lablafox 16.11.05, 20:04 Co się dzieje,ze taka cisza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodzio49 Re: Haaaaaaallllllllllooooooo Pobudka 16.11.05, 20:19 Jeśli chodzi o bodzia to nie ma go w domu. Nawet zdjęć z wycieczki nie ma czasu wgrać do kompa. Ale do łykendu się uporam z tą pilną pracą. Odpowiedz Link
lablafox Re: Haaaaaaallllllllllooooooo Pobudka 16.11.05, 20:53 Oj Bodziu , jak dobrze ,że się odezwałeś. Już myślałam ,ze coś Wam w Słońsku się przytrafiło , bo wyjechałeś i żadnego odzewu. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Haaaaaaallllllllllooooooo Pobudka 16.11.05, 20:52 Nie śpię, ale muszę się troszkę przypilić z pracą. Wcześniej zaglądałam tutaj, ale nikogo nie zastałam. Odpowiedz Link
dado11 Re: Haaaaaaallllllllllooooooo Pobudka 16.11.05, 21:14 No i ja już jestem, ale szczęka mnie znów boli, dzień zabiegany, jakoś taki krótki... Klasyczny minidołek jesienny Od poniedziałku mały remont w salonie, znowu Mr Ed będzie zostawiał gipsowe ślady na podłodze Trzeba troszkę przerobić instalacje i ocieplić wykusz "ogrodu zimowego". Pewnie to potrwa do świąt jak znam realia(( Pozdr. D Odpowiedz Link
wenus440 Re: Haaaaaaallllllllllooooooo Pobudka 16.11.05, 21:40 Dado jak tylko do swiat to nie tak zle to juz niedlugo....znam gorsze przypadki meskiej opierzchlosci rzeczywiscie bardzo spokojnie dzis bylo, wszyscy zaganiani pewnie, Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Haaaaaaallllllllllooooooo Pobudka 16.11.05, 22:29 Nie budzic, nie tupac, bo szaro, sennie i spac sie chce (nie trzeba bylo ogladac meczu wczoraj...). I pracy duzo. I wakacje zimowe trzeba zaplanowac. Pozdrawiam, ziewajac malo wytwornie Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link
mammaja Re: Haaaaaaallllllllllooooooo Pobudka 16.11.05, 22:43 Tez mnie dopadlo. Skonczylam rozliczenia grantu, tez jeszcze musze to opisac!!!! A popoludniu na zebraniu mieszkancow w sprawie nazwania ronda w naszym osiedlu. Dosc to dla mnie humorystyczne! Odpowiedz Link
mammaja Re: Haaaaaaallllllllllooooooo Pobudka 16.11.05, 22:47 A swoja droga czasem sie zastanawiam, czy powiedzielismy juz sobie wszystko ? Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Czy powiedzielismy juz sobie wszystko ? 16.11.05, 23:06 mammaja napisała: > A swoja droga czasem sie zastanawiam, czy powiedzielismy juz sobie wszystko ? Poniewaz pisze na forach GW od pieciu lat, nie zastanawiam sie - ja WIEM, ze powiedzialam wszystko ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link
dado11 Re: Haaaaaaallllllllllooooooo Pobudka 16.11.05, 23:21 Eeee tam, mamy jeszcze miliony rzeczy do opowiedzenia, tyle, że nie od razu Dziś siadłam cichutko w poczekalni u stomatologa, a przy mnie dwie młode kobiety, pierwszy raz widzące się w życiu. Przez pół godziny dzioby im się nie zamykały, trajkotały jak najęte, nawet nie wiem o czym, każda, nie słuchając drugiej plotła rodzinne historyjki od zębów począwszy na zgonach skończywszy... Pozostałam te pół godziny w niemym podziwie... A my... z każdym dniem przeżywamy nowe i czasem potrafimy się tym podzielić, nie zamęczając postronnych słuchaczy. Zresztą żaden dzień jeszcze się nie powtórzył, więc i opowieści będą oryginalne Pozdr. D. Odpowiedz Link