ave3 12.09.03, 16:06 Hurra, koniec pracy. Słońce świeci, w sobotę i niedzielę zrobię przepiękne wycieczki rowerowe. Zamiast obiadu w domu wybiorę kanapkę na łonie natury ( to bardzo pomaga w chudnięciu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina10 Re: week-end 12.09.03, 20:55 Przeoczyłam Ciebie gdzieś - tyle tych postów, że już wszystkich się nie czyta. A odezwałam się , bo uśmiech pojawił się na mojej twarzy, kiedy zobaczyłam te Twój rowerek. W tym roku nie udało się iść na urlop - za to nadrabiamy kilometry na rowerze. Zyczę Tobie i sobie przynajmniej pogody bezwietrznej i bezdeszczowej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ave3 Re: week-end 12.09.03, 21:08 To wielka szkoda, że nie miałaś szansy wypocząć latem ale może teraz masz szansę na wypoczynek i wyjazd w góry?. Ja w czasie urlopu nad morzem nie miałam słonecznej pogody, ale wcale mi to nie przeszkadzało - codziennie robiliśmy wycieczki rowerowe. Dziękuję za życzenia, mały deszcz nie jest straszny, gdy w sakwach wozi się peleryny. Gdzie jezdzicie? Może spoktamy się ma trasie? Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewelina10 Re: week-end 12.09.03, 22:05 Ostatnio - najczęsciej Puszcza Biała. Niestety musimy dojechać tam samochodem, zostawiamy go u jakiegoś chłopa w zagrodzie i....hulaj dusza. Scieżek leśnych tysiące. Dorzecze Narwi i Bugu + zalew zegrzyński. Wspaniałe tereny - wioski zapomniane - wyglądające jak jakiś skanseny. Odległości duże - zdarzało się nam gubić w terenie. Trasy 40, 50 kilometrowe, ale po drogach leśnych - drogi różne, bywają piaszczyste i wtedy rower na plecy, ale bardzo przy tym jesteśmy Odpowiedz Link
ave3 Re: week-end 17.09.03, 15:28 W te tereny jeszcze się nie zapuszczaliśmy, ale wszystko przed nami, choć konieczność wiezienia rowerów na dachu samochodu trochę komplikuje wyprawę. Zawsze staramy się jechać w obie strony na kołach lub wracać pociągiem, a to z tej prostej przyczyny, że po przejechaniu 60-70 km uważamy, iż zasłużyliśmy na piwo pod parasolami. Wybieramy drogi szutrowe, staramy sie unikać głębokiego piachu zwłaszcza, że rowery z sakwami pełnymi prowiantu nie bardzo nadają się do noszenia. Mam nadzieję,że w Puszczy Białej znajdziemy odpowiednie trasy. Pozdrawiam i wracam do pracy. Odpowiedz Link
marialudwika Re: week-end 17.09.03, 15:52 Zdaje sie,ze mamy juz jeden watek o weekendzie!!!!!Moze nie dodawajcie nowych o tym samym?Nie nadaza sie,jesli jest AZ TYLE watkow i do tego wiele sie "dubluje" pozdro ml Odpowiedz Link