moze pobudzic do odruchow wymiotnych) ;) Wiec nie czaruj :) Po postach widac ze Kolega duchem mlody :) Odpowiedz Link
koaa Re: Juwenalia 22.05.05, 11:38 byłem wczoraj 5 minut na agrykoli - sztraszne badziewie (chociaz mogli pomyslec o tanszym piwie a nie 5 zł za zywca a swojego wniesc nie mozna) Odpowiedz Link
skuule Re: Juwenalia 22.05.05, 16:01 to jest obdzieranie studentów, bo w beczce żywiec można kupić po 2,30zł za 0,5l. za tyle jest dostarczany do knajp i na imprezy reszta to zysk sprzedających. Odpowiedz Link
klle Re: Juwenalia 25.05.05, 10:33 skuule napisał: > to jest obdzieranie studentów, bo w beczce żywiec można kupić po 2,30zł za 0,5l > . > za tyle jest dostarczany do knajp i na imprezy reszta to zysk sprzedających. > mam coś z tym wspólnego to potwierdzam! Odpowiedz Link