Dodaj do ulubionych

Dobra, a teraz proszę o skreślenie mnie z listy uż

21.11.03, 11:50
ytkowników tego forum.
Obserwuj wątek
    • mha1 buhahahahahahaha 21.11.03, 11:54
      nikt cie nie zmusza, zebys tu pisal
      • greenblack Re: buhahahahahahaha 21.11.03, 11:56
        Ale lepiej utrudnić mi możliwość pisania. Beata wie, dlaczego zgłosiłem "chęć"
        udziału.
        • mha1 Re: buhahahahahahaha 21.11.03, 11:57
          > Ale lepiej utrudnić mi możliwość pisania. Beata wie, dlaczego
          zgłosiłem "chęć"
          > udziału.
          a co? możesz sobie coś złego zrobić? szkoda :/
        • partner_beaty Re: buhahahahahahaha 21.11.03, 12:00
          greenblack napisał:

Beata wie, dlaczego zgłosiłem "chęć"
          > udziału.

beata wie, ale co na to jej partner? czy on wie dlaczego?
          moze mi wytlumaczysz dlaczego ciagniesz za warkoczyki moja przyjaciolke?
    • anahella Re: Dobra, a teraz proszę o skreślenie mnie z lis 21.11.03, 11:57
      Juz raz dzis sie logowalam na Deka, nie chce robic tego drugi raz. Jezeli inna
      osoba nie zrobila tego to dopoki sie nie zaloguje masz jeszcze szanse pokazac sie
      nam od lepszej strony.
      • greenblack Re: Dobra, a teraz proszę o skreślenie mnie z lis 21.11.03, 12:02
        anahella napisała:

> Juz raz dzis sie logowalam na Deka, nie chce robic tego drugi raz. Jezeli
        inna
        > osoba nie zrobila tego to dopoki sie nie zaloguje masz jeszcze szanse pokazac
        s
        > ie
        > nam od lepszej strony.
        >

Nic nie rozumiem z tego bełkotu.
        • anahella Re: Dobra, a teraz proszę o skreślenie mnie z lis 21.11.03, 12:18
          greenblack napisał:

> Nic nie rozumiem z tego bełkotu.

Ktorych slow nie rozumiesz? Logowac sie? czy moze "pokazywac siez lepszej
          strony"?

Logowac sie: laczyc sie z serwerem jako konkretny uzytkownik.
          Pokazywac sie od lepszej strony: od czasu do czasu byc milym. Chodzilo mi o to,
          ze nie wierze, ze ktos naprawde jest taki gburowaty. Mysle ze to maska, kotra
          kiedys bedziesz chcial zdjac. Po prostu nigdy w realu nikogo takiego nie
          spotkalam: jak zechcesz byc mily to masz ode mnie jeszcze jedna szanse.
          • greenblack Re: Dobra, a teraz proszę o skreślenie mnie z lis 21.11.03, 12:23
            Nie chcę żadnej szansy,. Chce zostać skreślony z listy. Mam już was dość.
            • mha1 Re: Dobra, a teraz proszę o skreślenie mnie z lis 21.11.03, 12:26
              > Nie chcę żadnej szansy,. Chce zostać skreślony z listy. Mam już was dość.
              a może chcesz, żebysmy sami się wszyscy wypisali??? dobry pomysł, nie?
            • anahella Re: Dobra, a teraz proszę o skreślenie mnie z lis 21.11.03, 13:13
              greenblack napisał:

> Nie chcę żadnej szansy,. Chce zostać skreślony z listy. Mam już was dość.

Nie kochasz nasz? To ja Ci powiem ze my Cie kochamy tak bardzo, ze nas
              pokochasz:P

(podobne zdanie padlo z ust Jerzeg Sthura - ale kto pamieta w jakim filmie?)
              • aguszak Re: Dobra, a teraz proszę o skreślenie mnie z lis 21.11.03, 14:15
                anahella napisała:

> (podobne zdanie padlo z ust Jerzeg Sthura - ale kto pamieta w jakim filmie?)

King Sajz???
                • przemo_c Re: Dobra, a teraz proszę o skreślenie mnie z lis 21.11.03, 14:25
                  Tak, to właśnie tam.... :D
    • aguszak A ja mam pytanie do Adminów FD... 21.11.03, 12:22
      Dla igrzysk właśnie go tu wpuściliście?
      • guruszuruburu Re: A ja mam pytanie do Adminów FD... 21.11.03, 12:27
        aguszak napisała:

> Dla igrzysk właśnie go tu wpuściliście?
        >

chyba wiesz, ze Dekameron wpuszcza KAŻDEGO- kto aplikuje. Inaczej MNIE by tu
        nie było:))
      • anahella odpowiadam agus 21.11.03, 12:49
        Zasade przyjelismy, ze wpuszczay kazdego. Jak ktos nie umie sie zachowac, to
        zostanie wyproszony. Jest co prawda precedens z loko - ale on dal sie nam we
        znaki, dlatego poprosilam o glosowanie. Tak sie sklada, ze GB czepial sie Betty
        juz na innych forach, ale o ile pamiec mnie nie myli, to Betty wlasnie go tu
        wpuscila. Zatem wiedziala co robi, i jezeli ona bedzie miala go dosyc (no bo jest
        przeciez obiektem jego atakow) to sama go wyrzuci.

Z drugiej strony dziwi mnie postawa GB: prosi o wyrzucenie z forum jakby nie mogl
        tak po prostu przestac pisac. Robi raban, bo chce wyjsc z hukiem. Jego osoba
        takze przyniosla pewne ozywienie, i skonsolidowanie grupy: echa niegrzecznych
        zachowan dotarly rowniez na forum Sherlocka i dzieki temu przyszlo stamtad kilka
        sympatycznych osob, ktore pisza sobie u nas i mam nadzieje dobrze sie czuja.
        • betty-bt Re: odpowiadam agus 21.11.03, 12:55
          przed chwila to samo napisalam na tdp :)
          niech pisze i sie osmiesza. po to go wpuscilam.
        • greenblack Re: odpowiadam agus 21.11.03, 13:00
          anahella napisała:

, i skonsolidowanie grupy: echa niegrzecznych
          > zachowan dotarly rowniez na forum Sherlocka i dzieki temu przyszlo stamtad
          kilk
          > a
          > sympatycznych osob, ktore pisza sobie u nas i mam nadzieje dobrze sie
          czuja.

Załoga ZRM "Łożyska Toczne" przyłącza się do protestu. Masy robotniczo-
          chłopskie ślą depesze z wyrazami poparcia.
          • anahella Re: odpowiadam agus 21.11.03, 13:14
            greenblack napisał:

> Masy robotniczo-
            > chłopskie ślą depesze z wyrazami poparcia.

Ja tam jestem kulak: nie pojde do pegeeru:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka