magda.no 17.08.03, 21:04 że nie mam czasu nic napisać, ale czytam regularnie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raszefka Re: Przyznam się 17.08.03, 21:31 TO niezła jesteś! Ja już się zgubiłam... mógłby mi kto streścić ostatnie kilka dni?? o pisaniu nie ma mowy, bo jeszcze wyskoczę jak Filip z konopii. I podziwiam wszystkich, którzy z takim poświęceniem śledzą przygodu Cosmopolitana :) Odpowiedz Link
wonsz To ja tez sie przyznam 17.08.03, 21:46 Dopoki firma nie przestanie mi placic za siedzenie w domu bede pisal za wszystkich nieobecnych. Jesli zajdzie potrzeba moge nawet sam z soba gadac :) K. Odpowiedz Link
summa Re: To ja tez sie przyznam 17.08.03, 21:58 wonsz napisał: > Dopoki firma nie przestanie mi placic za siedzenie w domu niektórzy to mają szczęście... (tu powinien być emotikon zazdrości) Odpowiedz Link
wonsz Re: To ja tez sie przyznam 17.08.03, 22:05 summa napisała: > niektórzy to mają szczęście... (tu powinien być emotikon zazdrości) Uwierz, nie ma czego zazdroscic. Sytuacja jest ogolnie kiepska. K. Odpowiedz Link
summa Re: Przyznam się 17.08.03, 22:06 raszefka napisała: > TO niezła jesteś! Ja już się zgubiłam... mógłby mi kto streścić ostatnie kilka > dni?? o pisaniu nie ma mowy, bo jeszcze wyskoczę jak Filip z konopii. Ostatnie kilka dni upłynęły pod znakiem nowych forumowiczek/ów (charakteryzujących się nickami złożonymi), którzy na ogól zajęli się sobą :) Odpowiedz Link
drzazga1 Chwila moment, a jaaa??? Ja jestem nick prosty! 17.08.03, 22:10 I jeszcze to jestem! Odpowiedz Link
summa Re: Chwila moment, a jaaa??? Ja jestem nick prost 17.08.03, 22:46 to fakt, jesteś nick prosty, ale weszłaś w romanse (oraz przepychanki) ze złożonymi :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Chwila moment, a jaaa??? Ja jestem nick prost 17.08.03, 22:49 summa napisała: > to fakt, jesteś nick prosty, ale weszłaś w romanse (oraz przepychanki) ze > złożonymi :) a co to oni trendowaci, czy jak??? ;) lubisz ich i podgladujesz :-P Odpowiedz Link
summa Re: Chwila moment, a jaaa??? Ja jestem nick prost 17.08.03, 22:58 betty-bt napisała: > a co to oni trendowaci, czy jak??? ;) lubisz ich i podgladujesz :-P do podgladania są nieźli! więc sie nie wypieram :) Odpowiedz Link