40plus 02.10.10, 01:07 życzę Ci gwiazdki z nieba, oceanu radości, niegasnącego optymizmu, błękitu nieba nad głową i szczęścia niczym niezmąconego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Fed, jaskółko nasza 02.10.10, 10:17 Wszystkiego naj, naj, naj, Fedo! Niech Ci się spełniają marzenia i plany, a wokół obfitują miłość i przyjaźń. Piniondza, uśmiechu, i czego jeszcze sobie zażyczysz. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Fed, jaskółko nasza 02.10.10, 10:25 To już tak od rana? No bardzom wzruszona i dziękuję serdecznie)) Odpowiedz Link
bbetka Re: Fed, jaskółko nasza 02.10.10, 11:49 Pomyślności wszelkiej i radości wielkiej, obowiązków niewiele a zdrowia wręcz przeciwnie Odpowiedz Link
mammaja Re: Fed, jaskółko nasza 02.10.10, 12:30 No nie wiedzialam - ale zyczenia z głebi najgoretszej przyjażni posyłam. Zadnych dołow - tylko w góre Buziaki serdeczne! Odpowiedz Link
monia.i Re: Fed, jaskółko nasza 02.10.10, 13:49 Uściski dla kochanej Fed I najlepsze życzenia - zdowia, mamony w sam raz no i od czasu do czasu trochę czasu tylko i wyłącznie dla siebie Buziaki! Odpowiedz Link
dado11 Re: Fed, jaskółko nasza 02.10.10, 14:30 Taaaakkk, taaakk, Słoneczko-Kuzyneczko, uśmiechu, fajności na codzień, radości z okoliczności i zdróweczka, a resztę wypowiem osobiście))))) całuję d. Odpowiedz Link
joujou Re: Fed, jaskółko nasza 02.10.10, 20:15 W tym Dniu, ściskam Cię baaaardzo mocno życząc spełnienia wszystkich marzeń! <a href="https://www.youtube.com/watch?v=SqN6Q_wnpjI&feature=player_embedded">niech nam żyje Sto Lat> Odpowiedz Link
joujou Re: Fed, jaskółko nasza 02.10.10, 20:16 jeszcze raz: www.youtube.com/watch?v=SqN6Q_wnpjI&feature=player_embedded i jeszcze jeden i jeszcze raz Odpowiedz Link
marguyu Re: Fed, jaskółko nasza 03.10.10, 02:02 To i ja sie dolacze do zyczen szczescia i zdrowia i wszystkiego czego sobie fedorczykowa dusza zapragnie. Zyczenia skromnym polnym kwieciem okrasze i winem ze starej piwnicy Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Fed, jaskółko nasza 03.10.10, 10:46 No prosze nawet na barana Rotszylda zasłużyłam sobie) Raz jeszcze dziękuję!!! Odpowiedz Link
verbena1 Re: Fed, jaskółko nasza 03.10.10, 18:29 Nie wiem z jakiej okazji nasza Jaskoleczka swietuje - Urodziny? Wszystko jedno. Fed, niech Ci sie szczesci rodzinnie, zawodowo, uczuciowo i towarzysko. Reszta sie sama ulozy. Sciskam Odpowiedz Link
fettinia Re: Fed, jaskółko nasza 04.10.10, 09:32 Ooo to jeszcze jaBedziesz caly tydzien swietowacNajlepszego Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Fed, jaskółko nasza 04.10.10, 08:11 Przyjmij i ode mnie życzenia jasnych dni i ciepła w sercu. Przepraszam, żem spóźniona, alem tu przez dwa dni nie zaglądała. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Fed, jaskółko nasza 04.10.10, 11:49 Fed ... najlepsze życzenia Wspaniała Kobieto Ula Odpowiedz Link