Dodaj do ulubionych

My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31

15.11.04, 17:31
Otwieram kontynuacje...

Gadalismy o sekretnych projektach, o optymizmie dla Wojciecha, oddawaniu
nadwyzek przez Ruda, i o jakiejs piosence (o ktorej ja tez nie mam pojecia,
Kumo...)

Wieczorkiem wroce do Szanownych Panstwa - ide zalatwic naprawe drzwiczek od
stereo, potem chyba sobie zrobie zupe z duza iloscia czosnku, bo cos mnie
bierze. Nie moge teraz sie rozchorowac, za duzo mam na glowie.

bajubaj

Wasza (zaganiana) Elena ;-D
Obserwuj wątek
    • jutka1 i jeszcze gadalismy ..... 15.11.04, 17:34
      ... o kreowaniu (sie).. No_no byl wypytywany w temacie golizny, a sam
      wypytywal ML o doswiadczenia z netowymi randkami smile

E. ;-D
      • marialudwika Re: i jeszcze gadalismy ..... 15.11.04, 17:53
        Alez ja z netowymi randkami wogole /jeszcze/ nie mam doswiadczenia!!!
        Mialam na mysli LAT zwiazki smile))))
        ml
      • ewapf Olsniona..... 15.11.04, 19:04
        Olsniewasz mnie, Wojciechu niesmialo napomkne, kontynuujac temat o lekturach...
        • jowoj Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:07
          To się nazywa kreowanie wink)A dlaczego "nieśmiało", i czym "olśniewam"? wink))
          • ewapf Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:13
            Ad.1. Niesmialo, bo ja tak mam.
            Ad.2. Nie sprecyzuje, w mysl reguly "determinatio est negatio".
            Krotko mowiac - wykrecam sie
            • jowoj Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:18
              Ad2. Nie lubię czytać Spinozy. Zresztą, już Duns Szkot stwierdzał, iż ten fakt,
              że Sokrates nie jest Platonem ani Caliasem, nic nie mówi o tym, co czyni
              Sokratesa Sokratesem. Zresztą negacja nie może być dowolna, musi ona należeć do
              tej samej dziedziny lub jej odmiany wink))
            • jutka1 Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:18
              Wojciechowi trzeba odpowiadac na pytania... smile

(ja mam dyspense wink

E. wink
              • jowoj Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:20
                Tyś rzekła! wink))
                • marialudwika Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:23
                  Przysluchuje sie tym rozmowom,na udzial brak mi dzis energii..
                  Sama siebie od nich "dyspensuje",moje komorki glejowe dzis zanikly..
                  ml
                  • ewapf Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:25
                    marialudwika napisała:

> Przysluchuje sie tym rozmowom,na udzial brak mi dzis energii..
                    > Sama siebie od nich "dyspensuje",moje komorki glejowe dzis zanikly..
                    > ml

Przybywaj ML, rozsiadz sie. To takie ple,ple,ple...
                • jutka1 To wy sobie gadajcie o filozofach..... 15.11.04, 19:31
                  .... a ja zjem zupe i naleje sobie brouilly (ilosc butelek z dostawy topnieje...
                  wink)

tak mi sie skojarzylo... nie zgadzam sie, ze wiedziec co jest dobre powoduje, ze
                  sie dobrze robi.

ups, telefon dzwoni. wroce za chwile smile

E. wink
              • ewapf Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:24
                Oj, juz widze Szwagierko, ze trzeba. Bo zmiazdzyc moze. Grajotka naprawione?
                • jowoj Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:26
                  Co naprawione? Nie miażdżę, tulę do siebie serdecznie. Tak mam wink)
                  • ewapf Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:28
                    jowoj napisał:

> Co naprawione? Nie miażdżę, tulę do siebie serdecznie. Tak mam wink)

grajotka stereo Jutki. Chyba cos miala naprawiac? Albo ja nic nie rozumiem
                    • jowoj Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:30
                      Grajotka stereo! Fajne wink
                      • jutka1 Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 20:22
                        Otwieram wieczornie smile

Raportuje, ze zupa byla niedobra. Bleee.
                        (z proszku, to jak miala byc dobra ja sie pytam? mam nauczke - lenistwo nie poplaca)

Pare olsnionych wywoluje na parkiet, czyli do gadania smile))

Reszte Grona tez zapraszam.

Wasza (wieczorowa pora w czarnym bucie blondynka-wannabe) Elena ;-D
                        • jowoj Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 20:52
                          Obecny!
                          • ewapf Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 20:59
                            jowoj napisał:

> Obecny!

Jak zawsze niezawodna, kuzynko
                            • jutka1 Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:03
                              Ciagle jestes (niesmialo) Olsniona, Kuzynko droga? smile))

Ten nasz Wojciech to jednak kawal diamentu, co?

Wasza (olsniona z innego powodu) Elena ;-D
                              • ewapf Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:05
                                jutka1 napisała:

> Ciagle jestes (niesmialo) Olsniona, Kuzynko droga? smile))
                                >
                                > Ten nasz Wojciech to jednak kawal diamentu, co?
                                >
                                > Wasza (olsniona z innego powodu) Elena ;-D
                                >

Mam jednakowoz niesmiale podejrzenia, ze 'taki dzieckiem sie nie zajmie, tylko
                                mysli o Einsteinie'...
                              • jowoj Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:10
                                Jedynie kawałeczek. Do tego nie oszlifowany. A dzieckami już się nie zajmuję.
                                Ten etap uważam za zamknięty winkDziecięcia poszły w las...smile
                                • ewapf Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:14
                                  jowoj napisał:

> Jedynie kawałeczek. Do tego nie oszlifowany. A dzieckami już się nie zajmuję.
                                  > Ten etap uważam za zamknięty winkDziecięcia poszły w las...smile

Jak przychodzi co do czego to ONI tak zawsze. SzanownE (!!) Panstwo łasawie
                                  pozwoli do kacika wspomnien. W Dzisiejkach James Bond wlaczyl grajotko... i co
                                  daje!!!!
                                  • jowoj Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:17
                                    Daje? Strzeż się szpiegów, nawet jak przynoszą dary wink
                                    • ewapf Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:22
                                      to, co ja zrobie , zem taka naiwna. Uderzyl w czule miejsce.

Witam Moniu i 007
                          • jutka1 Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:02
                            Wojciechu, powiedz prosze, jak by sie tu na cos wykreowac?

Na blondynke - za pozno. Na Ajsztajna - nie da rady.

Juz wiem! Wykreuje sie na Znawce Wszech-Rzeczy. Oraz Doradce od spraw
                            wszelakich. Bede sie wypowiadac na wszystkie tematy. Wszyscy mnie beda
                            (musieli!!) szanowac. Ooooooo. Juz sobie sposob na zycie wymyslilam smile)))))

Twoja (znawczyni za piec groszy) Elena ;-D
                            • monia.i Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:06
                              jutka1 napisała:

> Wojciechu, powiedz prosze, jak by sie tu na cos wykreowac?
                              >
                              > Na blondynke - za pozno. Na Ajsztajna - nie da rady.
                              >
                              > Juz wiem! Wykreuje sie na Znawce Wszech-Rzeczy. Oraz Doradce od spraw
                              > wszelakich. Bede sie wypowiadac na wszystkie tematy. Wszyscy mnie beda
                              > (musieli!!) szanowac. Ooooooo. Juz sobie sposob na zycie wymyslilam smile)))))
                              >
                              > Twoja (znawczyni za piec groszy) Elena ;-D
                              >
                            • jowoj Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:06
                              Najpierw zadajesz pytanie, później sama sobie na nie odpowiadasz.A w ogóle mamy
                              w Polsce takiego alfomegowego. To Jaś Marysia Rokita.wink
                            • monia.i Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:10
                              jutka1 napisała:

Juz sobie sposob na zycie wymyslilam smile)))))
                              >
                              > Twoja (znawczyni za piec groszy) Elena ;-D
                              >
                              Opsnął mi się wcześniej palec. Chciałam pochwalić, że jak na fachowca tak
                              wszechstronnego opłata jest jak najbardziej przyzwoita smile
                              Pozdrowionka!smile
                            • 007_bond Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:13

zapowiada sie ciekawie

The fate of all mankind I see
                              Is in the hands of fools.
                              Fripp/McDonald/Lake/Giles
                              • jowoj Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:15
                                Zobaczymy jak się skończy wink Witam wink
                                • 007_bond Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:20

oby nie wbijaniem gwozdzi do trumny wink Witam i Pozdrawiam wink
                                  • jowoj Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:23
                                    I tak w ten sposób wszystko się kończy winkAle na extrema mamy jeszcze czas wink
                                    • 007_bond Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:28

Tez tak mysle.
                                      Witam jeszcze raz wszystkich.

A gdzie jest bond Bond-Girl Elena?
                                      • jowoj Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:30
                                        U mnie wink))))))
                                        • 007_bond Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:36

Oj bedzie awantura.
                                          • ada296 Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:37
                                            witam
                                            ale na krótko
                                            mam plan zasnąć dzisiaj z kurą smile)
                                            z kurami smile))
                                            z kogutami smile)
                                            • jowoj Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:41
                                              Witaj Ada. A dlaczego z kurami spać? Dzień cięzki był? a?
                                              • ada296 Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:42
                                                za mną dzień normalny
                                                ale nic mi się nie chce
                                                to może chociaż pośpię smile
                                            • jutka1 Ada :-) 15.11.04, 21:42
                                              Czesc Adzielcu smile

Wszystko ok u ciebie?

E. smile
                                          • jowoj Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:40
                                            Awantura? Oj nieładnie, nieładnie. Wieczór od awantur zaczynać? Tak można go
                                            skończyć wink
                                    • jutka1 Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:32
                                      Czesc Moniu smile))))

Dobry wieczor, Jimmy big_grin

Ide zobaczyc co na dzisiejkach !smile
                                      • 007_bond Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:37

Ale wracaj szybko bo mamy do pogadania.
                                        • jutka1 Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:41
                                          Jestem, Jimmy smile))

Wojciechowi nie wierz, drazni sie smile Bylam na ksiazkach z dziecinstwa.

Mamy do pogadania, znaczysie awantura, czy chcesz porozmawiac? smile

Twoja (with no qualifiers or qualms) Elena smile
                                          • jowoj Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:43
                                            Wojtek nigdy się nie drażni z nieznajomymi, bo wie, że to się może róznie
                                            skończyć wink
                                          • 007_bond Re: Dobrywieczorbardzo 15.11.04, 21:52

Porozmawiac,narazie,awantura pozniej jak radzi Wojciech.

Do you have guilty conscience?
                                            • jutka1 no to rozmawiajmy :-)))))) 15.11.04, 21:54
                                              No guilt detected so far.
                                              No reason, unless you know something I don't know?

E.
                                              • jowoj Re: no to rozmawiajmy :-)))))) 15.11.04, 21:56
                                                Zapomnieliście polskiego, czy to taki trynd, wicie rozumicie? wink
                                                • jutka1 Re: no to rozmawiajmy :-)))))) 15.11.04, 21:59
                                                  jowoj napisał:

> Zapomnieliście polskiego, czy to taki trynd, wicie rozumicie? wink
                                                  Na widok Bonda zapominam jezyka (ojczystego) w gebie i mowe mi odbiera.... smile))

(Mute mutant) Elena ;-D
                                        • jutka1 no tak 15.11.04, 21:52
                                          007_bond napisał:

> Ale wracaj szybko bo mamy do pogadania.
                                          Najpierw kaze szybko wracac, a potem znika...

Jak to Bond smile

nie poganiaj mnie bo trace oddech... nie poganiaj mnie bo gubie rytm...

Twoja (still no qualifiers and no qualms) Elena ;-D
                                          • 007_bond Re: no tak 15.11.04, 22:03

You are always innocent!

Nie poganiam!

Ja wiem wszystko,oprocz tego czego nie wiem.
                                            • jowoj Re: no tak 15.11.04, 22:06
                                              Hmm... wink
                                            • jutka1 Re: no tak 15.11.04, 22:07
                                              007_bond napisał:

> You are always innocent!
                                              >
                                              > Nie poganiam!
                                              >
                                              > Ja wiem wszystko,oprocz tego czego nie wiem.
                                              Not always sad
                                              Now, yes
                                              Are you innocent? Guilty conscience detected? smile

Ja nie wiem nic.
                                              Oprocz paru rzeczy.
                                              Na jedno wychodzi chyba? smile

Twoja Elena big_grin
                                              • 007_bond Re: no tak 15.11.04, 22:16

Yes, I am innocent!
                                                I am clean!

Mowilem ze bedzie awantura,ale tym slodsze bedzie pogodzenie sie.

Tak,to prawie na jedno wychodzi.
                                                • jutka1 Re: no tak 15.11.04, 22:22
                                                  Jimmy, nie chce awantury
                                                  Wiesz, ze nawet jako Agentka z torebka pelna TNT jestem pokojowo nastawiona

Wole sie godzic bez uprzedniego klocenia smile)))
                                                  • 007_bond Re: no tak 15.11.04, 22:29

Bez uprzedniego klocenia nie ma godzenia.

Jestes "ekspozywna" dziewczyna,ale pokojowo nastawiona.
                                                    Cieszy mnie.
                                                  • jutka1 Re: no tak 15.11.04, 23:23
                                                    Bond jestem twoja dziewczyna od zarania dziejow albo i dawniej, i takie prawdy
                                                    odkrywasz???
                                                    No wiesz?

Mysli czlowiek, ze ktos go zna, za szpiony razem robili, TNT mocowali, a tu co?

Wasza (zdezorientowana) Elena ;-D
                                                  • 007_bond Re: no tak 15.11.04, 23:37

Lepiej pozno niz wcale.

Za szpiony razem robili - prawda!
                                                    TNT mocowali - prawda,ale nie zawsze wylecialo w powietrze,partactwo tzw.
                                                    Normalnie tego nie robie,ale otrzymasz jednak druga szanse!
                                                    Bedziesz teraz pod moja specjalna opieka!
                                                    Co ja mam z tymi Bond-Girls.
                                                    Bond sie chyba starzeje!
                                                  • jutka1 Re: no tak 15.11.04, 23:41
                                                    007_bond napisał:

> Lepiej pozno niz wcale.
                                                    >
                                                    > Za szpiony razem robili - prawda!
                                                    > TNT mocowali - prawda,ale nie zawsze wylecialo w powietrze,partactwo tzw.
                                                    > Normalnie tego nie robie,ale otrzymasz jednak druga szanse!
                                                    > Bedziesz teraz pod moja specjalna opieka!
                                                    > Co ja mam z tymi Bond-Girls.
                                                    > Bond sie chyba starzeje!
                                                    Pod specjalna opieke z wielka przyjemnoscia (I hope) sie oddaje smile

Ale za te liczbe mnoga przy Bond-Girls dostajesz torebka bezlep!!!
                                                    Ja sie nie dziele!!
                                                    Nio.

Doprawdy, z temy facetoma smile

Twoja (still no qualms) Elena ;-D
                                                  • 007_bond Re: no tak 15.11.04, 23:51

Tak wykorzystujesz druga szanse,co?

Torebka bezlep,torebka pelna TNT?
                                                    Chcesz zebym calkiem stracil glowe?
                                                    A jak Tobie przy tej okazji wpadnie dzazga w oczko?

Jak bedziesz dobra to nie bedzie innych Girls!
                                                  • jutka1 Re: no tak 15.11.04, 23:58
                                                    Oczywiscie ze masz calkiem stracic glowe smile))
                                                    Drzazge w oczko z pokora przyjme

Cytujac chyba Mae West albo Jane Mansfield:
                                                    When I'm good, I'm good. But when I'm bad, I'm really good smile)))))))))

Twoja (no qualms) Elena ;-D
                                                  • 007_bond Re: no tak 16.11.04, 00:09

Z ta dzazga to bym jednak uwazal,to boli!

Exactly the same is with me!
                                                    Just because we co-operate.

no qualms
                                                  • jutka1 Re: no tak 16.11.04, 00:20
                                                    Jimmy, bede oczy odwracac, zeby nie wpadla zadna drzazga smile

Na dobranoc, zanim Morfeusz porwie mnie w ramiona, puszczam Van Morrisona "You
                                                    don't know me" z plyty Days Like This. Beo na caly regulator (praktycznie nie
                                                    mam sasiadow smile))

Sprawuj sie dobrze Jimmy, i milych snow smile

Twoja (no qualms, co-operation is my middle name) Elena ;-D
                                                  • 007_bond Re: no tak 16.11.04, 00:26

Milych snow Partnerko.
                                                    Van Morrisona nie znalazlem,jeszcze nie.
                                                    Poslucham za to
                                                    "The wall on which the prophets wrote
                                                    Is cracking at the seams..."
                                                  • jutka1 Re: no tak 16.11.04, 00:34
                                                    King C. Epitafium
                                                    ....

Dobry gust JB smile)))

Milych snow, my brother in arms and partner in crime smile))))

Twoja (no qualms no regrets) Elena ;-D
                                                  • 007_bond Re: no tak 16.11.04, 00:43

Zawsze trafiasz w czarne.
                                                    Cieszy mnie to.
                                                    Juto popelnimy zbrodnie.
                                                    Dobranoc moja(one and only) Partnerko.
                • jutka1 Re: Olsniona..... 15.11.04, 19:34
                  Tez mi sie grajotka podoba... smile

Sklep zamkneli wczesniej, nie wiem czemu, i pocalowalam klamke sad

Ide jesc zupe smile
    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 15.11.04, 17:51
      Życie to nie teatr

Życie to jest teatr, mówisz ciągle, opowiadasz;
      Maski coraz inne, coraz mylne się zakłada;
      Wszystko to zabawa, wszystko to jest jedna gra
      Przy otwartych i zamkniętych drzwiach.
      To jest gra!

Życie to nie teatr, ja ci na to odpowiadam;
      Życie to nie tylko kolorowa maskarada;
      Życie jest straszniejsze i piękniejsze jeszcze jest;
      Wszystko przy nim blednie, blednie nawet sama śmierć!
      Ty i ja - teatry to są dwa!
      Ty i ja!

Ty - ty prawdziwej nie uronisz łzy.
      Ty najwyżej w górę wznosisz brwi.
      Nawet kiedy źle ci jest, to nie jest źle.
      Bo ty grasz!

Ja - duszę na ramieniu wiecznie mam.
      Cały jestem zbudowany z ran.
      Lecz kaleką nie ja jestem, tylko ty!

Dzisiaj bankiet u artystów, ty się tam wybierasz;
      Gości będzie dużo, nieodstępna tyraliera;
      Flirt i alkohole, może tańce będą też,
      Drzwi otwarte zamkną potem się.
      No i cześć!

Wpadnę tam na chwilę, zanim spuchnie atmosfera;
      Wódki dwie wypiję, potem cicho się pozbieram;
      Wyjdę na ulicę, przy fontannie zmoczę łeb;
      Wyjdę na przestworza, przecudowny stworzę wiersz.
      Ty i ja - teatry to są dwa.
      Ty i ja!

Ty - ty prawdziwej nie uronisz łzy.
      Ty najwyżej w górę wznosisz brwi.
      I niezaraźliwy wcale jest twój śmiech.
      Bo ty grasz!

Ja - duszę na ramieniu wiecznie mam.
      Cały jestem zbudowany z ran.
      Lecz gdy śmieje się, to wkrąg się śmieje świat
      • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 15.11.04, 17:54
        Oczywiście "mój" Stachura to napisał wink)
        • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 15.11.04, 17:59
          jowoj napisał:

> Oczywiście "mój" Stachura to napisał wink)

Jowojku, ja to nawet wiem. Pytalam zas, kto spiewal, ale w miedzyczasie , na
          spacerze przypomnialam sobie. Marek Rozanski - aktor
          • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 15.11.04, 18:01
            Przepraszam, źle odczytałem pytanie. A ja i tak nie wiedziałem kto to śpiewał ;-
            (
            • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 15.11.04, 18:03
              jowoj napisał:

> Przepraszam, źle odczytałem pytanie. A ja i tak nie wiedziałem kto to śpiewał ;
              > -
              > (

nie masz za co przepraszacsmile)))). Zawsze w chwili zaklopotania moglabym
              powiedziec, ze od kobiet wymaga sie NIE TYLKO inteligencji. Usmiecham sie
              przyjaznie.
              • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 15.11.04, 18:07
                ewapf napisała:

> jowoj napisał:
                >
                > > Przepraszam, źle odczytałem pytanie. A ja i tak nie wiedziałem kto to śpi
                > ewał ;
                > > -
                > > (
                >

Poruszylam ten temat tylko dlatego, ze onegdaj spiewano i Stachure, i Kofte, i
                Grochowiaka, na ten przyklad. I komu to przeszkadzalo, powiedzcie moi mili?
                > nie masz za co przepraszacsmile)))). Zawsze w chwili zaklopotania moglabym
                > powiedziec, ze od kobiet wymaga sie NIE TYLKO inteligencji. Usmiecham sie
                > przyjaznie.
                • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 15.11.04, 18:12
                  W moim świecie śpiewają wink
                  • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 15.11.04, 18:17
                    jowoj napisał:

> W moim świecie śpiewają wink

A w moim warcza. Jestem dzisiaj po bardzo 'dusznej" rozmowie z utopijnym
                    socjalista. Niepotrzebnie dalam sie wmanewrowac, dlatego -dla rownowagi -
                    poplote glupotki, jak zawsze. Taka u mnie potrzeba popludniowej konwulsji.
                    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 15.11.04, 18:23
                      zostałaś trockistką? wink)))
                      • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 15.11.04, 18:31
                        smile)))))
    • jutka1 Wtorek 16.11.04, 14:36
      Otwieram.
      Niestety, nie mam tematu. A wlasciwie za duzo tematow.

Wiec (wiem, nie zaczyna sie zdania od "wiec") tylko otworze, a olsnieni i inni
      moga sie dopisac, choc nie musza. Nikt nic w mojej ksiazce nie musi robic.

Biore swoja felerna liste rzeczy do zrobienia i bede sie z nia motac, bo my tu
      sobie czasem zartujemy, ale pewne sprawy zalatwic trzeba.

I tyle
      • jowoj Re: Wtorek 16.11.04, 17:06
        Jutka, podaj jakiś temat! Nie wiem dlaczego, ale dziub mi się uśmiechawink
        • jutka1 Re: Wtorek 16.11.04, 17:20
          Czesc Wojciechu smile

Ja za chwile sie zwijam, wiec gadac za duzo nie bede z powodu kolejnej kolacji
          pozegnalnej, w hinduskiej knajpie niedaleko domu.

Temat kazesz mi znowu wymyslac? Mam.
          Wieczne piora. Takie do pisania. Ja ciagle pisze piorem, nie umiem dlugopisem.
          Mam ich szt. 2 i w obu ciemnofioletowy atrament. Mialam trzy ale w napadzie
          pomrocznosci jasnej oddalam jedno zoltej linie.

Jedno z pior troche przecieka, a ze nim pisze najczesciej, mam reke czesto
          poplamiona na fioletowo wink

I tyle...
          Temat nudny jak flaki z olejem, wiem.

Elena smile
          • jowoj Re: Wtorek 16.11.04, 17:23
            Temat wspaniały! Ja równiez uwielbiam pióra. Ale takie na jakie mam ochotę, są
            niestety poza moim zasięgiem. Wiecznych piór mam kilka. "Lecz to wszystko nie
            to, nie to, nie to, nie o to do diabła nam szło" wink
            • ewapf Re: Wtorek 16.11.04, 17:29
              jowoj napisał:

> Temat wspaniały! Ja równiez uwielbiam pióra. Ale takie na jakie mam ochotę, są
              > niestety poza moim zasięgiem. Wiecznych piór mam kilka. "Lecz to wszystko nie
              > to, nie to, nie to, nie o to do diabła nam szło" wink

Wszystko Ersatz, Wojciechu? nie wierze!!! Witam Pana Parkera z Madamą Waterman
              • jutka1 Re: Wtorek 16.11.04, 17:35
                Witaj Szwagierko smile

Witam sie i zegnam, bo wychodze, ale wroce wieczorem.

E.smile
                • jowoj Re: Wtorek 16.11.04, 17:38
                  Jasne. Wpadniesz i wypadniesz. Jak zawsze wink)
                  • jutka1 Re: Wtorek 16.11.04, 17:41
                    jowoj napisał:

> Jasne. Wpadniesz i wypadniesz. Jak zawsze wink)
                    ha ha ha.... wypadne byle nie z hukiem, nie lubie huku. wink

ty mi na pytanie odpowiadaj, bo przed kolacja sprawdze z domu...
                    • jowoj Re: Wtorek 16.11.04, 17:45
                      jakie pytanie? Aluzju nie poniał wink
                      • ewapf Re: Wtorek 16.11.04, 17:53
                        "ONI", moja droga Kumo nie lubia zadnych pytan!!! "ONI" lubia wrazenia, jakie
                        zostawiaja. (dzisiaj jestem refleksyjna) smile))
            • jutka1 Re: Wtorek 16.11.04, 17:30
              Co to za cytat Wojciechu? nie pamietam ... ;-(

A teraz juz spadam, ide do domu sie przebrac a potem dalej. Ale sprawdze
              odpowiedz na moje pytanie z domu, wiec sie sprezaj.

E. smile
              • ewapf Re: Wtorek 16.11.04, 17:56
                jutka1 napisała:

> Co to za cytat Wojciechu? nie pamietam ... ;-(
                >
                > A teraz juz spadam, ide do domu sie przebrac a potem dalej. Ale sprawdze
                > odpowiedz na moje pytanie z domu, wiec sie sprezaj.
                >
                > E. smile

"Sztuczny miod"; spiewala E. Wojnowska. Na mnie Kumo zawsze mozesz liczyc. Nie
                zostawiam w potzrebie smile))
                >
          • marialudwika Re: Wtorek 16.11.04, 17:28
            Wcale nie nudny!! Do moich dwoch wiecznych pior,ktorymi pisze jestem bardzo
            przywiazana.Nie daj Bog by ktos je osmieli sie uzywac!!
            Jedno pisze bardzo cienko i "na " czarno a drugie miekko i "na" niebiesko.
            Marzylam kiedys o piorze wiecznym w kolorze czerwonym,poprzednie sie
            popsuly...Teraz oba sa granatowe,jedno raczej szafirowe i taki w nim atrament.
            Marki pior Waterman i Parker smile
            Ale sie rozpisalam...
            Pozdrawiam "pogaduszkowcow"
            ml
            • jutka1 Re: Wtorek 16.11.04, 17:33
              Witaj, ML wink

Kiedys mialam "okres czarny" w atramentach, potem "okres zielony".
              Na ciemnofioletowo pisze od ponad 9 lat, czyli od przyjazdu do Paryza, bo
              znalazlam ten atrament w sprzedazy.
            • jowoj Re: Wtorek 16.11.04, 17:33
              Ja mam dwa Parkery i reszta no name ;-( O Watermanie, Pelikanie mogę pomarzyć ;-
              (
    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 17:54
      Polecam film. Piękny (przynajmniej dla mnie)
      tv.onet.pl/2639189,filmtv.html
      • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 17:59
        Widzialam fragmenty (jako zwiastun). dzieki za przypomnienie, ze to juz dzisiaj
        • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:00
          Dla Pani wszystko wink
          • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:01
            Refleksyjnosc mija smile)))
            • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:06
              Wyostrzyłaś się wink))?
              • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:07
                jowoj napisał:

> Wyostrzyłaś się wink))?

a w jakim sensie bys sobie zyczyl?smile))
                • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:09
                  Stałaś się bez osobą bez refleksji wink
                  • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:15
                    jowoj napisał:

> Stałaś się bez osobą bez refleksji wink

Gorzej. Poszlam na chwile zapalic (robie to "higienicznie", tj. w lazience),
                    rzucilam okiem tępo na pólke i zobaczywszy odzywke do wlosow pomyslalam, ze
                    chyba nikt jeszcze nie nazwal tego specyfiku po prostu -"powrót do korzeni".
                    Wybacz pospolitosc mysli-

czekajaca na headhuntera
                    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:18
                      Coś Ty taka złośliwa dzisiaj? winkGdybyś zobaczyła farbę do włosów, twoja uwaga
                      byłaby uzasadniona wink)) Kto czycha na Twoją głowę?
                      • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:22
                        jowoj napisał:

> Coś Ty taka złośliwa dzisiaj? winkGdybyś zobaczyła farbę do włosów, twoja uwaga
                        > byłaby uzasadniona wink)) Kto czycha na Twoją głowę?

Wlasnie chodzi o to, ze oczekuje czyhajacego!!!! To by byla przyjemna robota,
                        wymyslac nazwy. Nieprawdaz?
                        • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:24
                          ewapf napisała:

> jowoj napisał:
                          >
                          > > Coś Ty taka złośliwa dzisiaj? winkGdybyś zobaczyła farbę do włosów, twoja
                          > uwaga
                          > > byłaby uzasadniona wink)) Kto czycha na Twoją głowę?
                          >
                          > Wlasnie chodzi o to, ze oczekuje czyhajacego!!!! To by byla przyjemna robota,
                          > wymyslac nazwy. Nieprawdaz?

Czy piszac o korzeniach dotknelam przypadkiem jakiegos drazliwego tematu?
                          smile))))Hmmmm
                          • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:26
                            Nie, nie dotknęłas. Ale Tobie, to się Freud kłania wink))))))))))))))
                            • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:29
                              jowoj napisał:

> Nie, nie dotknęłas. Ale Tobie, to się Freud kłania wink))))))))))))))

Zaluję, ale nie... smile)))Jest takie powiedzenie dermatologow, ze albo ma sie
                              wlosy, albo jest sie mezczyzna. Kontynuuj psychoanalize!!!
                              • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:32
                                Mam włosy, jestem mencizno. Stanowczo protestuję przeciw insynuacjom wink)
                    • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:33
                      Palisz w lazience Ewo?
                      Moze to i dobry pomysl,przemysle..
                      ml
                      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:34
                        Zalozylam nowy odcinek, przeniescie sie, bo tu ponad setka i sie zapetla...
                      • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:35
                        Zrobię to samo, jak tylko zainstaluje w łazience komputer wink)
    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:12
      Zauważyłaś, że zaginęła nam z forum cała agentura? Jakś nowa misja wyzwalania
      świata?
      • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:17
        jowoj napisał:

> Zauważyłaś, że zaginęła nam z forum cała agentura? Jakś nowa misja wyzwalania
        > świata?

Po nich mozna sie wszystkiego spodziewac.smile)) Na wszelki wypadek badzmy
        ostrozni, moze sie przyczaili?
        • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:19
          A później będą łapać i ewaporować ;-(
          • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:21
            jowoj napisał:

> A później będą łapać i ewaporować ;-(

Skoro ewa..., to juz sie boje.
            • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 31 16.11.04, 18:24
              Tak, bo podejrzewając ich o jakieś niecne czyny, popełniamy zbrodniomyśl wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka