summa Uuuuu :(( 18.08.03, 17:02 jedno przedpołudnie człowieka nie ma i proszę - postów naprodukowali, 5000 strzelili i jeszcze impreza z nagła!! A ja nie mogęę :(((( Do kolezanki ide na parapetówke, a potem jadę na 3 dni do Wisły :((( :))) (nie moge sie zdecydować w tym momencie, czy sie martwić, czy cieszyć) Odpowiedz Link
summa Re: Summa - martwić! i mówic nam, jak Ci przykro; 18.08.03, 17:26 baaardzo, baaardzo mi przykro, buuu :((((( (ale dogadajcie sie z Soczewka co do imprezy w Krakowie, to bedę na bank...tfu, tfu, ostatnio robię bankom antyreklamę...to będę na pewno!). A z kolei cieszę się na imprezę w Wiśle, bo to też towarzyskie spotkanie paczki, z którą umawiamy się raz do roku w górach :) Odpowiedz Link
mha1 Re: ??? wielki znak zapytania, ale sie postaram 18.08.03, 20:02 Ja Ci dam wielki, taki malutki, że go prawie nie widać. Odpowiedz Link
gal_ja Re: No to kto bedzie w srode? 18.08.03, 19:13 Ja będę... wyjeżdżał z Gdańska o tej porze (jak dobrze pójdzie):(. Jak dotrwacie do 10-11 to może zdążę zajechać:) Ale bawcie się dobrze i wypijcie piwo za mnie:) Pzdr. Gal Odpowiedz Link
drzazga1 Galu! 19.08.03, 10:56 gal_ja napisał: > Ja będę... > wyjeżdżał z Gdańska o tej porze (jak dobrze pójdzie):(. > Jak dotrwacie do 10-11 to może zdążę zajechać:) Proponuję dogadac się na privie z organizatorką (np. wymienić nr komórek), bo jak znam życie to do 22.000 to potrwa, a pewnie dłużej! Wpadnij choć na 5 minut... przystawko z melona do piwa:-)))))) Odpowiedz Link
gal_ja Re: Galu! 19.08.03, 14:17 drzazga1 napisała: > Proponuję dogadac się na privie z organizatorką (np. wymienić nr komórek), No tak - "Tamta Pani panu pokaże drogę" :) A Anahella o tym wie, że mamy wymienić nry komórek?:)) > bo > jak znam życie to do 22.000 to potrwa, a pewnie dłużej! > Wpadnij choć na 5 minut... Taaa... Znaczy POKAZAĆ się mam:)))) Na co mi przyszło - a ja się łudzłem, że to o sztukę konwersacji chodzi, wymianę poglądów itp. pierdoły...:))) Pzdr. Gal Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Galu! 20.08.03, 10:38 gal_ja napisał: > No tak - "Tamta Pani panu pokaże drogę" :) :-D A Anahella o tym wie, że mamy > wymienić nry komórek?:)) Możesz wymienić ze mną... nr komórek:-) > > bo > > jak znam życie to do 22.000 to potrwa, a pewnie dłużej! > > Wpadnij choć na 5 minut... > > Taaa... Znaczy POKAZAĆ się mam:)))) Niom:-) > Na co mi przyszło - a ja się łudzłem, że to o sztukę konwersacji chodzi, > wymianę poglądów itp. pierdoły...:))) Taki duży, a taki naiwny....;-) Odpowiedz Link
anahella Re: środek tygodnia :(( 19.08.03, 07:45 aankaa napisała: > ale, gra warta świeczki ... No wlasnie ze wzgledu ze srodek tygodnia mysle ze nie bedziemy wysiadywac dlugo, bo nastepnego dnia do pracy. Wiec nie pekaj bo zwolnien nie przyjmujemy:) Odpowiedz Link
amidala Bardzo bym chciała... czemu nie w końcu 19.08.03, 10:43 tylko dajcie namiary jeszcze raz gdzie i kiedy, bo coś przegapiłam. Odpowiedz Link
betty-bt amidala 19.08.03, 10:48 tu masz dokladne namiary. wraz z rozkladem jazdy autobusow :) jakby kto taxe potrzebowal, to mam numer do goscia, ktory mnie ostatnio wiozl. 120 po wawie i w 5 min z pruszkowa na pola mokotowskie. przy czym pomrukiwal, ze to tylko pogloska, ze taksiarze jak psychole prowadza :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=7494176 Odpowiedz Link
anahella nie przesadzaj 19.08.03, 11:18 betty-bt napisała: > w 5 min z pruszkowa na pola mokotowskie. nie piec ale jakies 13 minut to trwalo;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: nie przesadzaj 19.08.03, 23:12 anahella napisała: > nie piec ale jakies 13 minut to trwalo;) wyolbrzymilam, ale bylam szybciutko, prawda? przeciez jeszcze czekalam pod drzewkiem. kilka razy smierc w oczach widzialam przez tego taksiarza :-) jak wsiadlam, to pierwsze co powiedzialam; dobry wieczor, cel, gaz jest po prawej! no i sie popisywal :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: amidala 19.08.03, 12:12 betty-bt napisała: jakby kto taxe potrzebowal, to mam numer do goscia, ktory mnie ostatnio wiozl. 120 po wawie i w 5 min z pruszkowa na pola mokotowskie. przy czym pomrukiwal, ze to tylko pogloska, ze taksiarze jak psychole prowadza :) > ----------------------- A co robilas w moim pieknym miescie? :) Co do tych 5 minut... hmm malo realne, chyba, ze to bylo o godzinie 24.00. Chociaz nigdy nie udalo mi sie osiagac takich czasow o tej godzinie :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: amidala 19.08.03, 23:14 wo_bi napisał: >> A co robilas w moim pieknym miescie? :) pilam pifko :-) > Co do tych 5 minut... hmm malo realne, > chyba, ze to bylo o godzinie 24.00. Chociaz nigdy nie udalo mi sie osiagac > takich czasow o tej godzinie :) o punkt 21-ej. juz napisalam, ze 5 to nie bylo. Odpowiedz Link
amidala Na pewno ten Merlin? 19.08.03, 12:55 A ktoś coś wspominał o Kinotece, to w końcu jak??? Odpowiedz Link
mha1 Re: Na pewno ten Merlin? 19.08.03, 13:00 > A ktoś coś wspominał o Kinotece, to w końcu jak??? Merlin napewno Kinoteka jest tylko dla mnie, drzazgi i malen_y. potem wszystkie jedziemy do Merlina Odpowiedz Link
amidala To ja będę rowerem. 19.08.03, 13:05 Jak nie będzie lało tak jak dzisiaj! Czy ktoś mógłby jakiś urok rzucić na pogodę, please? Odpowiedz Link
amidala Re: Badz czlowiekiem 19.08.03, 13:08 Po co komu rower???? tak samo potrzebny jak rybie mężczyzna... czy jakoś tak to było ;-)) Odpowiedz Link
wonsz Re: Badz czlowiekiem 19.08.03, 13:11 amidala napisała: > tak samo potrzebny jak rybie mężczyzna... czy jakoś tak to było ;-)) Ofiara i przesladowca? S/M? K. Odpowiedz Link
amidala Re: Badz czlowiekiem 19.08.03, 13:21 SM??? Nie, nie, wyprowadzam pana niniejszym z błędu. Moje stosunki z moim rowerem są oparte na wielkiej miłości, wzajemnej i czułością ogromną podlanej. Ja go smaruję, myję, całuję na dobranoc w kierownicę, a on w sytuacjach kryzysowych zrzuca mnie nie główką na beton, tylko tyłkiem na trawnik. Jak tu go nie kochać? Przejechaliśmy sobie razem już prawie 2000 kilometrów, stare dobre małżeństwo, niemal. Dzięki niemu nadal przypominam siebie sprzed lat, a nie beczkę sadła, do czego uparcie pchają mnie spaczone geny. Będę go wielbić i kochać - nasz układ jest niepowtarzalny i żaden mężczyzna tego nie zrozumie. No chyba, że też ma rower :)) Odpowiedz Link
wonsz Re: Badz czlowiekiem 19.08.03, 13:25 a za jakis czas wymienisz go na nowszy model... K. Odpowiedz Link
amidala Re: Badz czlowiekiem 19.08.03, 13:40 No pewnie - tak samo jak z innymi elementami życia: jak nie spełniają swojej funkcji i zaśmiecają życie/mieszkanie/przestrzeń psychiczną - należy je wymienić. Ale dobre wspomnienia można zachować. Odpowiedz Link
aankaa Re: Badz czlowiekiem 19.08.03, 13:29 wonsz napisał: > po co komu rower? > > :)))))))) > > K. > jako "zastaw" u barmana :))) Odpowiedz Link
wonsz Re: Badz czlowiekiem 19.08.03, 13:32 aankaa napisała: > jako "zastaw" u barmana :))) Rozumiem kolezanke, znam bol niedopicia, popieram! K. Odpowiedz Link
ja_nek Re: bedzie reprezentantka rodziny plazow:) n/t 19.08.03, 23:51 Spotkanie już jutro??? Ja nie mogę, jeszcze tej samej nocy wsiadam w cztery kółka i jadę na drugi koniec Polski. Kiedy następne spotkanie? Pozdrawiam janek Odpowiedz Link
drzazga1 Re: bedzie reprezentantka rodziny plazow:) n/t 20.08.03, 10:41 ja_nek napisał: > Spotkanie już jutro??? > Ja nie mogę, jeszcze tej samej nocy wsiadam w cztery kółka i jadę na drugi > koniec Polski. > Kiedy następne spotkanie? Kiedy zorganizujesz:-))))) Odpowiedz Link
ja_nek Re: eeeeee spekal!!!! n/t 20.08.03, 15:01 Ja??? Czy ja mam 15 lat, by spękać?:))) Odpowiedz Link
anahella Re: eeeeee spekal!!!! n/t 20.08.03, 15:03 ja_nek napisał: > Ja??? > Czy ja mam 15 lat, by spękać?:))) No a kto? Kto sie wywinal z picia? Przyznaj sie, wystraszyles sie tego sprawdzania czy masz cieple majtki. A mowili o Tobie zes prawdziwy samiec... Ehhh ci ludzie to plota;) Odpowiedz Link