Dodaj do ulubionych

KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94

24.03.05, 18:25
otwieram i już smile
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 18:41
      Juz?
      Czy na zas na pozniej?
      smile
      • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 20:33
        na zaśsmile
        • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 22:05
          czy zas to juz teraz?

tak tylko z ciekawosci pytam... smile))
          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 22:32
            może być teraz smile
            jak przygotowania do świąt ?
            • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 22:37
              przygotowania ok.. smile
              najwazniesze, ze kociak juz jest i - sadzac po mruczeniu i urabianiu ciasta
              lapkami - zadomowila sie w trymiga smile))

poza tym ok smile
              • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 22:41
                opowiedz o kotku
                pewnie juz pisałaś ale niewiele oststnio czytam
                • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 22:51
                  Kotka rasy Maine Coon, czarna z typowymi bezowymi pregami... ma dopiero 4
                  miesiace, a jest juz wieksza, niz koty domowe..
                  Z uszu jej - jak u zbika - peczki wlosow wystaja, jest milusia, odwazna, ciekawa.

Chyba sie zakochalam... wink)
                  • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:03
                    E, no, a? No jak ma na imie, chyba ze tez sie nie doczytalam. Kocham te rase
                    kocia. To sa istne cudy(da?)natury. Pozdro dla Was obu i mruczanka
                    • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:08
                      witaj Fed (bo tak chyba Cię tutaj skrótowo zwą)
                      albo Fedo ?
                      Fedo jest ładniej smile
                      Fedor jest zbyt męskie
                      a skąd ten nick jeśli mi wolno spytać ?
                      • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:16
                        Witaj, pewnie ze wolno. W okresie heroiczno-emigracyjnym mojego zyciorysu
                        odmowiwszy pomocy wszelakiej, poszlam "robic" jako fizyczna sila robocza do
                        fabryki. Bardzo rozbawiony moim porywem ambicji, przyjaciel nazwal mnie
                        fabrycznym Dostojewskim, bylo zbyt szumnie, zrobil sie fabryczny Fiodor i
                        reszta sama sie zrobila. Pracowac w fabryce przestalam Fedorczykiem zostalam.
                        Pozdrawiam serdecznize Ado.
                        • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:20
                          Jutko, bardzo lubie to imie, jak bylam taka mala, mialam ukochana laleczke o
                          tym imieniu. Zupelnie nie umialam sie nia bawic, ale kochalam ja bardzo.
                          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:24
                            Daisy to była narzeczona kaczora Donalda smile
                            kobieta (kaczorzyca) z charakterem smile
                            Twoja kotka też jest charakterna ?
                            na pewno jest w myśl zasady : jaki pan taki kram smile
                            oj da Ci popalić smile
                            • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:27
                              Fedo
                              ładne źródło nickowe smile
                              rozumiem, że teraz nie jesteś fizyczną siłą roboczą w fabryce ?
                              od razu przypomniał mi się przepiękny film "Ziemia obiecana" - takie skojarzenie smile
                            • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:27
                              mniej charakterna ode mnie smile)))

na razie rozpoznaje teren, na kazdym kroku ze mna gadajac smile
                              ja odpowiadam po kociemu, ale to jak gluchy ze slepym: czeski film, nikt nic nie
                              wie smile))))
                              • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:37
                                nauczysz się po kociemu smile
                                to tylko kwestia czasu smile
                                albo ona po ludzku się odezwie
                                ale to chyba mnie prawdopodobne wink
                                • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:40
                                  Wymysla wlasny jezyk, tego jestem pewna. I tak powstanie nowa cywilizacja!
                                  Zazdroszcze Ci szczerze, malo jest tak waloryzujacych, czlowieka rzeczy, jak
                                  pozwolic sie wychowac kociakowi smile)))
                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:45
                                    Adzielcu, Fed.,
                                    ja miaucze, ona miauczy, reaguje na moje wolanie miauczeniem, ale co ja miaucze?
                                    nie wiem smile))
                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:46
                                    hi hi hi
                                    Jutka ułożona przez kota smile
                                    ale przecież każdego można ułożyć smile
                                    • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:51
                                      Jak chlopa mozna ulozyc, to Jutka kotek nie ulozy? smile)))
                                      • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:54
                                        Jutka
                                        Ty przecie jak kot własnymi drogami chadzasz smile
                                        to i tylko kot Cię ułożyć może smile
                                        a chłopa najłatwiej ułożyć
                                        tylko trza się mocno poświęcać przy układaniu smile
                                        • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:55
                                          Albo odwrotnie, to z niewygody sam sie wlasciwie ulozysmile)))
                                          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:59
                                            kurcze...
                                            może masz rację .... smile
                                    • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:53
                                      Ty uwazaj z tym nieswiadomym trsci miauczeniem, bo jeszcze sie wdasz w
                                      polityke, albo jakies intymnosci. Postaraj sie miauczec swiadomie i z
                                      autorytetem. Chyba jednak musze isc spac, bo juz miaucze kretynstwa. Dzisiaj
                                      zafundowalam sobie samochodem Wu-wa Poznan i na abarot. Plus wizyty med. na
                                      miejscu i wyraznie ogarnela mnie mania przesladowcza z kociokwikiem w tle.
                                      • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:00
                                        Fed., z wlasnym kotem o polityce???? Tym bardziej intymnosci????
                                        Eeeee, toz ona wie lepiej smile))))))

Swiadomie i z autorytetem bede!! Hawk!!!

ps. nie miauczysz kretynstw smile))
                                        • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:07
                                          I to jest pocieszajace, ze one wiedza lepiej. Im durniej, czasami sie czuje,
                                          tym bardzij jest mi dobrze spojrzec w kocie oczy. On wie! A propos czy
                                          czytalas ksiazki Lilian Jackson Braun z serii - Le chat qui...-? Jesli nie to
                                          serdecznie polecam. Duza porcja czystej nie tuczacej przyjemnosci z kryminalna
                                          intryga i super kotami.
                                          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:12
                                            Jutka
                                            a jak Ty wyjeżdżać będziesz ?
                                            ze zwierzyńcem ?
                                            • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:14
                                              Ada, wlasnie szukam ofiar do opieki nad kotkiem.. Na dluzsze wyjazdy bede ja
                                              brac
                                          • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:12
                                            czytalam po angielsku!!! smile
                                            Kot, ktory rozmawial z duchami, np. smile))
                    • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 24.03.05, 23:11
                      Daisy ma na imie... to od ostatniej Pani na Zamku w Ksiazu smile))

Cud natury zaiste smile
                      wlasnie po mnie lazi i po klawiaturze skacze smile)

ps. jeszcze w przedszkolu nauczylam sie miauczec i szczekac... przydaje sie --
                      kotka ze mna po kociemu gada i mysli pewnie, zem jej kolezanka czycus? wink)))
                      ale ja nie rozumiem, co ona mowi smile))
                      • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:13
                        Jutek, czy Twoja sygniature nalezy brac doslownie, czy ma tez jakies inne
                        znaczenie?

wink)
                        • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:19
                          Marku smile))

Pierwsza linijka pochodzi z "W oparach absurdu" Tuwima i Slonimskiego.
                          Druga linijka: autentyczny billboard w mojej okolicy smile)))
                          • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:23
                            Hmmm... odpowiedz o pierwszej linijce jest dowodem, zem nieoczytany moron a
                            druga ze u Ciebie jeszcze nie bylem wink
                            • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:28
                              Marku, tylko o drugiej linijce jest faktem smile
                              Ktory, nb, mozna zmienic smile
                          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:25
                            w Zakopanem była taka zachęcająca informacja przypięta byle gdzie pod tytułem:
                            Zrzucanie z dachu i nr telefonu smile
                            to lepsze niż rozwalanie skrzynek smile
                            nie miałam odwagi urwać nr telefonu co by spytać czy usługi na terenie całego
                            kraju i celem spytania czy oni sami na ten dach tych do zrzucenia wciągają...
                            następnego dnia już ogłoszenia nie było sad(

Jutka o paszportach dla krów w tym dziwnym karju słyszałam
                            ale dla kotów ?
                            • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:30
                              Adzielcu, paszport EU dla kotow etc., to chip z informacjami o szczepieniach
                              etc, wszyty w uszko. czy cos w guscie - dowiem sie u weterynarza smile)))
                              • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:32
                                ciekawe jak dostanę paszporty dla moich pcheł ?
                                o chipach słyszałam
                                moja psiapsiólka takie cós swojemu psowi zadała
                                nie wiem po co...
                                • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:37
                                  po to, zeby w ramach UE (za wyjatkiem Wlk. Brytanii, i chyba Irlandii, nie
                                  jestem pewna) moc zwierze bez kwarantanny i kilogramow zaswiadczen przewozic...

A teraz pojde lulu, bo mam niejasne przeczucie, ze mnie kotka o dziwnej porze
                                  obudzi... smile)

Dobranoc, NMi smile
                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:46
                                    śpij słodko Jutka smile
                                    • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 22:46
                                      podnoszę do góry
                                      a sama oddalę się za chwilę by zobaczyć Kroniki portowe na dwójce smile
                                      • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 23:08
                                        Witaj Ado, ciekawe czy Ci sie spodoba. Ja sie wlaczam na mala chwilke, zeby
                                        zrobic Wam pa,pa raczka. Przez najblizszy tydzien nie bede miala pewnie czasu
                                        na wizyty, bo przybywa do mnie bardzo absorbujaca czesc mojej rodziny z bardzo
                                        absorbujacym dziecieciem w wieku lat 4. Bede musiala chronic piersia moje
                                        zwierzeta i wlasny stan umyslu. Trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrawiam i jeszce
                                        raz zycze bardzo szczesliwych Swiat.
                                        • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 23:10
                                          Fedo
                                          będę trzmać kciuki i ciepło o Tobie mysleć smile
                                          na pewno Ci się to przyda wink
                                          • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 23:14
                                            Kochaniutka, dzieki wielkie, bo nawet nie wiesz jak bardzo bedzie mi potrzeba
                                            pozytywnych i zabawnych mysli smile)))
                                            • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 23:47
                                              czyli towarzystwo sie rozeszlo?

szkoda... smile
                                              • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 23:49
                                                E nie calkiem. Ja sie jeszcze plawie w ostatnich minutach molnosci i spokoju.
                                                Witaj Jutkosmile))
                                                • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 23:53
                                                  Salut Fed. smile)
                                                  Plaw sie plaw... czterolatek i zwierzaki? hmmm. Bede przerabiac w przyszlym
                                                  tygodniu z siostrzencem smile

Oj.... Powisle mi sie przypomnialo...
                                                  Znasz rog Dobrej i Smulikowskiego?
                                                  • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 23:55
                                                    Jasne ze znam. A czemu pytasz? Mieszkalas tam? Lubie ul. Smulikowskiego to
                                                    ulica z charakterem.
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 00:02
                                                    Mieszkalam na Smulikowskiego, blizej Dobrej niz Wisly smile)))
                                                  • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 00:05
                                                    To bylysmy prawie "somsiadkami", my mieszkalismy pred przeprowadzka przy moscie
                                                    Poniatowskiegosmile))
                                                  • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 00:10
                                                    I tym akcentem koncze. Wyrok zostal odroczony do jutra (chyba, bo oczywiscie
                                                    jak to z liniami lotniczymi bywa, nikt nic nie wie). Wystaw sobie Ascka ze
                                                    rodzina miala wyleciec z Bordeaux i wyladowac u nas o 18.15, a wyleciala z
                                                    Paryza i ponoc wlasnie laduje w Pradze. Musze usunac ze stolu powitalna kolacje
                                                    i ide pasc. Usciskismile))
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 00:14
                                                    Oj, Somsiadko... smile
                                                    Znam te bole podrozowania...

Spij dobrze smile
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 02:29
                                                    wszystkie śpią ?
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 21:27
                                                    Troche wczesnie, ale tak na wszelki wypadek otwieram - pod nieobecnosc chwilwa
                                                    Gospodyni smile)
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:24
                                                    Ciemną, cicha nocą, daleko od domu
                                                    łka z tęsknoty serce nieznane nikomu
                                                    Żali sie do Boga, łzy płyną strumieniem
                                                    Bo serduszko jest samo ze swoim cierpieniem

Zamykając oczy widzi twarz swej mamy
                                                    Najwspanialszy wytęskniony widok ukochany
                                                    I bardzo by chciało wpaść w matczyne ramiona
                                                    Gdy z tesknoty wielkiej ciemną nocą kona...

• jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:26
                                                    Hmmm.

Witaj Hibi smile
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:30
                                                    Witam Świątecznie nostalgiczną nocą ...
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:32
                                                    wlasnie widze, ze nostalgiczna..
                                                    bywa
                                                    tez miewam nostalgiczne chwile..
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:34
                                                    mam doła sad\
                                                    od jutra diametralnie zmieniam swoje życie na plus smile
                                                    witam smile
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:36
                                                    Ty tez?
                                                    sad(

w jaki sposob zmienisz?

witaj smile
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:46
                                                    Witam ... i za plus toast wznoszę ... smile)
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:36
                                                    ... moze trunku zbyt dużo ... co sprzyja nostalgii ... lecz to miło gdy szumii
                                                    w głowie ... i zapominamy ... smile)
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:41
                                                    aaa to ide sobie dolac czerwonca smile))
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:43
                                                    ... a ja ze szklaneczką Jamsona się znowu zaprzyjaźnię ... smile)
                                                  • skynews Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:45

Ja sobie tez nalewam czerwonca.
                                                    Wreszcie sie udalo,komputer robi to co ja chce a nie odwrotniesmile))

Dobry Wieczor wszystkim.
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:46
                                                    Jameson... lubie...
                                                    Oj, teraz mnie nostalgia bierze... sad
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:47
                                                    witaj Sky smile

co u ML bo nie doczytałam ?
                                                    nadal w szpitalu ?
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:49
                                                    to w tę noc wiosenno-wielkanocną w nostalgię obydwoje wpadamy ... wink)
                                                    Hmmm ... i cóz to znaczyć może ?
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:56
                                                    wpadajcie
                                                    ja Was zaś kiedyś z nostalgii wyciągnę
                                                    oba dwa
                                                    za uszy smile
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:00
                                                    Kiedyś zaiste to być może ??
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:02
                                                    co być może ?
                                                    wyciąganie za uszy z nostalgii ?
                                                    jesli tak - czekam na znak i wyciągam smile
                                                    a mam wprawę smile
                                                    Monia świadkiem - jestem dyspozycyjna do czynienia dobra smile
                                                    jak Amelia smile
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:08
                                                    To w tym znaku rzecz leży ... smile)
                                                    Jak Amelia ... de Paris ...
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:04
                                                    co znaczy?
                                                    zbieg okolicznosci?

niestety, musze Was pozegnac
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:08
                                                    Dobranoc smile
                                                    fajowych snów smile
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:11
                                                    Hibi "Amelia ... de Paris ..." ładnie brzmi i pięknie mi się kojarzy
                                                    ale jestem dzisiaj nieszczęśliwa więc chyba sobie pójdę
                                                    tym bardziej, że jacyś złodzieje godzinę mi chcą ukraść sad
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:13
                                                    Uwielbiam Paryż ... smile)
                                                    A Ci złodzieje to jakoś wszędzie grasują bo mnie tez chcą te godzinę skraść ...
                                                    niczym Jacek i Placek co też Księżyc skradli ... wink)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:17
                                                    uwielbiam Paryż
                                                    ale pewnie już nigdy więcej go nie zobaczę sad

ps: mam doła i naprawdę nie nadaję się do rozmowy sad
                                                    dziwne, że Ci odpisuję smile
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:20
                                                    Muskam delikatnie Twój policzek na przemiłe sny w paryskiej atmosferze ... i
                                                    spać Cię posyłam ... a jutro wstaniesz całkiem odmieniona ... smile)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:37
                                                    o ile wstanę ...
                                                    kurcze - net mi odmawia współpracy sad
                                                    Hibi - co jutro (dzisiaj) będziesz robić ?
                                                    w gronie rodziny będziesz ?
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:44
                                                    sama zostałam...
                                                    z dołkiem sad
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 28.03.05, 20:42
                                                    podnoszę do góry
                                                    przesyłam buziaki smile
                                                    i idę sobie oglądać TV smile
                                                  • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 28.03.05, 20:51
                                                    ...mam nadzieję, że już w lepszym nastroju smile Od-buziakowywuję smile
                                                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 28.03.05, 21:00
                                                    Witajcie, Adzielcu i Moniu smile))

Tez wroce za jakas godzine.. sprawdze tylko co sie dzieje tu i tam smile
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 27.03.05, 00:09
                                                    To nie zbieg okoliczności ?? wink)
                                                    Cmokam w policzek na sen przemiły ... smile)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 26.03.05, 23:46

dbać o siebie chcę smile
                                                    bo mi się to słusznie należy smile
                                                    spanie najpóźniej o 23,00
                                                    zdrowa żywność (bleeee)
                                                    mniej nerw czyli większy loozik
                                                    i tym podobne smile
                                                    i otruć chcę exa
                                                    albo laleczkę onego zrobić i wkuwać szpile do woli smile
                                                    fajna myśl smile
                            • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 25.03.05, 00:32
                              Kurcze ze tez nie zerwalas tego numeru tel. !!!
                              smile)))
    • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 28.03.05, 21:25
      No to mam pecha, jak ja sie na chwile od rodziny odkopytkowalam i dorwalam do
      komputera mojej latorosli to nikogo niet. Buuuu-(((( Insza inszosc ze istotnie
      jak na nocne marki to poranna godzina. Ale tak wogole to dobry wieczor
      • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 28.03.05, 22:05
        Jestem, melduje sie smile

Na jakas godzine, potem lulu, bo jutro rano mam dosc wazne spotkanie typu
        niestety zawodowego smile
        • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 29.03.05, 23:47
          Witam wieczorową porą ... smile)
          • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 29.03.05, 23:58
            czesc Hibi smile

co slychac?
            • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 30.03.05, 00:08
              A to zależy gdzie się ucho przyłoży ... wink)
              a tak wogóle to ... święta, święta i po świętach ...
              i dalej po staremu ... smile)
              • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 30.03.05, 00:38
                padl mi net sad

lacze sie modemem z laptopa

grrrrrrr
                • fedorczyk4 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 31.03.05, 23:08
                  Podnosze do gory, bo stwierdzam ze chyba nas wyczerpaly dzisiejsze przygody bo
                  jakos pustawo. Pozdrawiam Wszystkich i ide robic bilans dnia. To juz byl prawie
                  ostatni dzien pobytu rodziny. jeszcze trocee jutra, potem odgruzowanie
                  miszkania i hop, siup we wlasne zycie, pielesze, kapcie, szpilki, kieliszki i
                  lektury. Nareszcie smile))
                  • comma Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 31.03.05, 23:11
                    No a ja zaraz idę spać, suka mi niedwuznacznie sugeruje, że czas łóżko
                    pościelić. Jeszcze tylko spóźniona, szalenie niezdrowa i wysokokaloryczna
                    kolacja - i do wanny. A potem do łóżeczka - bo z reguły w wannie nie sypiam.
                    Cieszę się, że odkryłam to forum smile)))))))
                    • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 31.03.05, 23:15
                      Salut, Cocottes smile
                      Fed. i Comma, witajta smile

Sypianie w wannie powoduje siniaki...
                      Co to szalenie wysokokaloryczna kolacja??
                      • comma Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW część 94 31.03.05, 23:25
                        Bułeczka kajzerka z kremem czekoladowo - orzechowym smile))))))))))))))))
                        • comma Spanie w wannie/ot - przepraszam 31.03.05, 23:29
                          Kiedyś w trakcie kąpieli po stresującym dniu, próbowałam zrelaksować się.
                          Rozluźniłam mięśnie i zaczęłam powoli odliczać od 100 do 1, wizualizując każdą
                          liczbę. Oczywiście usnęłam jak niemowlę, gdzieś około 48. Obudziłam się w
                          lodowatej wodzie, wściekła i skostniała. Nigdy więcej relaksu w wannie!!!
                          • jutka1 Re: Spanie w wannie/ot - przepraszam 31.03.05, 23:40
                            hheheeee, o to mi chodzilo!! albo siniaki, albo zapalenie pluc smile)))
                          • jutka1 Re: Spanie w wannie - przepraszam 31.03.05, 23:41
                            hheheeee, o to mi chodzilo!! albo siniaki, albo zapalenie pluc smile)))
    • jutka1 Ado :-)) 01.04.05, 18:14
      Zaloz nowy KNM na zas, co?
      smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka