klle 16.09.03, 15:22 Dla poprawienia humoru będącej w czrnej rozpaczy mha1 Ja Ją lubię - kto jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wo_bi Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 15:43 klle napisał: > Dla poprawienia humoru będącej w czrnej rozpaczy mha1 > Ja Ją lubię - kto jeszcze? No co ty??? Lubisz Ja??? ;PPP Jest okropna i w ogole. ;P Ja nie wiem, jak moge w ogole z nia pisywac na tym samym forum. Albo ja albo Ona!! Wybor nalezy do mnie... Zostaje!! ;)))) Co jest rownoznaczne z tym ze Mha... ;)))))) No co jest Mha:))) Co sie takiego stalo?? Bys sie wstydzila byc smutna. W naszym towarzystwie. Z nami przebywajac to jedynie czarny humor moze byc. ;)) A nie rozpacz i zgrzytanie zebow. :)))) Glowa do gory!!! Wszystko bedzie dobrze!!!! :)))))))) Pozdrawiam cieplutko :)) Odpowiedz Link
mha1 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 17:26 mimo wszystko jesteś kochany wobi ;-PPP Odpowiedz Link
wo_bi Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 17.09.03, 00:02 mha1 napisała: > mimo wszystko jesteś kochany wobi ;-PPP mimo wszystko...? Dobra, zanotowalem.... ;))) Odpowiedz Link
koaa Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 15:45 A dlaczego tak źle mam nadzieje że nie przezemnie- bo ja się męcze przed jutrzejszym egzaminem na prawko i nic nie odpisuje Pzdrw:)))))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 16:13 koaa napisał: > A dlaczego tak źle mam nadzieje że nie przezemnie- bo ja się męcze przed > jutrzejszym egzaminem na prawko i nic nie odpisuje > Pzdrw:)))))) > Jutro zdajesz? No zycze udanego egzaminu!!! Polamania kierownicy!!! (hmm tego zyczy sie kandydatom do prawa jazdy? :) I oczywiscie szerokiej drogi :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
mha1 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 17:27 i Ty też jesteś kochany ;))) pewnie nie tylko przez mnie hihi... Odpowiedz Link
melinek Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 15:49 klle napisał: >... będącej w czrnej rozpaczy mha1 Mho, wystarczy sie przebrac i zmienic kolor na jasniejszy, wtedy rozpacz tez sie przeobrazi w cos weselszego. :)) Odpowiedz Link
mha1 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 17:29 hej melinku :) juz nawet nie pamiętam rozpaczy :) mało się znamy, ale jak wszystkim, to wszystkim: jesteś kochany ;) Odpowiedz Link
klle Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 17:11 klle napisał: > Dla poprawienia humoru będącej w czrnej rozpaczy mha1 > Ja Ją lubię - kto jeszcze? No co z wami? - tylko cztery osoby odpowiedziały. Odpowiedz Link
mha1 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 17:11 klle, jesteś kochany :))))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 17:18 wo_bi, koa , melinek też kochani....czy ? tylko klle a ja też cię lubię :P Odpowiedz Link
mha1 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 17:25 > wo_bi, koa , melinek też kochani....czy ? tylko klle > a ja też cię lubię :P każdy jest kochany i dla każdego będzie oddzielny wątek :)))) tylko nie wiem, czy wypada mi pisac do Ciebie "jesteś kochana", a nie obrazisz się? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 18:00 obrażę się, ma się rozumieć. Juz się dawno obraziłam. mha1 napisała: >> tylko nie wiem, czy wypada mi pisac do Ciebie "jesteś kochana", a nie obrazisz > się? Odpowiedz Link
raszefka Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 17.09.03, 19:18 Nie wypada, ale cóż, Ona taka jest!!!! A Ciebie, Mha, ja też bardzo lubię :))) Odpowiedz Link
mha1 Re: czego tam wyjesz, mha??? 16.09.03, 19:33 takie tam babskie "nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie całuje" każda baba tak ma ;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 19:17 Ja lubię. I w celu poprawienia humoru :* przesyłam serdecznego. 3m się, Mho Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 19:34 > Ja lubię. I w celu poprawienia humoru :* przesyłam serdecznego. 3m się, Mho mmmmm.... dziekuję ;) przesłałbyś jeszcze maila... Odpowiedz Link
snow.white Mha,dlaczego????? 16.09.03, 19:31 ja Cie lubie,bardzo bardzo,zreszta wiesz :)))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Mha,dlaczego????? 16.09.03, 19:36 > ja Cie lubie,bardzo bardzo,zreszta wiesz :)))) wiem, wiem :))) to wszystko sprawka klle. stęknełam, jak to baba, że nikt mnie nie lubi, w celu wydębienia paru słodkich słówek ;) no i mam co chciałam jak mi sie kiedyś pogorszy, to sobie poczytam :)))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: aaa,rozumiem... :)) 16.09.03, 21:04 snow.white napisała: > a Twoj podpis na gg tez fajny ;)))) a twoj jaki fajowy... coraz dluzsze wrzucasz :) respekt! Odpowiedz Link
snow.white Re: aaa,rozumiem... :)) 16.09.03, 21:10 bardzo lubie te podpisy :) mam wene ostatnio ;))) za pare dni wrzuce jakis kudlaty moze ;)))) Odpowiedz Link
mha1 Rozpacz minęła :))) 16.09.03, 19:32 ale kto mnie lubi może się dalej wpisywać ;))) Odpowiedz Link
malen_a Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 21:13 ja ja lubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mha1 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 21:14 > ja ja lubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kto lubi malenę? ja! ja! ja! Odpowiedz Link
malen_a Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 21:19 mha1 napisała: > > a kto lubi malenę? ja! ja! ja! kochana jestes, buziaczki, zaraz Ci przesle @ na poprawienie humoru :-) Odpowiedz Link
mha1 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 21:15 zaraz wpadnie padalcowa i rozwali "słodkie" towarzystwo ;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 21:43 Nie mam bladego pojecia, czemu wpadlas w tak czarna rozpacz, ale rzucilem wszystko i spiesze ze wsparciem :-) Bez Ciebie to forum byloby niepelne. :-( Badz z nami do konca swiata i jeden dzien dluzej (mam nadzieje,ze mnie Jurek O. nie bedzie skarzyl o prawa autorskie :-) )!!! Odpowiedz Link
mha1 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 21:45 > Nie mam bladego pojecia, czemu wpadlas w tak czarna rozpacz, ale rzucilem > wszystko i spiesze ze wsparciem :-) > Bez Ciebie to forum byloby niepelne. :-( Badz z nami do konca swiata i jeden > dzien dluzej (mam nadzieje,ze mnie Jurek O. nie bedzie skarzyl o prawa > autorskie :-) )!!! wow! zatkało mnie ;) a czym sobie u Ciebie zasłużyłam??? bo nie wiem... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 22:23 mha1 napisała: > > Nie mam bladego pojecia, czemu wpadlas w tak czarna rozpacz, ale rzucilem > > wszystko i spiesze ze wsparciem :-) > > Bez Ciebie to forum byloby niepelne. :-( Badz z nami do konca swiata i jed > en > > dzien dluzej (mam nadzieje,ze mnie Jurek O. nie bedzie skarzyl o prawa > > autorskie :-) )!!! > > wow! zatkało mnie ;) a czym sobie u Ciebie zasłużyłam??? bo nie wiem... Hmm, zebyus za bardzo w piorka nie obrosla, napisze tak: kazda osoba na forum jest indywidualnoscia i razem wszyscy tworzymy jedna, niepowtarzalna calosc. :-) I pamietaj - zycie jest piekne!!! PS.Nie jestem zakochany (niestety :-( chlip, chlip) :-) Odpowiedz Link
mha1 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 22:28 > PS.Nie jestem zakochany (niestety :-( chlip, chlip) :-) a cóż to za aluzje? ;))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 16.09.03, 22:32 Nie - to zadna aluzja, troche glupio to wyszlo. Napisalem tak, bo zazwyczaj ludzie zakochani widza swiat piekny. Przepraszam jesli Cie urazilem. :-))) Trzymaj sie cieplo i pamietaj,ze usmiech otwiera ludzkie serca!!! Odpowiedz Link
betty-bt sherlock... 16.09.03, 22:40 sherlock, nie jestes zakochany??? to skad tyle optymizmu w tobie? :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: sherlock... 16.09.03, 22:44 Wlasnie sam nie wiem. Pomysle lepiej jaki jestem gdy sie zakochuje - noz to po prostu aniol na ziemi :-))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: sherlock... 16.09.03, 22:52 sherlock_holmes napisał: > Wlasnie sam nie wiem. Pomysle lepiej jaki jestem gdy sie zakochuje - noz to po > prostu aniol na ziemi :-))) no zmiany u ciebie sa widoczne!!! dlatego tak to sobie tlumacze. bo pobozny czlowiek jest z ciebie :))) > Odpowiedz Link
betty-bt Re: sherlock... 16.09.03, 22:56 taki anielski, do rany przyloz sie zrobiles... jestem pozytywnie zaskoczona :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: sherlock... 17.09.03, 15:09 A ilez czasu mozna byc zlosliwym? :-))) A tak powaznie - na weselu, o ktorym pisalem, rozmawialem z gosciem, ktory wyrwal sie z objec smierci. Mial guza mozgu i wlasciwie podpisany "wyrok". Zyje juz 4 lata od czasu wyzdrowienia i cieszy sie kazda chwila... Przez niego (a moze dzieki niemu?) naszla mnie wlasnie taka refleksja. Poza tym aktualnie czytam ksiazki Anthony'ego DeMello - polecam kazdemu zagubionemu. Odpowiedz Link
betty-bt Re: sherlock... 17.09.03, 16:19 fajnie, ze facet jest zdolny do takich refleksji (tylko mi bez obrazy, bo bede krzyczec ;). tez mialam kontakt z ludzmi, ktorzy cudem unikneli smierci. myslacy czlowiek zupelnie inaczej zaczyna postrzegac swoje zycie, prawda? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: sherlock... 17.09.03, 18:45 Dziekuje - zupelnie powaznie, to dla mnie naprawde wielki komplement. kazdemu czasem przydaje sie taka chwila refleksji, zatrzymania i pomyslenia o rzeczach naprawde waznych, a nie drobiazgach. Dlatego ja uwazam,ze dojrzalosci nie mierzy sie wiekiem, ale iloscia przezyc. Sam tez mialem w zyciu maly zwrot, na szczescie nie tak dramatyczny, ale tez odmienil moje zycie... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: sherlock... 17.09.03, 21:05 sherlock_holmes napisał: > Dlatego ja uwazam,ze dojrzalosci nie mierzy sie wiekiem, ale iloscia przezyc. > jezeli w wieku 72 lat tak samo będziesz uważał, jak powyżej napisałeś, to zasłużysz na moje osobiste zadziwienie.;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: padalcowo... 17.09.03, 22:37 jak dożyje, to przypełznę. Chcialam spotkać sie z Wenszem w piątek, ale dostałam szlaban od konkurencji ;) więc jezeli będę wiedziała gdzie się ostatecznie spotykacie, to na godzinke małą wpadnę ( jak sliwka w barszcz ) mha1 napisała: > zmieniłaś może zdanie? zmień proszę... Odpowiedz Link
betty-bt ludzie, co wy chrzanicie wszyscy !?!?!? 17.09.03, 22:51 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > jak dożyje, to przypełznę. Chcialam spotkać sie z Wenszem w piątek, ale > dostałam szlaban od konkurencji ;) więc jezeli będę wiedziała gdzie się > ostatecznie spotykacie, to na godzinke małą wpadnę ( jak sliwka w barszcz ) do Q... nedznej !!! spotkanie jest tam, gdzie zostalo ustalone! czyli w knajpie, ktora wybrala padalcowa! i to doszlo do tego, sama padalcowa juz o to pyta! zostalas wybrana na organizatorke spotkania, podjelas decyzje i moze jej jednak nie zmieniac, he???? komu sie nie bedzie podobalo, to sobie wyjdzie i juz. Odpowiedz Link
mha1 Re: mha1 w czrnej rozpaczy - kto Ją lubi niech pi 17.09.03, 09:43 no co Ty? nie uraziłeś mnie :) nie było czym... Odpowiedz Link
drzazga1 Ja lubię! A co, mam prawo lubić kogo chcę:-)))))) 17.09.03, 09:54 :-* :-* :-) Odpowiedz Link
mha1 Re: Ja lubię! A co, mam prawo lubić kogo chcę:-)) 17.09.03, 09:55 jesteś :) a już się zastanawiałam gdzie się podziewasz! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ja lubię! A co, mam prawo lubić kogo chcę:-)) 17.09.03, 11:28 MHA1 - wysłałam ci @ na małpę gazetę wyborczą.pl Odpowiedz Link
aguszak A co się dzieje? 17.09.03, 11:08 Może pożyczyć moich różowych okularów i sumiastych wąsów? Polecam, jak się już w to ustrojstwo ubierze, spojrzeć w lustro... smutek prycha precz :))) Odpowiedz Link
daffne Re: A co się dzieje? 17.09.03, 11:42 Mha ja Cie bardzo lubie :)) A teraz maly kawal , mnie on ciagle smieszy a moze i Tobie choc troszke poprawi humor.I nie ma w nim zadnych ale to zadnych aluzji ani zaluzji :))) Jada dwie blondynki na motorze i sie kloca ktora ma siedziec przy oknie :))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link
betty-bt Re: A co się dzieje? 17.09.03, 11:43 daffne napisała: > Jada dwie blondynki na motorze i sie kloca ktora ma siedziec przy oknie :))) brrrr... :))) dobre! Odpowiedz Link
betty-bt co?? ta mha tu dalej beczy??? 17.09.03, 19:47 mam ci przyslac kolejne fotki na poprawe humoru? :))) Odpowiedz Link
mha1 Re: co?? ta mha tu dalej beczy??? 17.09.03, 20:52 > mam ci przyslac kolejne fotki na poprawe humoru? :))) tak!!!! ale ja juz nie becze! ciagle ktos wyciaga ten watek ;) Odpowiedz Link
malen_a MHA JUZ JEST SZCZESLIWA, BO WSZYSCY JA LUBIA!!!!!! 17.09.03, 20:54 mha1 napisała: > > mam ci przyslac kolejne fotki na poprawe humoru? :))) > > tak!!!! > ale ja juz nie becze! ciagle ktos wyciaga ten watek ;) jak nie beczysz to ja tez juz podciagne tylko zmienie temat :-))) Odpowiedz Link
mha1 Re: MHA JUZ JEST SZCZESLIWA, BO WSZYSCY JA LUBIA! 17.09.03, 20:55 > jak nie beczysz to ja tez juz podciagne tylko zmienie temat :-))) to ja podciągam dalej :) Odpowiedz Link
malen_a Re: MHA JUZ JEST SZCZESLIWA, BO WSZYSCY JA LUBIA! 17.09.03, 21:07 mha1 napisała: > to ja podciągam dalej :) hihi, popodciagamy razem?? Odpowiedz Link
mha1 Re: MHA JUZ JEST SZCZESLIWA, BO WSZYSCY JA LUBIA! 17.09.03, 21:08 > hihi, popodciagamy razem?? kiedyś Koaa się w tym specjalizował, więc zostawiam robotę fachowcom ;))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: co?? ta mha tu dalej beczy??? 17.09.03, 22:53 mha1 napisała: > tak!!!! > ale ja juz nie becze! ciagle ktos wyciaga ten watek ;) dobra, niech znajde jakies swoje jeszcze... :))) Odpowiedz Link