typson 03.07.05, 20:21 szok, dynastia na tvp1. czy oni powariowali? Czuje sie jakby ktos mi podal pierogi zdjete z wigilijnego stolu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mha1 Re: tvp1 - dynastia 03.07.05, 20:51 bo ile można powtarzać seriale i filmy z zeszłych 15 lat? cofnijmy się jeszcze dalej ;) Odpowiedz Link
typson Re: tvp1 - dynastia 04.07.05, 00:10 halo, ciotecza dżili? Swoja droga to fajna ksywa dla retro-tranzystora ;P Odpowiedz Link
kohol Re: tvp1 - dynastia 04.07.05, 10:49 E, Powrót do Edenu był lepszy niż Dynastia :) Jak patrzę na tapety tych wszystkich Krystal i Alexis, na ich ubrania, to się słabo mnie robi :) Kto tak żyje, kto tak się szlaja po bankietach, kto tak intryguje, ratunku, litości... Odpowiedz Link
aankaa Re: tvp1 - dynastia 04.07.05, 21:24 no, powrót do Edenu powtarzali wiosną a co do fryzur i kreacji - w obu superprodukcjach są podobne - tylko panowie mogą w tym chodzić bez narażenia się na ... zabicie śmiechem :) Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: tvp1 - dynastia 05.07.05, 11:06 Jak tak dalej pójdzie to odgrzeją "Niewolnicę Izaurę" Odpowiedz Link
kohol Re: tvp1 - dynastia 05.07.05, 11:59 Już odgrzali :) W Pulsie leci od jakiegoś czasu, ale fajna jest :D Tylko nie wiem za bardzo, o co chodzi - była Isaura, Leoncio, Tobiasz i Malwina (których to Leoncio spalił w szopie przez pomyłkę, bo myślał, że to Isaura), ale oprócz nich jest jeszcze jakiś Alvaro i masa innych dziwnych postaci, nic nie rozumiem, niewiele pamiętam :) Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: tvp1 - dynastia 05.07.05, 12:15 Nie wiedziałem - za mało oglądam TV :(((( Szczegółów też nie pamiętam - nie oglądałem wtedy. W pamięci zostało mi hasło - tytuł, związany ze wspomnieniami w rodzaju: rzucam w domu hasło - jedziemy gdzieś? na to rodzice - Nie bo będzie "Izaura". Odpowiedz Link
kohol Re: tvp1 - dynastia 05.07.05, 15:08 To we wtorki chyba leciało, trudno było moim rodzicom gdziekolwiek jechać :D Ale pamiętam, że na Isaurę i na Dynastię to cała rodzina siadała przed telewizorem... Dziś TV to już tak nie jednoczy ludzi jak kiedyś :D Odpowiedz Link
malen_a Re: tvp1 - dynastia 06.07.05, 17:42 nie powariowali, ale wakacje sa no i ludzie kochali kiedys ten serial...moze pokochaja znow ;-) Odpowiedz Link