ewelina10 Re: Jakie wyobrażenia o ....? 17.02.04, 22:34 ..... o Glodnym. Nie mogę pisać. Rozcieram sobie guza, które sobie nabiłam kie_dym zaśmiewałam się po przeczytaniu pewnego posta. Odpowiedz Link
glodn-y Re: Jakie wyobrażenia o ....? 17.02.04, 22:36 Dobranocka już była,ale.. Ewelinka podsuneła mi pomysł na wątek. Napiszcie jak? Wyobrażacie sobie osobników z naszej gromadki. W końcu to już 22000 liścików wspólnie przeżylismy. Tylko bez LUKRU,bo w naszym wieku o "zęby" trzeba dbać róbta co chce'ta Odpowiedz Link
marialudwika Re: Jakie wyobrażenia o ....? 17.02.04, 22:40 Musialabym pomyslec,zreszta poczekam,co inni "wymysla"!!! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Jakie wyobrażenia o ....? 17.02.04, 22:41 Glodny z pewnoscia nie jest chudzinka!!!!I nie jest glodny,hi,hi!!! ml Odpowiedz Link
glodn-y Re: Jakie wyobrażenia o ....? 17.02.04, 22:50 Pozory ??? a może nie. Dobrze trochę o Tobie Ml "Roztrzepaniec" impulsywna(nie chciałbym być w okolicy jak się zezłościsz) generalnie zadowolona z życia, FAJNA jednym słowem. O gabarytach to sobie pomazę))) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Jakie wyobrażenia o ....? 17.02.04, 22:52 hy hy hy .... miało być o tajemniczym wyglądzie, a nie o tych łatwych do odgadnięcia cechach charakteru )) Odpowiedz Link
bepeef Re: Jakie wyobrażenia o ....? 17.02.04, 23:01 To może ja zacznę "wyobrażanie" Jednej Osoby nie muszę sobie wyobrażać a inne: Jej_maz :lekko szpakowaty Pan, bardzo sympatyczny Wędrowiec - miła, uśmiechnięta Pani, zawsze gotowa do pomocy (charakterystyczne wychylenie Bodzio - typ artysty - wysoki, wysportowany, lekko łysiejący - śpiewający przy goleniu Głodny - sympatyczny chudzielec w okularach . ML - zawsze Ją sobie wyobrażam jako uśmiechniętą Panią, prowadzoną przez trzy pieski Foxal - no, nie wiem, ale kojarzy mi się z grubaskiem (to pewnie przez ten opis przygotowywania wigilijnych pierogów Ewelina - sympatyczna, energiczna businesswoman, ze skłonnościami filozoficznymi Na razie tyle Nie bijcie B. Odpowiedz Link
lablafox Wyobrazenia a rzeczywistość- do Marka 18.02.04, 22:03 Jako pierwszy widzisz nasze fotki. Powiedz czy one bardzo różnią się od Twoich wyobrażeń o nas. Lx Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wyobrazenia a rzeczywistość- do Marka 18.02.04, 22:07 Powiedz Marku, powiedz. Chyba, że straciłeś dech z wrażenia Odpowiedz Link
jej_maz Re: Wyobrazenia a rzeczywistość- do Marka 18.02.04, 22:31 Toc napisalem ze uwazam, ze nie ma co sie chowac ) Odpowiedz Link
lablafox Re: Wyobrazenia a rzeczywistość- do Marka 18.02.04, 22:45 hahaha , ale oszczędny w słowach. Lx Odpowiedz Link
marialudwika Re: Wyobrazenia a rzeczywistość- do Marka 18.02.04, 23:08 Niektore osoby mialam szczescie zobaczyc i wygladaja wg moich wyobrazen!!Inne moge okreslic wg charakteru i troche na nosa...Ale poczekam na album!!!Pozdro ml-intuicyjna czasem!! Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wyobrazenia a rzeczywistość- do Marka 18.02.04, 23:13 Ja znam tylko Bodzia - od razu wiedziałam, że to on. Ze zdjęć znałam Edekę (spotkanie z J.Chmielewską) a teraz Mark i fragmenty Feline. Jestem bardzo podekscytowana tym, co będzie dalej) Odpowiedz Link
lablafox Re: Wyobrazenia a rzeczywistość- do Marka 18.02.04, 23:21 ML też sobie wyobrażałam inaczej, nie wiem dlaczego , ale jako ciemnowłosą , krótką z fryzurą . Głodnego jako wysokiego faceta ( tak min 184), trochę łysiejącego , z brzuszkiem. Ciebie Wędrowcze jako "przystojną " dziewczynę z krótką , prostą fryzurką. Bepeef jako potężną blondynę. Załamałam się , same nie trafione typy, mówię o tych , których miałam przyjemność zobaczyć. Lx Odpowiedz Link
ada296 Re: Wyobrazenia a rzeczywistość- do Marka 18.02.04, 23:24 to Głodny nie jest łysiejący i z brzuszkiem ?? Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wyobrazenia a rzeczywistość- do Marka 18.02.04, 23:24 Gdzie mnie widziałaś????? Odpowiedz Link
lablafox Re: Wyobrazenia a rzeczywistość- do Wędrowca 18.02.04, 23:34 Oczyma mojej wyobraźni tak Cie widziałam. Adę natomiast jako wysoką, szczupłą szatynkę, z włosami powiewającymi podczas jej dość szybkiego poruszania się .Będzie to chyba jednak blondynka ok. 160 . Tak mi się teraz wydaje. Lx Odpowiedz Link
ada296 Lx 18.02.04, 23:40 kiedyś szczupłą teraz farbowana blondynka 160 podaję we wszelkich formularzach ale pewnie mam ciut mniej Odpowiedz Link
lablafox Re: do ML 18.02.04, 23:57 Nie wiem . Marka i Felina udało mi się zobaczyć w albumie Feline, teraz nie widzę tam nic. Twoje zdjęcie oraz zdjęcie em_em widziałam na priva, Bepeef widziałam na żywo. Na bazie tego co widziałam doszłam do wniosku ,że mi nic nie pasuje. Lx Odpowiedz Link
lablafox Re: do ML 19.02.04, 00:07 Jeszcze nie ma - ja ja widziałam tylko oczyma duszy swojej. Lx Odpowiedz Link
foxal Re: Podbudowac wyobraznie 19.02.04, 22:18 Zeby ulatwic tej wyobrazni nalezy podac chocby dwie dane a mianowicie wage i wzrost. Przy takim minimum latwiej jest popuscic wodze swojej wyobrazni. Bepeef napisala, ze mnie sobie wyobraza jako grubego, bo pisalem o przygotowaniu pierogow na wigilje. Po przeczytaniu pobieglem i stanalem przed lustrem w profilu, sprawdzic czy jestem bardzo szczuply, szczuply, normalny, gruby czy bardzo gruby. Po namysle doszedlem do wniosku, ze zadne z okreslen nie pasuje, bo nawet moja mam zawsze mowila, ze dobrze wygladam, bo nigdy nie bylem przerazliwie chudy. Jaki wiec jestem? Waze 82 kg w ubraniu i mierze 172 cm bosso. Wedlug tabeli zdrowej wagi przy moim wzroscie, powinienem wazyc 72 kg. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Podbudowac wyobraznie 19.02.04, 23:59 Podam,choc sie wstydze!!47 kg i 163cm ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: ML cd 20.02.04, 00:27 obie jestesmy drobinki!!!!mala kobietko,czy wiesz....Jak to bylo dalej??? Pozdrowka ml Odpowiedz Link