jutka1 06.10.04, 19:06 ..... Jutki i Goscia.... za chwile wejdziemy pod innym nickiem, tymczasowym, dla was zalozonym )))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka-i-ertes Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 06.10.04, 19:13 Haaaalloooooooo ))))))))))))) Pozdrawiamy z Paryza!!! ))) Ertesik wizytuje w drodze z PL do Kalifornii.. Pijemy wino i plotkujemy... Nie o was ofkors )))) CMOKI CMOKI CMOKI CMOKI !!!!!!!!! jutka-i-ertes )))) Odpowiedz Link
warum Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 06.10.04, 19:15 Jutka! szybko kabluj jak przystojny jest ertes??? do kogo podobny? i odcmokaj mu z kraju)))))) Odpowiedz Link
ertes Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 06.10.04, 19:26 Jestem superprzystojny i nieskromny. Odpowiedz Link
witekjs Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 06.10.04, 19:29 Nigdy nie byłem w Paryżu i jestem już po pięknych wakacjach na Kaszubach. Z przyjemnością Was przeczytałem i przesyłam uściski. Wipiję za Wasze zdrowie lamkę wina. Bawcie się dobrze!!!!! Pozdrawiam. Witek }:-})= Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 06.10.04, 19:35 Witajcie połączeni współforumowicze Ertes, pozdrawiam na europejskiej ziemi Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 06.10.04, 19:43 Polaczeni nie-polaczeni, idziemy jesc kolacje i wrocimy potem )))))) OSWIADCZENIE!!!!! : Z Ertesem laczy nas czysta i platoniczna przyjazn od lat 2!!! Internetowo ofkors.. Za wszystko odpowiedzialnosci nie ponosimy... Paris by night!!! idziemy zdobywac!!!!! ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Ach te nogi!!!!! 06.10.04, 19:34 warum napisała: > Jutka! szybko kabluj jak przystojny jest ertes??? do kogo podobny? i odcmokaj > mu z kraju)))))) *********** Ertes jest mega-przystojny. Skrzyzowanie George'a Clooney, Jeremy Irons'a i Sean'a Connory )))))) A te nogi!!!!! Ach te nogi !!!!!!!! )) Wyzszy ode mnie o pol metra.... Chyba lozko jest za krotkie ))))))))))) PS. Nie dzielimy lozka - mam pokoj dla Gosci!!!!!! Odpowiedz Link
oqo Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 06.10.04, 20:28 jutka-i-ertes napisał: > Haaaalloooooooo ))))))))))))) > > Pozdrawiamy z Paryza!!! ))) > Ertesik wizytuje w drodze z PL do Kalifornii.. Pijemy wino i plotkujemy... Nie > o > was ofkors )))) > > CMOKI CMOKI CMOKI CMOKI !!!!!!!!! > > jutka-i-ertes )))) -------------------------------------- cieplutko się zrobiło jakoś i to nie z powodu temperatury mocno dodatniej lecz atmosfery z którą podzieliliście się z nami powodując wiosenny zawrót głowy i miłe przywołując wspomnienia....tak trzymać Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 06.10.04, 19:40 Wychylam lampkę winka za Wasze zdrówko Odpowiedz Link
verbena1 Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 06.10.04, 19:47 Jutko, chyba nie spedzicie calego wieczora przy koputerze ? Paryz noca musi byc piekny,te wszystkie kafejki,knajpki,och, zazdroszcze. Nie bedzie czasu na sen wiec nie martw sie o lozko! Bawcie sie dobrze! Odpowiedz Link
ada296 Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 06.10.04, 20:24 Jutka bawcie się wspaniale skoro Ertes taki przystojniak to ucałuj Go ode mnie ale bardzo delikatnie pozdrawiam Odpowiedz Link
a.erie A ja ciesze sie z waszego spotkania :) 06.10.04, 20:15 Fajnie jest stanac oko w oko z netowa znajomoscia. Przezylam takie spotkanie rok temu . Wspaniale uczucie Bawcie sie dobrze ! Odpowiedz Link
lablafox Re: A ja ciesze sie z waszego spotkania :) 06.10.04, 21:17 Wpadłam na krótko , a tu takie nowiny. Pozdrawiam , też cmokuję. Bawcie się dobrze , z dala od komputera. Ja niestety ...do roboty, mimo póżnej godziny , nie może czekać , bo się popsuje. Znikam . Odpowiedz Link
mammaja Re: A ja ciesze sie z waszego spotkania :) 06.10.04, 21:30 ale dali czadu! No zazdrosc to brzydkie uczucie,wiec przynajmniej ciesze sie wraz z wami i widze oczyma duszy te paryskie igraszki! Odpowiedz Link
marialudwika Re: A ja ciesze sie z waszego spotkania :) 06.10.04, 21:33 Milych szalenstw!!! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 07.10.04, 11:29 Wielkie dzieki za wszystkie mile slowa i toasty ))) Wprawdzie podczas dnia jestesmy rozlaczeni, ale wieczorem kontynuujemy konsumpcje i rozmowy... wszystkie pozdrowienia przekazane, od Ady delikatny buziak rowniez , spalo sie dobrze (osobno!!!!), fajno jest, a do tego slonce swieci.... )))))) CDN.... Odpowiedz Link
jutka1 Re: CDN ... 07.10.04, 14:16 a.erie napisała: > jaki ciag? POciag? ******** ))))) nienienienienie.... ciag przygod, znaczysie, co ja to chcialam powiedziec??... )) Odpowiedz Link
jan.kran Re: CDN ... 07.10.04, 19:54 Sciskam i czekam z napiecim na c.d... Paryz to moze nie az CA ale tez milo ,nespa Ertes ? K. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Jan.kran 07.10.04, 20:07 Witaj przedstawicielko chłodnej Skandynawii. Z tych stron jeszcze nie mieliśmy współforumowiczów. Zostań z nami Odpowiedz Link
no_no Re: Jan.kran 07.10.04, 20:14 Jan? Kran?....hmmm, cosik mi się wydawało zawsze, że to rodzaj męski) No - menski też Odpowiedz Link
jan.kran Re: Jan.kran 07.10.04, 20:17 no_no napisał: > Jan? Kran?....hmmm, cosik mi się wydawało zawsze, że to rodzaj męski) > > > No - menski też Oszustwo i tyle... kolejne internetowe. Jestem kobieta, przepraszam )) A w Skandynawii mieszkam , ciekawe skad mozna to odczytac po moim nick :-pppp K. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Jan.kran 07.10.04, 20:20 Moja miłość do krajów północy kieruje mnie czasami forum skandynawskiego. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Jan.kran 07.10.04, 20:34 wedrowiec2 napisała: > Moja miłość do krajów północy kieruje mnie czasami forum skandynawskiego. Sa dwa... Skandynawia i Norwegia. Bywam na obu )) K. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jan.kran 07.10.04, 22:52 bardzo przepraszam, ale to jest moj watek o moim spotkaniu z ertesem. prosze na temat, niekoniecznie na swoj. dziekuje. Odpowiedz Link
jowoj Re: Jan.kran 07.10.04, 22:56 Cześć Jutka. Tak szybko wróciłas? ****************** Wszyscy myślą o sobie, tylko ja myślę o mnie. Odpowiedz Link
jutka1 Szybko? 07.10.04, 22:58 Czesc Wojciechu Co znaczy szybko? Do rana mielismy sie wloczyc?? )) Odpowiedz Link
no_no Re: Jan.kran 07.10.04, 20:21 Z lekka się pogubiłem)) Ale nic to. Ważne, że w ogóle jesteś No - Jasia jestem Odpowiedz Link
marialudwika Re: Jan.kran 07.10.04, 21:15 Witam jeszcze jedna kobiete,ukryta za meskim pseudonimem ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 07.10.04, 22:57 Bylismy na kolacji w mojej ukochanje knajpce. Wlasciciel, konstatuje, wiecej pije - mimo wrzodow na zoladku... Zona jego niezbyt zadowolona z takiego obrotu wszech-rzeczy. Jedzenie b.z. dobre - jedlismy tatara przyrzadzonego na francuska modle tzn. juz w kuchni zmieszanego z kaparami, cebulka, musztarda dijon... (wegetarian przepraszam Ertes po calym dniu lazenia po miescie troche zmeczony. Ja mniej. Pozdrawiamy i do jutra Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 07.10.04, 23:00 jowoj napisał: > Już uciekasz? ********** Nie uciekam Jestem Odpowiedz Link
jowoj Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 07.10.04, 23:02 Oglądałem program Lisa. Mało w nim zawodowca Odpowiedz Link
jan.kran Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 08.10.04, 19:51 jowoj napisał: > Oglądałem program Lisa. Mało w nim zawodowca Przypominam prosbe Jutki )) Nie zasmiecac Jej wontku ))) A Lisa lubie srednio.... K. Skandynawski. Odpowiedz Link
no_no Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 08.10.04, 20:05 jan.kran napisała: > jowoj napisał: > > > Oglądałem program Lisa. Mało w nim zawodowca > > > Przypominam prosbe Jutki )) Nie zasmiecac Jej wontku ))) ______________ Zaśmiecajcie)), spokojnie, Jutka wcześniej - w jednym z postów stwierdziła, że nie ma żadnych wątów No - Pomorski Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 08.10.04, 22:56 no_no napisał: > Zaśmiecajcie)), spokojnie, Jutka wcześniej - w jednym z postów stwierdziła, > że nie ma żadnych wątów ********* Do ciebie nie mam, no_no Ale wątek jest moj i prosze nie zasmiecac. Jeszcze nie poznales gniewu jutki... poznac nie chcesz... Odpowiedz Link
marialudwika Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 07.10.04, 23:05 A ja o Lisie zapomnialam... Widze,ze niewiele stracilam! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 07.10.04, 23:09 Niewiele straciłas.Zapomniałem Ci przypomnieć Tumult był na temat: mamy wyjść z Iraku, czy nie. Powinno być: teza, antyteza, synteza. Niestety, po raz drugi u Lisa o syntezie mowy nie było ;-( Odpowiedz Link
ertes Re: Pozdrowienia od..... :-))))))) 08.10.04, 09:59 Dziekuje za delikatne okreslenie stanu zupelnego padniecia na nos Odpowiedz Link
jutka1 Plany na dzisiaj... 09.10.04, 09:42 Najpierw idziemy na targ .. Potem na Montmartre na festyn winobrania (ten, na ktory juz tydzien temu poszlam, pomyliwszy week-end'y Wieczorem przyjda goscie na kolacje I tyle ..... Odpowiedz Link
marialudwika Re: Plany na dzisiaj... 09.10.04, 10:19 Spotkanie ze znajomymi,polaczone z wczesym obiadem,spacer po miescie a po poludniu spacer po "wlasnym" pieknym jesiennym parku. ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Plany na dzisiaj... 09.10.04, 12:44 Juz po targu... Wychodzi, ze kolacja bedzie wloska: kupilismy domowej roboty makarony i pesto, karczochy marynowane, ruccole na salate, pecorino (? twardy ser z pieprzem) i gorgonzole... Leje, musimy chyba przeczekac zanim sie na Montmartre wypuscimy... Odpowiedz Link
antyproton Re: Plany na dzisiaj... 09.10.04, 12:54 He ,he , he jak tak go bedziesz goscic , to Ertes nigdy do domu nie pojedzie )) Pecorino jest to ser z mleka owczego.Z pieprzem jeszcze nie widzialem , ale jest tyle odmian .... A ja wlasnie skonczylem czyscic cozze . (Malze) . Co za paskudna praca ! Chyba wymysle jakas maszyne "pulikoc" , ktora to wszystko sama zrobi. Na obiad - peppata di cozze - malze z olejem , cytryna i ciut pieprzu. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Plany na dzisiaj... 10.10.04, 08:41 Gosc pojechal na lotnisko Neutrino, kolacja byla pyszna!!! J. Odpowiedz Link
ertes Re: Plany na dzisiaj... 11.10.04, 03:53 Jestem juz w domu i to pomimo ewakuacji aeroportu CDG w godzinach rannych. Paryz piekny, Jutka wspaniala ))) a dorsz doskonaly. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Plany na dzisiaj... 11.10.04, 15:31 Ertesie, jaka ewakuacja CDG, cogdziejak? Chcialam tylko oficjalnie i publicznie napisac. Jestes super, i przyjemnosc goszczenia cie byla wielka. O! )) Odpowiedz Link
ertes Re: Plany na dzisiaj... 11.10.04, 18:32 Gdy juz znalazlem Air Tahiti Nui stanowisko, ustawilem sie w kolejce przylecieli policjanci i wywalili wszystkich na zewnatrz z duzej czesci lotniska. Trwalo to z 30 minut i potem poszlo gladko. Takich tlumow jak na CDG to jeszcze nie widzialem. Ale wszystko szlo dosc sprawnie. Zdecydowanie za krotko tam bylem Odpowiedz Link
jutka1 Re: Plany na dzisiaj... 11.10.04, 21:27 ertes napisał: > Zdecydowanie za krotko tam bylem ********** you may say THAT again, Hon ! Odpowiedz Link