kohol 07.07.05, 12:44 "Obleję pana olejem" "Ładne truskawki, prawda? A teraz jagody..." Straszne :D A miło mi się patrzy na te "electric shiver on my skin" :D Chciałabym kiedyś ponagrywać sobie reklam... dla potomności :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Reklamy 07.07.05, 16:10 a mnie wnerwia fakt, ze wg specow od reklam, film, ktory nie pokazuje "cyckow albo dupy" jest do dupy! Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Reklamy 07.07.05, 16:58 o przepraszam, ja pracuję jako taki spec od reklamy w agencji i rzadko dupy pokazujemy! ;) Odpowiedz Link
betty Re: Reklamy 07.07.05, 20:00 A gdzie bysmy dupe wstawili w: "Mialam ci ja pieczen, lecz ja zmarnowalam. Z pierwszego tloczenia oleju nie mialam. Ojej babo ojej, miej Ty w glowie olej..." Kiedys ta reklama tak za mna chodzila, ze na poczcie sama do siebie ja nucilam :-) Odpowiedz Link
typson Re: Reklamy 07.07.05, 21:02 to zaczej zasluga znanej melodi (standard ludowy?? ;-) swoja droga i w tym tekscie jest pelno nawiazan do seksu ;) Odpowiedz Link
betty Re: Reklamy 08.07.05, 00:32 Powaznie sie tam dopatrujesz nawiazan? Otworz to prosze przede mna. Odpowiedz Link
typson Re: Reklamy 08.07.05, 13:20 "Mialam ci ja pieczen," - oczywiste " lecz ja zmarnowalam. " - jw "Z pierwszego tloczenia oleju nie mialam." - jw "Ojej babo ojej, " - oczywiste "miej Ty w glowie olej..." - jw hehe Odpowiedz Link
betty Re: Reklamy 08.07.05, 18:35 Rzeczywiscie. Mylilam sie. W swej nieswiadomosci mialam ta reklame za kompletnie aseksualna. Teraz widze, ze traci od niej na kilometr. Zabronie dziecku ogladania reklam. To karygodne! Odpowiedz Link