lablafox 13.12.03, 13:32 Na któryms wątku poruszono , pobieznie problem alkoholu i jego wpływ na rodzinę. Znalazłam bardzo ciekawy artykuł dot. tego problemu. Warto przeczytać .Polecam. Zastanawiam się gdzie Was wszystkich dziś wywiało . Lx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lablafox Re: Dorosłe Azieci Alkoholików 13.12.03, 13:33 Oczywiście nie wkleiłam linku. kiosk.onet.pl/charaktery/1124520,1475,1,artykul.html Lx Odpowiedz Link
warum Re: Dorosłe Azieci Alkoholików 13.12.03, 15:04 Chcesz o TYM porozmawiac?Po co? Tu wszyscy to wiedza, rozumieja, wspolczuja... i sie zgadzaja,ze to straszne. Wiec o czym jeszcze mowic? Ten problem dotyczy innego forum. Odpowiedz Link
lablafox Re: Dorosłe Dzieci Alkoholików 13.12.03, 15:26 Niekoniecznie chcę o tym porozmawiać. Wychodzę jednak z załozenia ,że nie każdy zagląda na inne fora , a rozumienie innych ludzi i ich problemów ułatwia ich akceptację. Chciałam się podzielić tylko zdobytymi przeze mnie informacjami i nie przepraszam ,że się ośmieliłam. Lx Odpowiedz Link
katk18 Re: Dorosłe Dzieci Alkoholików 19.12.03, 16:25 POdzel sie ze mną , temat ten jest ciągle swiezy i aktualny,mozesz na priv Odpowiedz Link