anahella 23.10.03, 16:34 www2.gazeta.pl/kobieta/982004,32121.html Zimno biedakowi na pewno. Jeszcze mu ptaszek zmarznie;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ubierz Arnolda 23.10.03, 19:35 świetne ! - ale się redakcyjni graficy komputerowi w robocie zabawiają ! PS. na nasze szczęście ;) Odpowiedz Link
anahella Re: Ubierz Arnolda 24.10.03, 22:00 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > świetne ! - ale się redakcyjni graficy komputerowi w robocie zabawiają ! > PS. na nasze szczęście ;) Hm... Gdybym pracowala w nowej gazecie "Fuckt" to pewnie bym ubierala lale MIchalczewskiego;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ubierz Arnolda 24.10.03, 23:04 anahella napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > świetne ! - ale się redakcyjni graficy komputerowi w robocie zabawiają ! > > PS. na nasze szczęście ;) > > Hm... Gdybym pracowala w nowej gazecie "Fuckt" to pewnie bym ubierala lale > MIchalczewskiego;) > ale boski tytuł wymyślili ( łaś ) ( ście ) na tego nowego szmatławca axelowskiego... hehehehe :))))))) Odpowiedz Link
anahella Bardzo powaznie o rynku prasy:) 25.10.03, 14:08 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ale boski tytuł wymyślili ( łaś ) ( ście ) na tego nowego szmatławca > axelowskiego... hehehehe :))))))) Oh... ja jestem osoba wybitnie ksywotworcza:) Jak kogos jakos tam nazwe, to przykleja do konca swiata. NIe chce byc zle zrozumiana, nie krytykuje Faktu za sam fakt istnienia, nie robie tego tez za merytoryczna strone gazety, bo jedynie mialam okazje przejrzec (przejrzec nie przeczytac!) jeden numer. Normalne jest ze w tych bardzo trudnych czasach dla prasy, gdy naklady leca na leb na szyje wydawcy kombinuja co by tu zrobic zeby przezyc i nie zamykac tytulow istniejacych od lat. Axel dobrze stoi Newsweekiem (Nowym sloikiem;>) Bauer wypuscil Belle (tytul nieoficjalny Belka) za zlotowke, Gruner trzepie kase na Glamourze. Mysle, ze takie ruchy i liczne przetasowania personalne wskazuja ze jednak cos drgnelo na rynku prasowym - czyzby dno na rynku prasowym juz zaliczone i teraz lecimy w gore? Czy czytamy Fakt czy nie, trzeba przyjac do wiadomosci, ze nasze spoleczenstwo chce takich gazet i nie ma sie czego wstydzic. W koncu w Niemczech jedna z najlepiej sprzedajacych sie gazet jest Bild - a z niego wlasnie korzystal polski wydawca. ps. dla ludzi spoza branzy. Wydawca Faktu to polska filia wydawcy niemieckiego Bilda. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Bardzo powaznie o rynku prasy:) 25.10.03, 17:01 anahella napisała: > Mysle, ze takie ruchy i liczne przetasowania personalne __________________ TYLE ,że tasują wciąż ta samą talię ( kart ) ______________________________ > drgnelo > lecimy w gore? Czy czytamy Fakt czy nie, trzeba przyjac do wiadomosci, ze nasze > spoleczenstwo chce takich gazet i nie ma sie czego wstydzic. ______________________________ A JEDNAK JAKOŚ WSTYD. A najgorsze to, że inne coraz mniej " naszemu społeczeństwu" potrzebne.A to że społeczeństwo łaknie lektury o poziomie Bild'a peowokuje mnie do zastanowienia....co jest przyczyną a co skutkiem. Ale nie rozwijam, bo mi moje IQ=27 zamarzło dziś na działce, gdzie była wihura i mróz. I rura pękła od wody ! kurka wodna ! ---------------- Odpowiedz Link
anahella Re: Bardzo powaznie o rynku prasy:) 25.10.03, 17:19 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > TYLE ,że tasują wciąż ta samą talię ( kart ) no nie, co roku uczelnie wypuszczaja nowych dziennikarzy. Z drugiej strony trudno z dziennikarstwa przestawic sie na produkcje kapiszonow:) > > A JEDNAK JAKOŚ WSTYD. A najgorsze to, że inne coraz mniej " naszemu > społeczeństwu" potrzebne.A to że społeczeństwo łaknie lektury o poziomie > Bild'a peowokuje mnie do zastanowienia....co jest przyczyną a co skutkiem. Spojrz na to inaczej. Za komuny ludzie czytajacy lubili Exress Wieczorny (w zasadzie najlzejsza gazeta peerelu), program telewizyjny kupowali w Zyciu Warszawy a Trybuna Ludu byla dobra do wykladania kosza na smieci. Jak sie malwalo sciany to tez TL byla w cenie, bo taka wielka plachta przydawala sie do wylozenia podlogi i mebli zeby farba nie kapala. Ale to o ludziach CZYTAJACYCH. Wiele osob nie czytalo W OGOLE!. Dzis ci, kotrzy nie czytali wtedy niczego lapia sie za bildopodobne tytuly. To jest po prostu medium dla tych, ktorzy niczego innego by nie przeczytali. Nie oszukujmy sie. Jestesmy spoleczenstwem nisko wyksztalconym o waskich horyzontach myslowych. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Bardzo powaznie o rynku prasy:) 25.10.03, 17:31 anahella napisała: >> Spojrz na to inaczej. Za komuny ludzie czytajacy lubili Exress Wieczorny (w > zasadzie najlzejsza gazeta peerelu), program telewizyjny kupowali w Zyciu > Warszawy a Trybuna Ludu byla dobra do wykladania kosza na smieci. Jak sie malwalo sciany to tez TL byla w cenie, bo taka wielka plachta przydawala sie do wylozenia podlogi i mebli zeby farba nie kapala. Ale to o ludziach CZYTAJACYCH. > > Wiele osob nie czytalo W OGOLE!. Dzis ci, kotrzy nie czytali wtedy niczego > lapia sie za bildopodobne tytuly. To jest po prostu medium dla tych, ktorzy > niczego innego by nie przeczytali. ************************ Nie oszukujmy sie. Jestesmy spoleczenstwem > nisko wyksztalconym o waskich horyzontach myslowych. **************************** W samej rzeczy, Anahello. I dlatego mi i smutno i jakoś....wstyd. :(( Odpowiedz Link
anahella Re: Bardzo powaznie o rynku prasy:) 25.10.03, 17:47 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > W samej rzeczy, Anahello. I dlatego mi i smutno i jakoś....wstyd. :(( Eeee to moze powstydz sie za reszte spolecznestw:))))) W koncu nie jestesmy takim najbardziej tepym spoleczenstwem swiata:) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Bardzo powaznie o rynku prasy:) 25.10.03, 17:51 anahella napisała: > Eeee to moze powstydz sie za reszte spolecznestw:))))) _______________ ze tak powiem nieelegancko - sram na resztę społeczeństw. ;)) Odpowiedz Link
pierre_dolinsky_paris Re: Ubierz Arnolda 25.10.03, 17:47 a co do Arnoldzika, to bardzo gracko wygląda w koszulinie różoewj w serducha + bambosze różowe a że szlafmycy stosownej nie ma - to czpka św. mikołaj nieżle do kompletu pasi. :))Dzieki , druhno, za Arnoldka !! Odpowiedz Link