Dodaj do ulubionych

Imieniny Fedorczyk

24.05.12, 16:42
Są czy nie, posyłam Najlepsze życzenia, a co, nawet dwa razy w roku mogę Joasi pozyczyć !

http://images35.fotosik.pl/779/921c2621fc7f1fc6med.jpg
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 16:48
      Wprawdzie życzenia na wątku Dadowym już składałyśmy, ale dobrego nigdy za wiele. smile
      Wszystkiego najnajnaj. smile
      • jan.kran Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 17:02
        Fed serdecznie bardzo Ci zycze zdrowia , worka pieniedzy , pociechy z Rodziny, wspanialych podrozy , ksiazek , koncertow ... zeby Ci sie dobrze i szczesliwie wiodlo !!!
        Ula
    • felinecaline Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 17:32
      A ja ...bym chciala, zeby Fedo mnie pozyczyla - troche ze swojej dynamiki, zaradnosci, entuzjazmu, sily przebicia, humoru i "fogla".
      I dlatego zycze Jej, zeby zasoby powyzszych walorow, ktorymi do tej pory dysponuje nigdy nie "topnialy" a wrecz przeciwnie, bys byla nimi "naladowana" niezmiennie, jak do tej pory .
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mf/ji/cvpa/aCbex4h3ci35mwjakB.jpg.
    • joujou Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 20:07
      Fedorczyku Kochany,chciałabym Ci tylko życzyć,by wszystkie życzenia moich przedpiszczyń Ci się spełniły! Buziaczki i miłego wieczoru Ci życzę!
      • lablenka_x Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 20:42

Wpadam, obściskiwuję Cię mocno i obcałowywuję(wycieraj sie dyskretnie,plizzzz)wink
        Wszystkiego czego życzono Tobie przede mną i tradycyjnie zdrowia,zdrowia,zdrowia.
        • fedorczyk4 Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 20:46
          Wzruszyłyście mniesmile)
          Bardzo, bardzo dziękuję!!!!
          • monia.i Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 21:22
            I ja też, i ja też smile Gorrrąco ściskam - niech Ci się marzenia pospełniają ślicznie smile
          • ewelina10 Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 21:27
            Fed, oczywiście mają ci się spełnić wszystkie życzenia przedpiszczyń, ale ja najbardziej życzę ci tego wspaniałego, wyważonego poczucia humoru "do życia" którym tak mi nieustająco imponujesz na forum.

A swoją drogą czy wy dziewczyny z tymi "obok siebie" imieninami zaplanowałyście w swojej rodzinie tak na zamówienie ? wink
            • goskaa.l Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 23:29
              Jeszcze zdążyłam przed północą!
              Może i dziwne, ale dopiero teraz dowiedziałam si,e o imieniu Fed. A wróciłam właśnie niedawno od osiemdziesięciolatki o tym imieniu (podreptałam z flaszeczką czerwonego wina).
              Fed, życze Ci nieprzemijającego poczucia humoru, i coby Ci nie ubywało z upływem lat energii, którą wydajesz się tryskać jak niezbyt wiele znanych mi osób.
              Przyjmij słowa sympatii, tym bardziej, że nie znamy się inaczej niż wirtualnie.
          • witekjs Re: Imieniny Fedorczyk 24.05.12, 23:45
            Miła Fedo, cieszę się, że jeszcze przed 24.00 zdążę przesłać Ci bardzo życzliwe i ciepłe życzenia szczęścia i radości, nie tylko w dniu Twego Święta.
            Pozdrawiam serdecznie. Witek }:-})=
            • foxie777 Re: Imieniny Fedorczyk 25.05.12, 03:27
              Ja Ci Fedorczyk zycze zdrowka,bo jak to jest to inne sprawy same sie
              ukladaja.
              buziaki
              foxie tropikalna
              • fedorczyk4 Re: Imieniny Fedorczyk 25.05.12, 10:36
                No co Ty Gośka nie wiedziałaś, że mi Zuzanna? wink)))))
                Jeszcze raz, tym razem już ze łzami w oczach dziękuję za życzenia i dodam, że nie umawiając się ale: Dado zaczyna urodzinami, potem ja, potem moja Dziecinka (dzisiaj) a propos czy to też nie Twoje Lx?, a jutro Mała Czarna. Taki tydzień który w tym roku wieńczy Dzień Matki który we Francji obchodzony jest w ostatnia niedzielę maja. I jak ja się mam odchudzać? No jak?
                • bbetka Re: Imieniny Fedorczyk 25.05.12, 12:24
                  Spóźnionego kwiatka dołączam wraz z całym worem serdeczności wszelakiej smile
                  Co do atrakcyjności daty potwierdzam - wczoraj mój chłop także świętował - jubilatem był smile półokrągłym big_grin
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/fa/ff/reof/DFk4e5EVXu8tVeS4kX.jpg
    • luiza-w-ogrodzie Re: Imieniny Fedorczyk 25.05.12, 12:49
      Przepraszam za spoznienie, ale i spoznione zyczenia moga byc szczere, prawda? Zycze wiec Tobie utrzymania tej nadzwyczajnej pogody ducha i niespozytej energii, ktore sa widoczne nawet poprzez forum, a co dopiero na zywo! Wszystkie inne zyczenia prosze kierowac do zalaczonej australijskiej biedronki, zeby je poniosla gdzie trzeba na swoich skrzydelkach:

http://images6.fotosik.pl/450/a557343099f007f9med.jpg

Luiza-w-Ogrodzie
      Forum AUSTRALIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka