wonsz Ida swieta :) zapraszamy do czynu spolecznego! 12.12.03, 11:26 betty-bt napisała: > > B. :) > K. :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Ida swieta :) zapraszamy do czynu spoleczne 12.12.03, 11:27 > > > > B. :) > > > K. :) > B. mozna przystroic w dygresje :) Odpowiedz Link
wonsz Re: Ida swieta :) zapraszamy do czynu spoleczne 12.12.03, 11:30 betty-bt napisała: > > > > > > > B. :) > > > > > K. :) > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? Odpowiedz Link
hehe.he Re: Ida swieta :) zapraszamy do czynu spoleczne 12.12.03, 11:38 ^ ^^ ^^^ ^^^^ ^^^^^ ^^^^^^ ^^^^^^^ ^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ hehe:) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Ida swieta :) zapraszamy do czynu spoleczne 12.12.03, 11:41 no bravo! kapitalna :) ale nie o taka choinke sie rozchodzi. patrz hehe i sie ucz. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Ida swieta :) zapraszamy do czynu spoleczne 12.12.03, 11:40 > > > > > > > > > > > B. :) > > > > > > > K. :) > > > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? > B. dyg dyg dyg :) Odpowiedz Link
wonsz Budujemy choinke :) 12.12.03, 11:42 betty-bt napisała: > > > > > B. :) > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > > > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? > > > B. dyg dyg dyg :) > K. podygalobysie,he? :P Odpowiedz Link
betty-bt Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 11:43 > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > > > > > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > K. podygalobysie,he? :P > B. ja dygam, a ty przynies bombki Odpowiedz Link
wonsz Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 11:46 betty-bt napisała: > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > K. totydygajaja ide prac psa :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 11:51 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > > > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > > > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? > > > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > > > K. totydygajaja ide prac psa :) > B. ja wychodze. skonczymy pozniej. do swiat jest duzo czasu :) Odpowiedz Link
owca Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 11:55 ta wasza choinka na łbie stoi ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
wonsz Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 11:56 betty-bt napisała: > > > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > > > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > > > > > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? > > > > > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > > > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > > > > > K. totydygajaja ide prac psa :) > > > B. ja wychodze. skonczymy pozniej. do swiat jest duzo czasu :) > K. notopa :) a owca niech nie krytykuje tylko sie dopisze laskawie. :) Odpowiedz Link
owca Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 11:58 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > > > > > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > > > > > > > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? > > > > > > > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > > > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > > > > > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > > > > > > > K. totydygajaja ide prac psa :) > > > > > B. ja wychodze. skonczymy pozniej. do swiat jest duzo czasu :) > > > K. notopa :) a owca niech nie krytykuje tylko sie dopisze laskawie. :) > > O. jaka ładna :-P tylko nie wiem czy monitor mi się popsuł - widzę do góry nogami ;-) Odpowiedz Link
wonsz Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 12:00 owca napisała: > > > > > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > > > > > > > > > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? > > > > > > > > > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > > > > > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > > > > > > > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > > > > > > > > > K. totydygajaja ide prac psa :) > > > > > > > B. ja wychodze. skonczymy pozniej. do swiat jest duzo czasu :) > > > > > K. notopa :) a owca niech nie krytykuje tylko sie dopisze laskawie > . :) > > > O. jaka ładna :-P tylko nie wiem czy monitor mi się popsuł - widzę do góry > nogami ;-) > K. A bo to jedna ta choinka stoi tu na glowie??? Odpowiedz Link
summa Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 12:06 wonsz napisał: > > > > > > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? > > > > > > > > > > > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > > > > > > > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > > > > > > > > > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > > > > > > > > > > > K. totydygajaja ide prac psa :) > > > > > > > > > B. ja wychodze. skonczymy pozniej. do swiat jest duzo czasu :) > > > > > > > K. notopa :) a owca niech nie krytykuje tylko sie dopisze las > kawie > > . :) > > > > > O. jaka ładna :-P tylko nie wiem czy monitor mi się popsuł - widzę do gór > y > > nogami ;-) > > > K. A bo to jedna ta choinka stoi tu na glowie??? > > S. bąbka trompka Odpowiedz Link
wonsz Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 12:09 summa napisała: > > > > > > > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. mozna przystroic w dygres > je :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąb > ęk? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > > > > > > > > > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > > > > > > > > > > > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > > > > > > > > > > > > > K. totydygajaja ide prac psa :) > > > > > > > > > > > B. ja wychodze. skonczymy pozniej. do swiat jest duzo czas > u :) > > > > > > > > > K. notopa :) a owca niech nie krytykuje tylko sie dopisz > e las > > kawie > > > . :) > > > > > > > O. jaka ładna :-P tylko nie wiem czy monitor mi się popsuł - widzę d > o gór > > y > > > nogami ;-) > > > > > K. A bo to jedna ta choinka stoi tu na glowie??? > > > S. bąbka trompka > K. Grzeczna summa, dobra summa :)))))))))))) Odpowiedz Link
owca łeeeeee 12.12.03, 12:10 choinka nam się połamała ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
summa czasowo wyprostowana 12.12.03, 12:26 wonsz napisał: > summa napisała: > > > > > > > > > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. mozna przystroic > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moze > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > > > > > > > > > > > > > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > > > > > > > > > > > > > > > K. totydygajaja ide prac psa :) > > > > > > > > > > > > > B. ja wychodze. skonczymy pozniej. do swiat jest > > > > > > > > > > > K. notopa :) a owca niech nie krytykuje tylko sie > > > > > > > > > O. jaka ładna :-P tylko nie wiem czy monitor mi się popsuł > > > > > > > K. A bo to jedna ta choinka stoi tu na glowie??? > > > > > S. bąbka trompka > > > K. Grzeczna summa, dobra summa :)))))))))))) > S. ha ha Odpowiedz Link
owca po operacji plastycznej ;-) 12.12.03, 12:33 > wonsz napisał: > > > summa napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. mozna przystroi > c > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moze > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > > > > > > > > > > > > > > > > > K. totydygajaja ide prac psa :) > > > > > > > > > > > > > > > B. ja wychodze. skonczymy pozniej. do swiat jest > > > > > > > > > > > > > K. notopa :) a owca niech nie krytykuje tylko sie > > > > > > > > > > > O. jaka ładna :-P tylko nie wiem czy monitor mi się popsuł > > > > > > > > > > K. A bo to jedna ta choinka stoi tu na glowie??? > > > > > > > S. bąbka trompka > > > > > K. Grzeczna summa, dobra summa :)))))))))))) > > > S. ha ha O. bez zmarszczek i rozstępów :-D Odpowiedz Link
betty-bt Re: po operacji plastycznej ;-) 12.12.03, 12:39 owca napisała: > > > > wonsz napisał: > > > > > summa napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. : > ) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. mozna przy > stroi > > c > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moz > e > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. totydygajaja ide prac psa :) > > > > > > > > > > > > > > > > > B. ja wychodze. skonczymy pozniej. do swiat > jest > > > > > > > > > > > > > > > K. notopa :) a owca niech nie krytykuje tylko s > ie > > > > > > > > > > > > > O. jaka ładna :-P tylko nie wiem czy monitor mi się p > opsuł > > > > > > > > > > > > > K. A bo to jedna ta choinka stoi tu na glowie??? > > > > > > > > > S. bąbka trompka > > > > > > > K. Grzeczna summa, dobra summa :)))))))))))) > > > > > S. ha ha > > > O. bez zmarszczek i rozstępów :-D > B. musisz wyczaic odstepy miedzy pietrami :) Odpowiedz Link
summa Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 11:57 betty-bt napisała: > wonsz napisał: > > > betty-bt napisała: > > > > > > > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > > > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > > > > > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? > > > > > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > > > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > > > > > K. totydygajaja ide prac psa :) > > > B. ja wychodze. skonczymy pozniej. do swiat jest duzo czasu :) > > S. bąbka Odpowiedz Link
summa Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 12:00 no dobra, tamto sie nie liczy, znowu zepsułam! Odpowiedz Link
hehe.he Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 12:01 > > > > > > > > > > > > > > > > B. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. :) > > > > > > > > > > > > > > > > > B. mozna przystroic w dygresje :) > > > > > > > > > > > > > > > K. dy-co? :P a moze zdjecia bąbęk? > > > > > > > > > > > > > B. dyg dyg dyg :) > > > > > > > > > > > K. podygalobysie,he? :P > > > > > > > > > B. ja dygam, a ty przynies bombki > > > > > > > K. totydygajaja ide prac psa :) > > > > > B. ja wychodze. skonczymy pozniej. do swiat jest duzo czasu :) > > > > > S. bąbka hehe zajarzyło hehe Odpowiedz Link
summa Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 12:03 hehe.he napisał: > hehe zajarzyło hehe hehe sprytne jest, ale niech sie dopisuje do tej poprzedniej, bo ja zrobiłam za duzy odstęp i bedzie wyszczerbiona :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Budujemy choinke :) 12.12.03, 12:42 hehe.he napisał: > hehe zajarzyło hehe hehe powinno wpisac H. plus dygresja. kiedys z wenszem taka wieeeelka zbudowalismy na cosmo :) Odpowiedz Link
owca Re: inna choinka;-) 12.12.03, 13:32 >>>>>>>>>>>>>>>>Җ >>>>>>>>>>>>>>>***>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>*****>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>***********>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>*******O*********>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>**********>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>*****************>>>>>>>>>> >>>>>>>********O*************>>>>>>>> >>>>***************************>>>>>>>>> >>>>>>>>*********O ********>>>>>>>>>> >>>>>>*********************O***>>>>>>> >>>>>******O*******************>>>>>>>> >>>>******************O**********>>>>>>> >>>>>>>>>******************>>>>>>>>>>> >>>>>>>***********************>>>>>>>>> >>>>>****O ********************>>>>>>>>> >>>*****************************O ***>>>>> >>>>>>>>>>>>>********>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>********>>>>>>>>>>>>>> pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: inna choinka;-) 12.12.03, 13:41 no.....owca !!!! - aż beknęłam z wrażenia !! tej pani gratulujemy ! Odpowiedz Link
owca Re: inna choinka;-) 12.12.03, 13:46 dziękuję :-) ale z Twojej sygnaturki wynika, że powinniśmy się jej szybko pozbyć ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
pierre_dolinsky_paris Re: inna choinka;-) 12.12.03, 14:01 znam Guru.....on sie już wszystkiego pozbył, prócz grona przyjaciól ( i wyznawców ) ;)) owca napisała: > > dziękuję :-) > ale z Twojej sygnaturki wynika, że powinniśmy się jej szybko pozbyć ;-) > > pozdrawiam > owca > > _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
anahella Re: choinka 12.12.03, 14:01 * *** ******* *********** ************* o o ***** o o ********* ************* ***************** o o o ***** o o o ********* ************* ***************** ********************* ************************* ***************************** ********************************* ************************************* ***************************************** ********************************************* ************************************************* o o o o o o o o o o o ***** o o o o o o o o o o ***** Odpowiedz Link
summa no to nam choinki wysypały! 12.12.03, 14:26 można by pozbierać, kopnąć się na rynek i posprzedawać :) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: no to nam choinki wysypały! 12.12.03, 17:54 * | /|\ //|\\ ///|\\\ _ |_ Moja taka mala choineczka,bo leniwy jestem.Trzymam kciuki za wenszowobettowewigilijnedzieło. Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: no to nam choinki wysypały! 12.12.03, 17:59 Buuuuu,popsulo mi choinke.Moja nie byla przed wyslaniem taka przechylona,buuuuu Odpowiedz Link