jasmin33 24.05.05, 10:34 stary, dobry i wytrawny....Miło posłuchać... A co wy w chwili obecnej słuchacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Re: J. J. Kale 24.05.05, 10:44 W tej chwili nic, ale w niedzielę odkurzyłam kasetę Automatic for the people REM i miło mi się słuchało :) Odkryliśmy też, że kanał Kultura świetnie gra w sobotnie noce :) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: J. J. Kale 24.05.05, 12:03 Aktualnie nic ciekawego, Michael Buble i hiszpańskojęzycze wokalistki Lhasa i Tamara - znacie? Odpowiedz Link
krakus.mp Re: J. J. Kale 01.06.05, 22:38 W tej chwili tego: www.energyradio.fm/energydancehome.aspx Czasem taka muza mnie uspokaja.A to radio nawet lubię. Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: J. J. Kale 02.06.05, 00:02 A ja przedwczoraj w dyskotece o sympatycznej nazwie Finlandia ;) uslyszalem "mówili na nią Słońce, Bałtyku szary piach zamieniał się w gorący podzwrotnikowy raj" no i wrocilo troche wspomnien... ;) A teraz minela polnoc i natchniony wspomnieniami wlasnie slucham jak pan Bajor spiewa: "tu diabłu patrzą wciąż na ręce, ty w cieniu chowasz twarz, dla ciebie z piasku bicz ukręcę, gdy tylko znak mi dasz" :) Odpowiedz Link
kohol Re: J. J. Kale 02.06.05, 09:54 A ja - gdybym miała dźwięk w komputerze - posłuchałabym progressivu w www.di.fm ... Odpowiedz Link
jasmin33 Radiochango 02.06.05, 16:22 polecam dla tych co gorace rytmy lubia , zapewniam , nozka sama podskakuje a biodro kolysze www.radiochango.com Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Radiochango 09.06.05, 07:47 Nie otwiera mi się :( tzn stronka jest ale jak chcę posłuchać to mam błąd na stronie. Odpowiedz Link