marialudwika 25.02.04, 13:57 Warum,wyslalam za Toba "list gonczy",ale O reakcji...Czy obrazilas sie na nas? Jestes tutaj od najpierwszych poczatkow,wiec wyjasnij cos!Zaczynam sie o Ciebie niepokoic!!!Pozdrawiam. ml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: GDZIE JEST WARUM????? 25.02.04, 18:22 Warum chce narazie "pozostac w strefie cienia",ale wyslalam jej kluczyk do albumu, moze to ja sciagnie spowrotem. jesli nie, to uszanujemy decyzje - mam nadzieje? Odpowiedz Link
warum Re: GDZIE JEST WARUM????? 25.02.04, 19:03 ML- ko zyje, dzieki za pamiec, chwilowo nie mma nic madrego do napisania. pozdrawiam serdecznie - dla mnie zaskoczeniem byly wszystkie twarze, ale... nie na tyle,zebym uwazala, ze ktos nie pasuje do mojego o nim wyobrazenia. Poszukam " twarzowej " fotki i dolacze za jakis czas- mam nadzieje, ze wkrotce. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: GDZIE JEST WARUM????? 25.02.04, 19:09 Witaj Warum. Dobrze, że wróciłaś Uwolnić Szczecin od Jurczyka Odpowiedz Link
mammaja Re: GDZIE JEST WARUM????? 25.02.04, 19:17 Bardzo nam brakuje tej rownowagi geograficznej jak ciebie nie ma! I nie tylko geograficznej. Odpowiedz Link
marialudwika Re: GDZIE JEST WARUM????? 25.02.04, 21:04 Hej Warum,fajnie,ze powrocilas!!!Pozdro ml Odpowiedz Link