lablafox 09.08.05, 20:22 Mąż już gotowy do przeżywania. Ja się z nim droczę i twierdzę ,że przegrają (wislanie) 3:1 , więc po co oglądać. Mąż ma nadzieje, ale skłania sie do 2:1. Jakie są wasze typy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lablafox Re: Wisła -Panatinajkos 09.08.05, 20:51 Trzecia minuta gry - gol dla Panatinajkos , strzelony , o ironio przez Czarneckiego. Odpowiedz Link
skynews Re: 1:1 do przerwy. 09.08.05, 22:33 3:1 dla Wisly i minuta do konca meczu ! Moze wreszcie polska druzyna zagra w elitarnej Champions League Odpowiedz Link
lablafox 3;1 - Wisła wygrała 09.08.05, 22:36 hahaha , czyżbym wynik wyproroczyła? , tylko ze złym wskazaniem. Odpowiedz Link
lablafox Re: Rewanż 23.08.05, 23:20 4:1 dla Greków. Miliony zostaną w Grecji , a Wisła wraca do Krakowa , płakać i liczyć złotówki. Odpowiedz Link
skynews Re: Rewanż 24.08.05, 21:09 Juz nigdy nie chce slyszec o polskiej druzynie pilkarskiej. Jak mozna bylo zaprzepascic dorobek z pierwszego meczu - przeciez to byla rzez baranow. Przypuszczalem ze tak sie to skonczy zwlaszcza po idiotycznych dyskusjach o dwunastu milionach euro, ktore mialy zadzwonic w kasie Wisly po awansie do rozgrywek Cl. Mysle ze nalezy im sie publiczna chlosta w Sukiennicach ! Odpowiedz Link
mammaja Re: Rewanż 24.08.05, 21:12 Co ty! W Sukiennicach za malo miejsca! Na Rynku, przed Ratuszem! Odpowiedz Link
sarkissian Re: Rewanż 24.08.05, 21:58 Nie mam telewizora. Nie mam radia. Nie mam internetu. Nie stac mnie na gazete. A umknal mi post Sprawozdawcy Sportowego 40+ z wynikiem meczu. Czy moglby go mi ktos w zastepstwie podac?? Znaczy wynik, nie sprawozdawce, jak zapewne sie domyslacie w zaciszu domowym. Odpowiedz Link