p.a.d.a.l.c.o.w.a 08.09.03, 23:57 przypomnij mi gdzie jest link na foty Twojej psiny, bo nie moge znależć i wysyłam ci moją Zulkę na priv pozdr/ padalec Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Psiarze! 09.09.03, 00:01 Było by miło, gdyby nie rozdeptywać. A dużo o psiakach jest na www.dogmania.pl wonsz napisał: > Tu trzeba by wontek rozpetac o czworonogach :))) > > K. > Odpowiedz Link
soczewica oj,żebyś ty zobaczył moje psy... 09.09.03, 00:40 RESPEKT! zwłaszcza dla Kajtka :) ma irokeza naturalnego, i miał być terierem, ale chyba tylko się przeleżał w okolicy teriera :))))) kiedy do domu wracają moi rodzice, zaczyna z nimi rozmawiać, i brzmi to mniej więcej tak: kajtek (cieszy się, że ojciec już w domu i zawodzi): auauauauuuuuuuuuuu ojciec(troskliwie): co tam kajtuś, co tam? biła pani? biła pieska? kajtek(podwaja "skargę"): AUAUAUAUAUUUUUUUUUUUUUUUUUAUAU normalnie rytuał,pytanie o to, czy pani biła. pies się nakręca, więc oczywiście na koneic: biła biła/auauuuauuuuuuuuuuaaaauuu splatają się w kakofonię. poza tym, szelma kajtek ma swoje słynne Etiopskie Spojrzenie Numer Pięć, typu: nic nie jadłem od roku. daj mi gryza! a urok tego spojrzenia w tym, że widać mu białka na dole, kiedy się tak patrzy. muszę wrzucić zdjęcia na skaner i wam przynieść... tylko najpierw trzeba je wywołać. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a SYLVIA - czekam i szczekam !!!!!! 09.09.03, 10:48 gdzie twój olbrzym- bo nie mogę znaleźć w gąszczu postów, a wiem, że dawałaś linki do fotek. Odpowiedz Link
betty-bt uwaga padalec!!!!!!!!!!!!! 09.09.03, 11:21 wysylam ci fotki silvancowego kucyka!!!!! elgraf Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: uwaga padalec!!!!!!!!!!!!! 09.09.03, 11:31 dzięki - ale piękny Kuc !!!!!! odpisałam brunetowi B @na tlen betty-bt napisała: > wysylam ci fotki silvancowego kucyka!!!!! elgraf Odpowiedz Link
betty-bt Re: uwaga padalec!!!!!!!!!!!!! 09.09.03, 11:34 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > dzięki - ale piękny Kuc !!!!!! odpisałam brunetowi B @na tlen juz czytalam. nie zafarbuje. kazdy mowi, ze lepiej teraz ;-P Odpowiedz Link
silvanca Re: SILVANCA !!! 09.09.03, 18:35 sorki, że dopiero teraz odpisuję, ale dużo miałam dziś pracy.. które zdjęcia Ci Betty przesłała? bo mam ich całą kopę i chętnie doślę kolejne :-)) p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > przypomnij mi gdzie jest link na foty Twojej psiny, bo nie moge znależć > i wysyłam ci moją Zulkę na priv > pozdr/ padalec Odpowiedz Link
betty-bt Re: SILVANCA !!! 09.09.03, 18:37 silvanca napisała: > sorki, że dopiero teraz odpisuję, ale dużo miałam dziś pracy.. > które zdjęcia Ci Betty przesłała? bo mam ich całą kopę i chętnie doślę > kolejne :-)) wyslalam jej te z wystawy. ale nie najnowsze. ja tez chce nowe, z ostatniej wystawy!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a GUCIO _ GUCIO & Gucio..... 09.09.03, 18:39 NIC NIE DOSZŁO !!!!!!!!!!! podajcie w którym wątku linki są !!! betty-bt napisała: > silvanca napisała: > > > sorki, że dopiero teraz odpisuję, ale dużo miałam dziś pracy.. > > które zdjęcia Ci Betty przesłała? bo mam ich całą kopę i chętnie doślę > > kolejne :-)) > > wyslalam jej te z wystawy. ale nie najnowsze. ja tez chce nowe, z ostatniej > wystawy!!! > Odpowiedz Link
betty-bt Re: GUCIO _ GUCIO & Gucio..... 09.09.03, 18:42 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > NIC NIE DOSZŁO !!!!!!!!!!! podajcie w którym wątku linki są !!! zaraz za brunetem na elgraf wyslalam! jeszcze raz... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: GUCIO _ GUCIO & Gucio..... 09.09.03, 18:44 było przeciez na dekameronie -czy pamieta ktoś gdzie ??? A luja wciagli na członka do pajdokr ?? Bo cos tam sie działo dzisiaj wokół tematu .! betty-bt napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > NIC NIE DOSZŁO !!!!!!!!!!! podajcie w którym wątku linki są !!! > > zaraz za brunetem na elgraf wyslalam! jeszcze raz... > Odpowiedz Link
betty-bt Re: GUCIO _ GUCIO & Gucio..... 09.09.03, 18:57 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > było przeciez na dekameronie -czy pamieta ktoś gdzie ??? > A luja wciagli na członka do pajdokr ?? Bo cos tam sie działo dzisiaj wokół > tematu .! no to idz poczytaj kogo wciagneli. na fafarach powitalnych. Odpowiedz Link
silvanca Re: GUCIO _ GUCIO & Gucio..... 09.09.03, 19:51 na jaki adres Ci wysłać bo do betty to na tlena poślę p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > NIC NIE DOSZŁO !!!!!!!!!!! podajcie w którym wątku linki są !!! > > Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: GUCIO _ GUCIO & Gucio..... 09.09.03, 22:27 nie moge tu. Betty ma moje adressa.!!!! czekam i szczekam. :))) silvanca napisała: > na jaki adres Ci wysłać bo do betty to na tlena poślę > > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > NIC NIE DOSZŁO !!!!!!!!!!! podajcie w którym wątku linki są !!! > > > > Odpowiedz Link