malen_a 16.09.03, 09:39 wczoraj wypatrzylam na regionalnej 3, ze maja tam puszczac odcinki ww serialu dotad nie pokazywane! nie wiem czy to znaczy, ze dokrecili nowe, czy ze TVP oszukiwalo nas przez tyle lat i nie pokazywalo dalszych odcinkow ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kraszan1 Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 09:41 malen_a napisała: > wczoraj wypatrzylam na regionalnej 3, ze maja tam puszczac odcinki ww serialu > dotad nie pokazywane! nie wiem czy to znaczy, ze dokrecili nowe, czy ze TVP > oszukiwalo nas przez tyle lat i nie pokazywalo dalszych odcinkow ... Rzuć jakieś dokładniejsze dane (kiedy, o której i w jakiej regionalnej). pzdr -K (wielbiciel por. Borewicza) zu za zi zu za.... ------------------------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link
malen_a Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 09:42 kraszan1 napisał: > oszukiwalo nas przez tyle lat i nie pokazywalo dalszych odcinkow ... > > Rzuć jakieś dokładniejsze dane (kiedy, o której i w jakiej regionalnej). > > pzdr > -K > (wielbiciel por. Borewicza) > zu za zi zu za.... > ja widzialam na WOTcie taka "zajawke" z Cieslakiem, ale mowili tylko, ze "wkrotce" ... jak bede miala bardziej szczegolowe informacje to powiadomie :-) > ------------------------------------------- > Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link
kraszan1 Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 09:49 malen_a napisała: > ja widzialam na WOTcie taka "zajawke" z Cieslakiem, ale mowili tylko, > ze "wkrotce" ... jak bede miala bardziej szczegolowe informacje to powiadomie Może to będzie "07 zgłoś się 20 lat później" - Borewicz z Halskim będą ścigali emerytowanych ormowców i przenikną w środowisko wietnamskich restauratorów. Tak swoją drogą to ostatnio widziałem Cieślaka w jakimś programie - wygląda jakby prze te lata łykał tylko czystą naftę i ukraiński spirytus... Służba go wykończyła. -K --------------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link
malen_a Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 09:53 kraszan1 napisał: > Może to będzie "07 zgłoś się 20 lat później" - Borewicz z Halskim będą ścigali > emerytowanych ormowców i przenikną w środowisko wietnamskich restauratorów. > i beda badac sprawe znikajacych z warszawskich ulic golebi :-) Odpowiedz Link
betty-bt Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 09:41 no cos ty??? media nie klamia!!! moze jakies przez cenzure nie przeszly ;) Odpowiedz Link
malen_a Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 09:44 betty-bt napisała: > no cos ty??? media nie klamia!!! > moze jakies przez cenzure nie przeszly ;) cenzura, chyba nie... przeciez tam i tak psioczyli na nasz wladze a i tak je puszczali... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 09:54 Jezeli cenzura byla taka, jak w przypadku "Rejsu", to odcinki beda 5-godzinne :- ) Ciekawe zreszta co wycieli... Moze aresztowania kubanskich agentow? :-) Odpowiedz Link
malen_a Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 09:56 sherlock_holmes napisał: > Ciekawe zreszta co wycieli... Moze aresztowania kubanskich agentow? :-) albo rosyjskich..... Odpowiedz Link
betty-bt Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 10:07 malen_a napisała: > albo rosyjskich..... a moze takie szczegolne momenty? takie fuj, nie dla dzieci ;) Odpowiedz Link
malen_a Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 10:10 betty-bt napisała: > a moze takie szczegolne momenty? takie fuj, nie dla dzieci ;) jak bylam mlodsza to mi sie nawet Borewicz podobal, szczegolnie te luzackie podejscie do kobiet :-)... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 10:13 Dla mnie Borewicz byl idolem - no i jezdzil Polonezem :-) A ja juz wiem jakie sceny wycieli - posilkow - np. jedzenia bananow czy szynki konserwowej (po co wtedy bylo draznic spoleczenstwo?) Odpowiedz Link
malen_a Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 10:16 sherlock_holmes napisał: > Dla mnie Borewicz byl idolem - no i jezdzil Polonezem :-) > A ja juz wiem jakie sceny wycieli - posilkow - np. jedzenia bananow czy szynki > konserwowej (po co wtedy bylo draznic spoleczenstwo?) > ach te jego uwagi na nasza wladze, 3 kobiety w kazdym odcinku, najnowsze samochody ... az sie lezka w oku kreci Odpowiedz Link
betty-bt Re: 07 zglos sie!!! 16.09.03, 10:16 sherlock_holmes napisał: > A ja juz wiem jakie sceny wycieli - posilkow - np. jedzenia bananow czy szynki > konserwowej (po co wtedy bylo draznic spoleczenstwo?) hue hue hue :))) mozliwe, ze masz racje :) Odpowiedz Link
malen_a Re: 07 zglos sie!!! 21.09.03, 19:19 wlasnie zauwazylam, ze na WOTie leci O7 zglos sie, ale ten 1 odcinek, jak Borewicz udala przestepce i rozpracowywal jakas grupe; tak wiec bede pilnie sledzic (po raz 100 chyba) porucznika i szukac nieemitowanych wczesniej odcinkow :-) Odpowiedz Link