luiza-w-ogrodzie 01.02.06, 00:02 Moim wpisem o znajdowaniu czego szukam na forum zalapalam sie na 11 96 96. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skynews Re: 11 96 96 01.02.06, 08:34 ...moze mi ktos wytlumaczyc co w tym ladnego czy slicznego i dalej - czego tu gratulowac ? Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: 11 96 96 01.02.06, 09:32 skynews napisał: > > ...moze mi ktos wytlumaczyc co w tym ladnego czy slicznego i dalej - czego tu > gratulowac ? Ja nie. Nikt Ci nie karze polować na numerki, to nie poluj na polujących Odpowiedz Link
skynews Re: 11 96 96 01.02.06, 16:13 ...dlaczego gratulujesz - pytam tylko, nie poluje sie na wszystko co sie rusza, polowac na polujacych to cos innego Odpowiedz Link
ertes Re: 11 96 96 01.02.06, 16:30 Nie jestes sam w swojej ciekawosci. Ale wyglada mi to na dosc niegrozne zboczenie. Mysle rowniez ze nie ma sie co dziwic szczegolnemu podnieceniu u pan gdy zobaczyly cyferki szesc i dziewiec obok siebie. I to dwa razy! Odpowiedz Link
skynews Re: 11 96 96 01.02.06, 16:55 Ertes, jestes genialny - jasne, szostki i dziewiatki to przeciez dream size: 90 - 60 - 90 to idealne wymiary do bikuni - podniecenie albo rozpacz i depresja Enjoy ! Odpowiedz Link
ertes Re: 11 96 96 01.02.06, 17:16 Jak sie okazuje kobieta nie jest jednak az tak pelna tajemnic Odpowiedz Link
skynews Re: 11 96 96 01.02.06, 17:46 ...oczywiscie ze nie, szczegolnie "wnetrze/wnetrze" jest wyjatkowo latwo osiagalne)) Enjoy the ! Odpowiedz Link
oktoberka Re: się wtrącę:-)) demony są głodne i szczerzą kły 01.02.06, 17:23 ) Skaj (mogę tak pieszczotliwie?) napisał: moze mi ktos wytlumaczyc co w tym ladnego czy slicznego i dalej - czego tu gratulowac ? A więc: 1) w liczbach jest poezja 2) w liczbach można zapisać wszechświat 3) liczby nie kłamią 4) wynik jest do przewidzenia (przynajmniej w prostej rachubie) 5) liczby są obrazem i jak każdy obraz wywołują różne bodźce wzrokowe - od łagodnej opływowości ósemek, poprzez nasyconą pękatość zera, ostrość jedynki czy w końcu figlarną odwóconość 69 6) punkt 5 rozszerza się o różnoroność konfiguracji liczb wzmagając bodźce 7)liczby są związane z naszym życiem i jego uwarunkowaniem - w liczbach jest zapisana data naszych urodzin, ważne wydarzenia w życiu, liczba zapisze też nasz koniec...jaki by nie był) stąd numerologia Gratulować należy: 1) farta lub przemyslanego upolowania 2) wrażliwości na bodźce wzrokowe 3) radości z "byle czego" 4) zdolności kojarzenia (patrz twa wypowiedz 90:60:90)),inni mogą mieć inne je poruszające...) O.(czy to zero czy o ...?) PS Poza tym nienawidzę matematyki bom za głupia PS Jestem numerologiczną ósemeczką (nie kojarzyć z kształtem opisywanym poprzez 90- 60-90 )) A dziś nawet Ósemą Odpowiedz Link
annabellee1 Re: się wtrącę:-)) demony są głodne i szczerzą kł 01.02.06, 17:27 Nie chce was dziewczyny dolowac i nie bierzcie tego do siebie ale..symetria to piekno idiotow ktos powiedzial A ja powtarzam na zasadzie wolnego skojarzenia tylko.No i ja tu sprzatam tylko -jak mowila moja kolezanka Odpowiedz Link
oktoberka Re: się wtrącę:-)) demony są głodne i szczerzą kł 01.02.06, 17:41 W Czasie Demonów nic mnie nie zdołuje....)) Więc mam się publicznie nie przyznawać,że symetria cyfr mnie się podoba,mówisz...? Hm, w takim razie nie upubliczniajcie mojej wypowiedzi błagam. Idiot O. PS IQ 69 w porywach do 96 )) Odpowiedz Link
skynews Re: się wtrącę:-)) demony są głodne i szczerzą kł 01.02.06, 21:28 Oktoberko, oczywiscie ze mozesz pieszczotliwie, swietnie piszesz, jestes powoli moja ulubiona autorka, zaczynam Cie czuc)) To co napisalas o cyfrach jest doskonale, ale jak ma byc inaczej skoro w/g magicznej wiedzy numerologicznej jako Ósemeczka/Ósemka jestes naturalnym przywodca dzieki szerokiej wizji oraz fizycznej i duchowej sile, swiadoma energii zawartej w mysli tworczej Enjoy ! Odpowiedz Link
oktoberka demony odpoczywają ciut zmęczone... 02.02.06, 10:00 Pochlebca)) Nie dam się złapać na takie numery O. PS Lubię bawić się słowem; niestety przy próbach stworzenia fabuły wychodzą mi landszafty typu jelenie na rykowisku na tle zachodzącego słońca nad jeziorem...)) PS Zamierzone czy nie - te 96 godzin od tragedii w Katowicach było nie fair. Zrobiło mi się no...sami wiecie jak Odpowiedz Link
skynews Re: demony odpoczywają ciut zmęczone... 02.02.06, 11:49 Oktoberko, zaraz pochlebca, na nic Cie nie lapie)) Napisalem juz kiedys: co dla jednych jest kiczem dla innych jest dzielem sztuki, a Twoj niemalże "rakietowy start" forumoway spowodowal przyblakniecie "starych" gwiazd, co cieszy mnie szczeglnie bo jeszcze niedawno pisalas ze czujesz sie niejako obco na forum. "PS Zamierzone czy nie - te 96 godzin od tragedii w Katowicach było nie fair. Zrobiło mi się no...sami wiecie jak" Napisalem to kiedy w calym kraju przestaly wlasnie wyc syreny alarmowe wlasnie 96 godzin od tragedii w Katowicach i stalo sie faktem ze juz próbuje sie ukrecic calej sprawie leb. Zrobilo mi sie dokladnie tak jak Tobie... Enjoy ! Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie 119800 sie niechcaco ustrzelilo 02.02.06, 00:56 Prosze, jaki okragly numer mi sie ladnie i niechcaco ustrzelilo! Odpowiedz Link
jutka1 Re: 119800 sie niechcaco ustrzelilo 02.02.06, 00:59 Mowi sie: "bezwiednie i pod oslona nocy" ))))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: 119800 sie niechcaco ustrzelilo 02.02.06, 01:07 jutka1 napisała: > Mowi sie: "bezwiednie i pod oslona nocy" ))))) Rzeczywiscie bezwiednie, ale za to bez przylbicy i w pelni dnia. Prosze mi nie przypisywac tchorzliwego skradania sie pod oslona nocy! Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link