01.02.06, 00:02
Moim wpisem o znajdowaniu czego szukam na forum zalapalam sie na 11 96 96.
Obserwuj wątek
    • fedorczyk4 Re: 11 96 96 01.02.06, 07:53
      Piękny numerek. Gratulacjesmile)
    • jutka1 Re: 11 96 96 01.02.06, 08:04
      Oj, jaki ladny! big_grin
      Gratulacje smile))
      • skynews Re: 11 96 96 01.02.06, 08:34

...moze mi ktos wytlumaczyc co w tym ladnego czy slicznego i dalej - czego tu
        gratulowac ?
        • fedorczyk4 Re: 11 96 96 01.02.06, 09:32
          skynews napisał:

>
          > ...moze mi ktos wytlumaczyc co w tym ladnego czy slicznego i dalej - czego tu
          > gratulowac ?

Ja nie. Nikt Ci nie karze polować na numerki, to nie poluj na polującychwink
          • skynews Re: 11 96 96 01.02.06, 16:13

...dlaczego gratulujesz - pytam tylko,
            nie poluje sie na wszystko co sie rusza, polowac na polujacych to cos innegosmile
            • ertes Re: 11 96 96 01.02.06, 16:30
              Nie jestes sam w swojej ciekawosci.
              Ale wyglada mi to na dosc niegrozne zboczenie.
              Mysle rowniez ze nie ma sie co dziwic szczegolnemu podnieceniu u pan gdy
              zobaczyly cyferki szesc i dziewiec obok siebie. I to dwa razy! wink
              • skynews Re: 11 96 96 01.02.06, 16:55

Ertes,
                jestes genialny - jasne, szostki i dziewiatki to przeciez dream size:
                90 - 60 - 90 to idealne wymiary do bikuni - podniecenie albo rozpacz i depresjasmile

Enjoy !
                • ertes Re: 11 96 96 01.02.06, 17:16
                  Jak sie okazuje kobieta nie jest jednak az tak pelna tajemnic smile
                  • skynews Re: 11 96 96 01.02.06, 17:46

...oczywiscie ze nie, szczegolnie "wnetrze/wnetrze" jest wyjatkowo latwo
                    osiagalnesmile))

Enjoy the !
                • oktoberka Re: się wtrącę:-)) demony są głodne i szczerzą kły 01.02.06, 17:23
                  wink)
                  Skaj (mogę tak pieszczotliwie?wink) napisał:

moze mi ktos wytlumaczyc co w tym ladnego czy slicznego i dalej - czego tu
                  gratulowac ?

A więc:
                  1) w liczbach jest poezja
                  2) w liczbach można zapisać wszechświat
                  3) liczby nie kłamią
                  4) wynik jest do przewidzenia (przynajmniej w prostej rachubiewink)
                  5) liczby są obrazem i jak każdy obraz wywołują różne bodźce wzrokowe - od
                  łagodnej opływowości ósemek, poprzez nasyconą pękatość zera, ostrość jedynki
                  czy w końcu figlarną odwóconość 69
                  6) punkt 5 rozszerza się o różnoroność konfiguracji liczb wzmagając bodźce
                  7)liczby są związane z naszym życiem i jego uwarunkowaniem - w liczbach jest
                  zapisana data naszych urodzin, ważne wydarzenia w życiu, liczba zapisze też
                  nasz koniec...jaki by nie byłwink) stąd numerologia

Gratulować należy:
                  1) farta lub przemyslanego upolowania
                  2) wrażliwości na bodźce wzrokowe
                  3) radości z "byle czego"
                  4) zdolności kojarzenia (patrz twa wypowiedz 90:60:90)smile),inni mogą mieć inne
                  je poruszające...wink)

O.(czy to zero czy o ...?wink)
                  PS
                  Poza tym nienawidzę matematyki bom za głupia
                  PS
                  Jestem numerologiczną ósemeczką (nie kojarzyć z kształtem opisywanym poprzez 90-
                  60-90 wink))
                  A dziś nawet Ósemąsmile

• annabellee1 Re: się wtrącę:-)) demony są głodne i szczerzą kł 01.02.06, 17:27
                    Nie chce was dziewczyny dolowac i nie bierzcie tego do siebie ale..symetria to
                    piekno idiotow ktos powiedzial
                    A ja powtarzam na zasadzie wolnego skojarzenia tylko.No i ja tu sprzatam tylko
                    -jak mowila moja kolezanka
                    • oktoberka Re: się wtrącę:-)) demony są głodne i szczerzą kł 01.02.06, 17:41
                      W Czasie Demonów nic mnie nie zdołuje....wink))

Więc mam się publicznie nie przyznawać,że symetria cyfr mnie się
                      podoba,mówisz...?
                      Hm,
                      w takim razie nie upubliczniajcie mojej wypowiedzi błagam.

Idiot O.
                      PS
                      IQ 69
                      w porywach do
                      96
                      wink))
                      • skynews Re: się wtrącę:-)) demony są głodne i szczerzą kł 01.02.06, 21:28

Oktoberko,
                        oczywiscie ze mozesz pieszczotliwie,
                        swietnie piszesz, jestes powoli moja ulubiona autorka, zaczynam Cie czucsmile))

To co napisalas o cyfrach jest doskonale, ale jak ma byc inaczej skoro w/g
                        magicznej wiedzy numerologicznej jako Ósemeczka/Ósemka jestes naturalnym
                        przywodca dzieki szerokiej wizji oraz fizycznej i duchowej sile, swiadoma
                        energii zawartej w mysli tworczejsmile

Enjoy !
                        • oktoberka demony odpoczywają ciut zmęczone... 02.02.06, 10:00
                          Pochlebcawink))

Nie dam się złapać na takie numerywink

O.

PS
                          Lubię bawić się słowem; niestety przy próbach stworzenia fabuły wychodzą mi
                          landszafty typu jelenie na rykowisku na tle zachodzącego słońca nad
                          jeziorem...wink))
                          PS
                          Zamierzone czy nie - te 96 godzin od tragedii w Katowicach było nie fair.
                          Zrobiło mi się no...sami wiecie jaksad
                          • skynews Re: demony odpoczywają ciut zmęczone... 02.02.06, 11:49

Oktoberko,
                            zaraz pochlebca, na nic Cie nie lapiesmile))

Napisalem juz kiedys:
                            co dla jednych jest kiczem dla innych jest dzielem sztuki,
                            a Twoj niemalże "rakietowy start" forumoway spowodowal przyblakniecie "starych"
                            gwiazd, co cieszy mnie szczeglnie bo jeszcze niedawno pisalas
                            ze czujesz sie niejako obco na forum.

"PS
                            Zamierzone czy nie - te 96 godzin od tragedii w Katowicach było nie fair.
                            Zrobiło mi się no...sami wiecie jaksad"

Napisalem to kiedy w calym kraju przestaly wlasnie wyc syreny alarmowe wlasnie
                            96 godzin od tragedii w Katowicach i stalo sie faktem ze juz próbuje sie ukrecic
                            calej sprawie leb. Zrobilo mi sie dokladnie tak jak Tobie...

Enjoy !
    • luiza-w-ogrodzie 119800 sie niechcaco ustrzelilo 02.02.06, 00:56
      Prosze, jaki okragly numer mi sie ladnie i niechcaco ustrzelilo!
      • jutka1 Re: 119800 sie niechcaco ustrzelilo 02.02.06, 00:59
        Mowi sie: "bezwiednie i pod oslona nocy" wink)))))
        • luiza-w-ogrodzie Re: 119800 sie niechcaco ustrzelilo 02.02.06, 01:07
          jutka1 napisała:

> Mowi sie: "bezwiednie i pod oslona nocy" wink)))))

Rzeczywiscie bezwiednie, ale za to bez przylbicy i w pelni dnia. Prosze mi nie
          przypisywac tchorzliwego skradania sie pod oslona nocy!

Pozdrawiam
          Luiza-w-Ogrodzie

><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka