summa 01.08.03, 00:03 też przyjeżdżam korzystając z gościny Padalcowej. Mam nadzieję, ze nie odwołacie imprezy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: To do zobaczenia dzis o 20! 01.08.03, 00:07 summa napisała: > też przyjeżdżam korzystając z gościny Padalcowej. Mam nadzieję, ze nie > odwołacie imprezy? > ale fajnie! do jutra :))) Odpowiedz Link
koaa Re: To do zobaczenia dzis o 20! 01.08.03, 00:39 A z jakiej okazji ta impra? PS Partnerzy siedzą oczywiście naprzeciwko siebie- i zawsze jedna osoba z pary która wygrała licytacje jest dziadkiem a druga rozgrywajacym. Inne watpliwości znikną po lekcji 2 Odpowiedz Link
summa Re: Z okazji 01.08.03, 00:49 Koaa, zlituj sie, nie o tej godzinie!! Ja już zbieram sie lulu, a nie wiem, czy ktos jeszcze został. Odpowiedz Link
koaa Re: Malutki 01.08.03, 01:00 Ile punktów w kartach ?(gra w kolor skład nie zrównoważony-dolicza się do datkowe punkty za renons dubletona or singletona) Twoja ręka A K D W !0 -piki 345678- kara 56- kier 4- trefl Odpowiedz Link
koaa Re: Poprawka dałem 1 karte za dużo:)))) 01.08.03, 01:02 Ile punktów w kartach ?(gra w kolor skład nie zrównoważony-dolicza się do datkowe punkty za renons dubletona or singletona) Twoja ręka A K D W 10 -piki 34567-kara 56-kiery 4-trefle Odpowiedz Link
anahella Iiiimpraaaa! 01.08.03, 01:49 No ladnie: ja sie caly wieczor zabawialam a Wy tu impre zorganizowalyscie:)))) to sobie pohulamy! No wiec zbiorka jest tak jak wczesniej: o 20.00 w Merlinie. Koaa - skoncz z tymi kartami i idz prasowac spodnie w kancik bo masz byc elegancki o ile sie wybierasz. Odpowiedz Link
koaa Re: Iiiimpraaaa! 01.08.03, 13:11 Ja w piątkowe wieczory gram w kosza – jakbym nie musiał się przebierać w eleganckie wdzianko to może po koszu udało by mi się wpaść gdzieś po 9- ale z przebiórką to najwcześniej około 11- Ale tak sobie myśle że do Merlin to nawet nie wypada przychodzić w jakiś kancik PS Bierzecie stroje kąpielowe aby popływać w oczku or pluskacie się nagolaska :))))))))) Odpowiedz Link
aankaa Re: Iiiimpraaaa! 01.08.03, 13:38 pływanie w oczku przewidziane tylko w niespodziewanych wypadkach a jak się ich nie spodziewamy, tzn, że kąpiemy się tak jak będziemy stać/siedzieć/przewracać się to i Twój strój od kosza będzie "pasaty" i do miejsca, i do ekscesów :) Odpowiedz Link